Gündem Rezaleti gördünüz mü? ateskivircim Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Diyanet işleri başindaki kişi arapça (Arapçayı bilen kişi) sorulan soruyu anlamadığı için yanindakilerin Türkçe'ye cevirmelerini isyedi Rezaleti gördünüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
frappuccinobagimlisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sonra neden üniversite kazanmak zor daha öğretmenler bile bilemiyor sorunun cevabını 0 4 Yorumla ateskivircim +1 yıl Üniversite kazanmak zir mu 😂😂😂😂😂😂 Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Torpille demiyorum ama ben:) Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Yanlış anlaşılmasın Yorumla ateskivircim +1 yıl Yoo torpilede gerk yok Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bu ülkede heryer rezalet dolu. Sen hangisini soruyorsun? 0 1 Yorumla golgi_aygıtı +1 yıl eig. Yorumla
Donsuzbirerkek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Hayır nolmş 0 2 Yorumla ateskivircim +1 yıl Açıklamaya bak Yorumla Donsuzbirerkek +1 yıl İlginç Yorumla
oylar_bana_ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Onlar dini bilmiyor ki Arapçayı bilsin 0 5 Yorumla ateskivircim +1 yıl Sen biliyon mu Yorumla oylar_bana_ +1 yıl Konu ben miyim Yorumla ateskivircim +1 yıl Suandan sonra sensin Yorumla oylar_bana_ +1 yıl Kaybol Yorumla benorila +1 yıl Dini açıklarnısın Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gördük. 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Gündem konusunda 584 cevap paylaştı. Hangi rezaleti baco 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Gündem konusunda 389 cevap paylaştı. gyok görmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sonra neden üniversite kazanmak zor daha öğretmenler bile bilemiyor sorunun cevabını
Üniversite kazanmak zir mu 😂😂😂😂😂😂
Torpille demiyorum ama ben:)
Yanlış anlaşılmasın
Yoo torpilede gerk yok
Bu ülkede heryer rezalet dolu. Sen hangisini soruyorsun?
eig.
Hayır nolmş
Açıklamaya bak
İlginç
Onlar dini bilmiyor ki Arapçayı bilsin
Sen biliyon mu
Konu ben miyim
Suandan sonra sensin
Kaybol
Dini açıklarnısın
Noldu mk
Gördük.