Güncellemeler
+1 yıl
Bazen düşünüyorum. Ben de mi birini aldatsam? Zaten bir şey olduğu yok. Olan sadece aldatılan insanın psikolojik haline oluyor. Aldatan insanlara bir şey olduğu da yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siz hiç geçmişte onu cidden sevmiş birini aldatan birinin sonradan onun da sevdiği insanca aldatılmış olduğunu gördünüz mü?
Ben hiç olamadım. Sahiden ilahi adalet varsa niye olmuyor? İlahi adalete inanmayan biri de değilim ama adalet bunun neresinde? Bazen kaybedecek gibi oluyorum. Onun için soruyorum. Varsa gören söyler mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
görmedim.
Sana kim söyledi bütün hesapların bu dünyada görüldüğünü?
Kimse öyle demedi muhakkak ama inşallah cehennem ateşinden hiç çıkamaz öylesi ölünce. Çünkü bir kitapta okumuş idim ya da bir yerde dinledim. Tam aklımda değil orası. Cezasını çekip Allah cennetine aldığında alnında cehennemden çıkmış yazacağını okudum veya duydum.
Canı daha çok yansın en ağır şekilde sana yaptıklarının bedelini ödesin istiyor musun?
Daha çok yansın istemiyorum. Ben, sadece adalet istiyorum. Bana yaşatmış olduğu her şeyi bu hayatta en sevdiği, güvendiği kişi de ona yaşatsın istiyorum. O, insanlara seviyorum ayağı yapıp sonradan hiç sevmedim ki demeyi iyi bildiği için de karısı yapsın istiyorum.
Sen adalet istemiyorsun sen tatmin olmak istiyorsun. Adalet aynısını yaşayarak olmaz sana yaşattığının bedelini ödeyerek olur. O aldatılsa sana ne faydası var?
Benimle hiç empati yapmadı. Anlamaya çalışmadı. Bunun için istiyorum. Yoksa anlamaz da. Ki fazlasını yaşarsa da adil olmaz zaten.
Sence sana gözünü kırpmadan bunları yaşatan bencil duygusuz bir p! c başına gelse bile bundan ders alır mı? Bazı acıların niceliği değil niteliği önemli en doğru cezayı Allah bilir sen ona havale et arkana bile bakma.
Ben ilk kez aldatılmadım. Gelgör ki hiçbirinin aldatılmış olduğunu da görmedim. Başka üzdükleri konuları yaşadığını gördüğüm oldu. Onun için biraz da aklıma geldikçe beddua ediyorum ya.
Sence bu kadar çok aldatılıyorsan biraz da suç sende değil mi? Belki de bunlar sana kendini düzeltmen konusunda birer işarettir?
Haklısın, ben de birilerini aldatayım. Sorun kökten çözülsün. Ben de başkasına işaret olurum artık. 😂😂
Bence anladın sen ama sanırım istemiyorsun özeleştiri yapmak. Bol şans ;)
Benim tek suçum olabilir. Hak etmeyenle sevgili olmak. Ben de kahin değilim baştan geleceği görmem için. Onun için anlamıyor gibi yapıyorum belki de. 🙄Onun için diyorum. Ben de başkasına işaret olurum belki. Öyle ya aldatanlar işaret. 😂😂
Bu nasıl bir mantık acaba ya? 😂😂
Kahin olman gerekmiyor bir insan 1 kere aldatılır ama 2 ve üzeri oluyorsa sorun sende ilişkilere yaklaşım şeklindedir. Bunu tiye almaya çalışman bile bence suçluluk psikolojisinden. Yapmak istiyorsan yap birileri aldatmak istiyorsan aldat ama bu senin hatalarını yok etmez bu seni rahatlatmaz bu yaşadığın saçmalıkları daha da büyütür. Mantık orada duruyor ama senin işine gelmiyor nedense?
Tek suçum galiba sadık olmak. O zaman ben de aldatayım? Olur mu? Sonradan da sorunu kendinde ara diyeyim. Onların da aldatılması senin mantıkla onların saçmalıkları yüzünden olur artık. Malûm mantıklı olan bu senin mantıkla.
Yani aldatan çok mükemmel. Ben de o yüzden aldatmıyorum senin mantıkla. Tek suçlu benim. 😂O zaman bundan sonra beni aldatanı ben de aldatıp öyle ayrılayım. Güzel fikir verdin gece gece. Ben, hep seviyesine düşmeyeyim. O onun basitliği diye düşünüp geçtim herkes için. Bundan sonra artık öyle yapıp tek sorunlu ben değişmişim demek derim.
Senin tek suçun gereksiz insanlara çok kolay güven duyman çantanı ulu orta bırakıp gidiyor musun? Kalbini niye bırakıyorsun? Burada kaç mesajdır konuşuyoruz ben onlar haklı falan demedim hiç insan utanır şunu bana söylerken.
Anladığın halde inatla karşı çıkman saçma. İstediğini yapmakta özgürsün. Ne yaparsan yap sonuç değişmeyecek unutma. ;)
Ne ilah ne adalet var bu hayat acı ve mutluluk arası bir yerde yaşanır biter dışarıdan adam tutup dövdürmesen farklı bir müdahale bekleme
Apla ne yazmışsın sen idrak etmekte zorlandım
Edenler yetti 😃😃
Aldatan kişi kaybeder. Adtadılanın psikolojisi bozuluyor filan yazmışsın ama aldatanda karekterini bırakıyor ortaya
Onlara denk gelenler de hep iyi insanlar oluyor ama
İyi insanlar çabuk kandırılıyor. Ondan denk geliyor
Ben de öyle olacağım bundan sonra.
youtube.com/shorts/ts5FPyIs_GY?si=Dvj2gD7RMc0kxtKC
Bu geldi nedense aklıma
Açılmıyor ama
https://youtu.be/vMH9mcGhjN0?si=AuflI5Dc2YqGgno9
Bunu dene
Yine aynı
Youtube den video atıyorum ben açıyorum
Videonun içeriğini ne bileyim ben
Ahmet kuralın bir videosu diziden
Galiba tahmin ettim
münafık olalım, hayın olalım.
😁😁👍doğru
MÜNAFIK YAZMAMIŞ İDİM AMA
KS değiştirmiştir ne yazdıysan
Ama anladın beni
Geldiğim nokta o yani 😃😃
boş ver kan, şeref, namus var insanda yapma bozma kendini
Öyle de kendimi kaybediyorum. Yapacak bir şey yok. Artık karakter yoksunu olacağım. Zaten onu hak ediyorlar. Düzgün olmak işe yaramıyor artık.
Sen bilirsin kimse hayatına müdahale edemeyiz. Başarılar dilerim o zaman inş mutlu olursun.
İnşallah
bende görmedim bende oğlak burcuyum
Burçla ilgisi ne
oğlaklar şansız
Yengeç benim burcum.
benimde yükselen yengeç
Benim ay burcum oğlak