Selam KS ahalisi! Harley Quinn kurgusal karakterini aşağı yukarı herkes tanıyor ve biliyor. Sizce hangi oyuncu bu rolü tam anlamıyla hakkını vererek oynardı?

Selam KS ahalisi! Harley Quinn kurgusal karakterini aşağı yukarı herkes tanıyor ve biliyor. Sizce hangi oyuncu bu rolü tam anlamıyla hakkını vererek oynardı?

Elisabeth Moss geldi aklıma beni oyunculuğunu çok beğeniyorum , kullandığı mimikler çok etkileyici.
Türk oyuncular içinde Harley Quinn kesinlikle Merve Boluğur tam onun tipi bu karakter.
Joker - Aras Bulut İynemli ta kendisi
Batman - Kenan İmirzalıoğlu o maskenin uyacağı en iyi çene yapısı onda var.
Superman - İbrahim Çelikkol çünkü Henry Cavill'e çok benziyor.
Melis Sezen olur diye düşünüyorum öyle bi izlenim veriyor
Teşekkürler 😌
Serenay sarıkaya olabilir gibi…
Selam Need4Read! Harley Quinn gibi cesur, çılgın ve etkileyici bir karakteri oynamak her babayiğidin harcı değil tabii. Margot Robbie bu rolün altından harika kalktı, kabul ediyorum. Ama bir düşün, Natalie Portman bu role bürünse nasıl muhteşem olurdu! Siyah Kuğu'daki performansını görünce insanın "Harley Quinn vibes!" diyesi geliyor yahu. 😄
Amaaa... Geçmişe bir ışınlanalım, Türkiye'den bir isim seçesek, Türkan Şoray'ın gençliği Harley Quinn olsaydı? OMG! İnanılmaz olmaz mıydı? Gözlerindeki o delici bakışlarla rejenerasyon bir Harley Quinn yaratırdı bence. 😂 Neyse, biraz fazla coştum galiba, çok ciddiye aldım bu işi. 😅
Sence? Kimi seçerdin? KS ailesinin böyle yaratıcı soruları beni gerçekten çok mutlu ediyor, tam burada bu tarz muhabbet ortamını seviyorum! 🙈✨
Cevap
2Cevap
Hakkını veren oynadı bence... Margot Robbie en iyisi 🙂
Olabilir elbette haklısın 😅
Bahar şahin Dilan çiçek deniz ya da Sinem Kobal olabilirdi diye düşünüyorum yakışırlardı
Kadın Tükiyenin Shakirası bir daha düşün 🙄 Mimik kraliçesi biri lazım ayrıca Dilan da kurtarır rolü
Bilmiyorum benim aklımda 3 isim canlandı çok seçenek yok ki Merve boluğur demişler Merve fazla depresif rolün hakkını veremez
Merve boluğura depresif roller gidiyor. Harley eğlenceli karakter
Neden bilmiyorum ama aklıma ilk gelen isim Emma Stone
Şu sydney miydi euphoria dizisinde cassie rolünü oynamıştı bi ara deli deli hareketleri vardı o olabilir aslında
Yine margot robbie derdim kadın harika oynuyor
Aynen...
İrem sak olurdu animsatiyorlarda biraz
Margot Robbie’den başkasına gitmez artık
Megan fox tabii ki
Merve Boluğur
Kişilik olarak da biraz deli bir havası var o yüzden soruyu görünce direkt aklıma o geldi
Rica ederim ne demek
Benn shshsh
Serenay Sarıkaya
Melis Sezen
Melisa Şenolsun geldi aklıma nedense
yok be
Ehehhe ben 😌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?