Duygulanmaktan ziyade psikolojimi alt üst eden bir sahne var ki izlerken Haayııırr diye bağırmıştım. O sahne de Old Boy filminin finaline doğruydu. Başrolün öğrendiği bir durum var. Spoiler olmasın izlemeyenlere diye söylemiyorum ama beni sarsmıştı o sahne. Hatta dilini filan kesmek istiyordu daha sonrasında.
Dün başka bir soruya daha paylaşmıştım bu görüşü ve ekleme yapmamıştım şimdi iyi odu. Aylardan beri uygulamada görsel yükleme sorunu yaşadığım için sadece yazmak zorundayım.
Behzat Ç dizisinin savcı kadın tahliye olduktan sonra behzata sarılamadan kurşunlanması
Dark dizisinde yetişkin Jonası'n annesiyle masada sohbet ederken gözünün sürekli Martha' nın öldüğü yere bakması..
Hızlı ve öfkelide Diesel ile Walker'in yol ayrımı sahnesi. "daima kardeşim kalacaksın"
Pokemon ash İle charizard'ın veda sahnesi
Forrest Gump- Forrest'in Annesi ölürken ona ağlayarak neden ölüyorsun anne diye sorması.
Süleyman Çakırın ölümünü doktor açıklarken aynı anda polatın 6 babayı öldürdüğünü gösterdikleri sahne.
Poyrazın oğlu Sinan vurulduğunda Poyrazın onu gördüğü an. Ahmet Kaya şarkısı koymuşlar birde gözyaşı pıt.
Börü mini dizisinin Ayı muratın şehadet sahnesi.
Seven filminde brad'in karısının öldürüldüğünü öğrendiği sahne..
Hachiko'nun yıllar sonra halen sahibini tren garında beklediği sahneler..
Kolpaçino Ekrem abinin sigara yüzünden mermi yediği sahne alçak Hüseyin..
Kutsal damacana Fikretin gözü önünde sevdiği kadını papazın öptüğü sahne.
Contratiempo filminin son sahnesi ben böyle bir son beklemiyordum.
Prestij filminin sonu.. Ne demek ulan ikiz oyunları? Ağzım açık kalmıştı..
Ezel, Eyşanın Ömer hakkında gözünün içine baka baka yalan konuşması..
Constantine filminde şeytan Constantineyi cehenneme götürürken yaptığı fedakarlık sonucu cennete gidiyordu ve şeytana parmak hareketi çekmişti o sahne..
Harry Potter tabi ki severus "Hep sevdim" sahnesi..
Off nedense sevdigim dizilerde hep öyle bir sahne oluyor 😅 Suitsde Luis Litt 6 Sezon son Bölümde Teradan gelen mesaji dinlerken baya üzülmüstüm.. Orange is the new black de Poussey öldügü sahne ve bir kac tane daha.. Ama genel olarak cok duygulaniyorum sanirim, dizi bitecegini bilincede son sahneleri öyle bir dikkatle izliyorumki aman ha bir detay kacmasin diye hüzünleniyorum 😅