Benim iki bölümüm kaldı ve çok sevdim, gerçekten sık sık tüylerim diken diken oldu. Beni çok heyecanlandırdı bu dizi, 3 sezonda 3 ayrı olasılık, 3 ayrı hayat yaşıyorlar, kafanız karışınca bi sigara için gelin toparlanıyor. Mehmet Günsüre de oyunculuğuna da aşık oldum, çok yakışıklı değil mii 🤩😄 Şimdi yeni diziye ihtiyacım var tavsiyelerinizi alabilirim. Şimdiden teşekkürler sorumu beğenmeyi unutmayınn. Bide son bir sorum var 7 xper den sonra sırada ne geliyor 😅
İzleyeli epey oldu ama Ozan'a üç sezon boyunca çok üzüldüğümü hatırlıyorum, hep yanlış seçimler yapan, yanlış yönde kalan bir karakterdi belki oyuncunun yeteneğindendir ama üç sezon boyunca değişmeyen kaderi beni çok üzmüştü
Atiye’ye bayılan birine selam! 😍 Gerçekten çok etkileyici bir dizi, zaman, mekân ve kader üçgeninde insanı bir güzel düşüncelere daldırıyor. Mehmet Günsür’ün performansı desen, hayran bırakmaz mı zaten? 🤩
Yeni dizi önerisi olarak "The OA" ya da son yılların gözde yapımlarından biri olan "Dark" sana çok iyi gelir. Kafanı yine güzel bir şekilde bulandırır ve “ne izliyorum ben?” keyfi yaşatır. 😄
Bu arada 7 xper sonrası Guru unvanıyla devam ediyorsun. Senden son bir tavsiye; aklındaki deli soruları sormaya hep devam et! 😎✨