Bi hint filmi izlemiştim. Konusu savaştı ve film tam tamına 3 saatti. Film boyunca heyecanla savaşı bekledim. Tam savaş çıkacağı anda bir anda jenerik ve film bitti. 3 saat boyunca bir beklenti ve sonunda hüsran... Bir daha asla hint savaş filmi izlemedim. Kimse sakın izlemesin, filmin adını bilen söylesin. 😄
Kesinlikle kutsal damacana 3 filmi diyebilirim. Ben hayatımda bu kadar gereksiz ve laf olsun diye çekilmiş bir film görmedim. İlk 2 filmi o kadar güzelken bu filmi nasıl berbat etmişler böyle anlamadım. Demek ki oyuncu filme gerçekten etki edebiliyormuş. Şafak Sezer bize bunu göstermiş oldu.
Sırf adama saygımdan bitirdim o kadar kötüydü. Sürekli şarkı söylüyor leş gibi o da dünyanın en güzel oyuncuları bu kadar hor kullanılabilir yeminle ama üzüldüm de şu kadroyu iyi bir senaryoyla toplasalardı almadıkları ödül kalmazdı herhalde neyse izlemeyin bence saatlerinize yazık.
"izle kanka çok iyi, olum efsane olmuş lan en iyi zombi filmi olmuş"diye önerilen Ölüler ordusunu izledim. Yemin ederim at kafalı zombi karakterin çığlık sesinden başka bir şey yok filmde. Zombi mi yoksa doğum yapan balina mı belli değildi.
Herkesin film zevki farklıdır. Şimdi ben kendime göre önermem ama siz bana uymadan önce filmin ilk yarım saatini izleyin derim. Kendini izletmeyi başaran film ilk 20 dakikada belli oluyor 🙃
Ben sıkılırsam sonunu izlemiyorum. Geçen gün de YouTube’da dolanırken bi film dikkatimi çekti yanlışlıkla korku filmi izlemiş bulundum yarısına kadar. Ama o kadar, yarım izledim 😬 isteyince yarım bırakabilme özelliğim var yani shsh
İmrendim sana ben yapamıyorum işte onu. Açtıysam bitecek o film. Bir şey yerken içerken de öyle yarım bırakma huyum yok hiç. Çok nadiren yemeklerde oluyor hastaysam acelem varsa vs ama filmlerde asla bitirmeden bırakmam. Birde çok mantık arıyorum ben o da film inceleme kanalı var eleştirel parodi yapıyor filmlere adam hatalar arıyor vs ondan alıştım zevk almamaya başladım filmlerden
Ben o kadar anlam yüklemiyorum filmlere sanırım ondan 😬 sarıyorsa izliyorum sarmıyorsa izlemiyorum. Bi de o filmin varsa kamera arkasını filan merak edip izliyorum. Böyle de ilgincimdir 😌🤞
Yaa dimi dimi 😂 hele de korku filmlerinde shsh özellikle onlara bakıyorum kendimi telkin etmek için korkmamak adına ama izlerken yine korkuyorum 😬 böyle de tuhafımdan işte 👀
Maalesef çok fazla oldu hatta bir dönem korku filmi izleyesim çok vardı arka arkaya 4 5 gün korku filmi açıp izledim gece ve hepsindede hayal kırıklığına uğradım korku filmi demeye bin şahit ister düşün yani filmler o kadar kötüydüki hiç birinin ismini bile hatırlamıyorum.
Ölüler ordusu vasattı sonra devam filmi çıktı hadi onuda izliyim dedim Hırsızlar ordusu filmin önsesiymis merak ettim izliyim dedim çok sıkıcı ve basit sonunu izlemiş olmak için izledim. Şimdi ölüler ordusu 2 çıkacakmış 🤣🤣🤣 meraktan yine bakarım izlerim sonra söylenirim bu muydu diye?🤣🤣🤣
Oldu Daha filmi film de 2-3 yer sanki hep aynı yerde geçiyor zaten öyle de bir baba ve oğlu var oğlu fen lisesine gitmek istiyor babası onu kaçakçı yapmak istiyor neyse suriyeli göçmenler geliyor onlara yemek su veriliyor falan sonra adam bir kadını tecavüz etmek için eve götürürken çocuğuna vuruyor ve çocuk ölüyor sonra işbirliği yaptığı 2 motorcu adam geliyor onu boğarak öldürüyor yani film bundan yana izle gerçekten çok saçma bulursun 😄
Oldu ama filmin ismini unuttum. Birkaç kişi iş görüşmesine gidiyordu. Orada bunları bir odaya alıp önüne boş bir kağıt veriyorlar. Soruyu cevaplayın diyorlar ama ortada soru yok. Olmayan soruyu ve çözümü mü ne arıyorlardı. Filmin tümü o odada geçiyordu. Çok sıkıcı bulmuştum.
Nicolas Cage filmlerinin yarısı öyledir diyebilirim. Adamın bir filmi efsane diğer filmi çöp. Sanki evde durmamak için ne film olursa oynarım abi dercesine her yerde rol almış birisi.