Diziler & Filmler İzlediğinize pişman olduğunuz tamamen boş vakit kaybı dediğiniz film var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu filmi asla ama asla tavsiye etmem b*k gibi film desem yeridir sırf bitirmek için izledim İzlediğinize pişman olduğunuz tamamen boş vakit kaybı dediğiniz film var mı? Cevapla Film Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl In the tall grass<< tamamen vakit kaybı bir film. 0 0 Yorumla
Mavicicekli Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Zaten film kendini başından belli ediyor. Başı soğuk sıkıcı, konu akmıyorsa kapatıyorum. 2 saat oturupta izleyemem. Sabrım yok o kadar 💜💜🌻🌻 0 0 Yorumla
Zulukune Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Son iki üç senede çıkan yaz dizileri... fragmanlarını izlediğim vakitlere bile yazık oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
In the tall grass<< tamamen vakit kaybı bir film.
Zaten film kendini başından belli ediyor. Başı soğuk sıkıcı, konu akmıyorsa kapatıyorum. 2 saat oturupta izleyemem. Sabrım yok o kadar 💜💜🌻🌻
Son iki üç senede çıkan yaz dizileri... fragmanlarını izlediğim vakitlere bile yazık oldu
Oo o kadar varki
365 gün