Film 4 Ekim'de vizyona girecekmiş bu arada. Ben şarkıcılığını da oyunculuğunu da beğeniyorum, çok yakışacak <3

Film 4 Ekim'de vizyona girecekmiş bu arada. Ben şarkıcılığını da oyunculuğunu da beğeniyorum, çok yakışacak <3

Meşhur "Kara Şövalye" filmindeki efsane oyunu ile Heath Ledger, "Joker karakterini başka hiç kimse bu kadar iyi oynayamaz" dedirtmişti. ( Bence de öyle )
Nitekim "Gerçek Kötüler" filminde Joker'i oynayan Jared Leto ki iyi oyuncudur, bu söylemleri kıramadı. ( Bence de öyle )
Ancak ilginç bir şekilde Joaquin Phoenix ortaya çıktı ve biraz farklı da olsa, ilgi çekici bir Joker karakteri canlandırmayı başardı. ( Bence hala Heath öndedir ama bu çok yakın )
Şimdi de hepimizin aklında H. Quinn deyince Margot Robbie var. Lady Gaga bence çok iyi bir oyuncu sayılmaz ama rollere kendini olabildiğince vermeyi başarıyor. 2024 yılında gösterime girmesi beklenen filmi izlemek nasip olursa göreceğiz ama ilginç bir ikili olacağı kesin.
İple çekiyorum 4 ekimi her ne kadar role uygun bir anatomiye sahip olsa bile biraz hayal kırıklığına uğradım. Margot Robbie ile devam edilse daha uygun olurdu diye düşünüyorum, daha fantastik olurdu, umarım güzel olur.
Vay arkadaş yorumları okudum da herkes ne kadar çok oyuncu ismi biliyor. Hatta hangisi güzel oyuncu hangisi değil onu bile biliyorlar. Film güzel olsun da kim oynarsa oynasın. Nasılsa hepsi sahte kostüm içerisinde.
Ben direkt bu versiyondaki Joker'e Harley Quinn karakterini yakıştıramıyorum keşke Joker'in ikincisi 2008'in remake'i gibi bir şey olsaydı... Güzel bişi yaptılar mı ille batıracaklar zaten... Neyse, yine de bi şans veririm sırf birinci filmin hatrına..
Cevap
48Cevap
Bence başarılı olur Joker en sevdiğim film
Margot Robbie’den başka kimse Harley Quinn’i canlandıramaz. Kadın 3 filmde Harley’i canlandırdı. Çok emek verdi. Harley Quinn’i oynamak çok zor ama bir o kadar da eğlenceli dedi. İlk filminden önce sürekli çizgi romanlarını okuyup Harley’in hakkında baya bilgi sahibi oldu. Joker 2’de oynamaması büyük bir saçmalık. Bir şarkıcıyı oynatmaları da daha büyük bir saçmalık. Çok büyük haksızlık yapıldı. Joker 2’yi izlemeyi düşünmüyorum. Benim için tek bir Harley Quinn var o da Margot Robbie’dir.
Şu haber bile filmden nefret etmeme sebep olabilir. O kadar usta oyuncu varken bana göre hiç gerek yoktu.
+++
Gözler Margot’a alışmış karakter için sağlam bir profil olmaz
Bu haber üzdü 😢 ah Margot üzümlü kekim benim. Harley Quinn rolünü Margot Robbie'den başka kimse oynayamaz oynaması teklif bile edilemez.
Margot robbie'ye barbie filmi verilebildiyse, Lady gaga'ya da harley quinnde oynamak yakışır..
Ben yakışmayacağını ve Margot Robbie ‘ nin oyunculuğunu geçebileceğini düşünmüyorum.. Yazık edecekler karaktere..
Her türlü yakışır. Gucci filmini izleyen varsa oradaki performansını da görebilir. Gaganın klipleri bile hep bir olaydır 😃
Ön yargılı olmak istemem bu aralar dizi filme sarmış şarkıcılığın suyu çekmiş herhalde çılgın deli kadın olduğu için yakışabilir.
Margot Robbie dışında kimseye yakıştıramıyorum Harley Queen rolünü.
HAYIR...
Şu surata bak , hıyar gibi
bıyık yapsan Jokerin yerine erkek diye oynayacak
şaka oldugunu söyleyin lütfen. Lady Gaga ne alaka Margot robbie varken hemde
Bence yakışmaz. Bu role en çok yakışan oyuncu Margot Robbie idi.
Bahsettiğimiz kisi Lady Gaga yakısmak değil harley'i yasatır bize
harley quenni en iyi taşıyan karakter margot robbie, kesinlikle bu şeyi kabul etmiyorum
Hayır tabi ki. Margot Robbie en iyisi olurdu.
Bu rolü bilemedim ama american horror story de çok iyiydi😍🤓🙏
Biraz benziyorlar önceki kadınla ama aynı cqtlakligi yapabilirse yakışır gibi izleyip göreceğiz
Yani başından beri Gaga olabilirdi zaten. Eski imajına uyuyor.
Gaga'yı severim ama Harley Quinn rolüne Margot daha çok yakışıyordu
20 yıl sonraki halini falan mı canlandıracak mdkksksksklsks
Ya bana joker ve harley quinn dendiginde aklima direkt baris ve sasha geliyor tek benmi boyleyim?
Margot Robbie dışında kimseye Harley Queen rolunü yakıştıramıyorum ben ya
Olmaz Lan çok yaşlı durur bide o kadar tecrübeli oyuncu varken olmamalı
Yani 🤨 adam mı kalmadı dünyada
Mis gibi Margot varken saçmalamışlar abi
ay evet bak bu güzel olur yani
Margot robbie daha iyiydi
Ben hiç uygun bulmadım.
Margarot Robbie daha iyiydi
Bu kadının tipi itici geliyor bana
Hayir ya margotum gelsin ❤️
Joker 2 de bi 10 kez izlerim artık
İlle de Margot