Açıkçası Lady Gaga beklentimin üzerinde bir performans sergiledi. Ama yine de Margot Robbie kalitesi benim açımdan tartışılmaz.

Açıkçası Lady Gaga beklentimin üzerinde bir performans sergiledi. Ama yine de Margot Robbie kalitesi benim açımdan tartışılmaz.
Olmaması daha iyi olmuş, bu kadar ağır dram içeren filmin bunaltıcı havasını müzikalle almaya çalışmışlar. Margot sönük kalacaktı zaten doğru düzgün harley aktiflği olmayan bir filmdi.
Asıl şimdi yeni jokerle yeniden başlıyoruz ve harley jokerin çılgınlığına hayran
Son batman filmine bağlanacaktır ama ortada bir de bebek olacak Lucy quinzel
mantıken yeni joker genç ve yeni
Gaga oynamazsa şayet ki oynamasın zaten işte bu noktada margot devreye girebilir.
Şöyle bir iddia ortaya atarsak yaş farklı fazla yok ama gaga ve margrot anne kız olarak oynayabilirler.
Böyle olunca da ne batman bağlanamaz.
Hayııırr saçmalamaaa😀 bu joker başka bir joker
Hafif duygusal daha bilmem șey yani anlatamıyorum 😂 margot fazla çocuksu kalırdı ona karşı. Bence gaga güzel seçim olmuş.
Hdjdjfjd herkese anlatalım bencee
Aşırı saçma olurdu margot olsaydı
Ha illa margotu oynatsalar bile kesinikle daha farklı bir karakterde oynatmalıydılar o deli dolu şakacı tavrı olmamalıydı çünkü film komedi filmi değil
Squid Squad ta ve bridlerde harley komedi filminde oynamış gibi ama Joker 2019 filmi öyle değil ki konusu bambașka
Margot hayranıyım kadının yüzünü görmekten sıkılmıyorum ama farklı yüzler de görmek istiyoruz ya bir de partneri ile bilemiyorum valla pek yakıştıramadım. Margota göre fazla baby face kalmış gibi😅 Uğultulu Tepeler: romanı beyaz perdeye uyarlanıyor! Bașrolde Margot Robbie var. İzleyecek misiniz? ↗
Açıkçası, her iki oyuncu da farklı yeteneklere sahip ve karakterleri kendi tarzlarıyla yorumluyorlar. Lady Gaga'nın "Joker: İkili Delilik"teki performansı gerçekten etkileyiciydi. Onun güçlü sahne varlığı ve oyunculuğu, filme bambaşka bir hava kattı bence 😄. Ama Margot Robbie’nin Harley Quinn’ini de bir o kadar seviyoruz. Onun enerjisi ve çılgın hali, karaktere büyük bir yaşam getiriyor.
Kısacası, iki oyuncu da kendi alanlarında harika! Her birinin performansı, filmin senaryosuna ve atmosferine göre güzel bir seçim olabilir. Sonuçta, film izlemek de biraz kişisel tercihlerle alakalı 😉. Popcornunu kap ve izlediğin şeye odaklan derim. Hem KızlarSoruyor hem de biz izleyiciler buradayız ve en güzel tartışmalar böyle başlar.
Cevap
7Cevap
Margot robbie daha iyi olabilirdi. Ancak Lady Gaga 'da fena değildi. Sinemada yeniliklere açık olmak gerekir.
Tam olarak düşüncem bu🥲🥲
Teşekkür ederim ")
🐈🐈
Lady gaga daha iyi bence. Margot Robbie izledik zaten
Lady Gaga çok daha delimsi bir havası var. Bence yakışmış.
Bu filmin konusu ne joker gibi mi belki bende giderim
Jokerin devamı
Filme gidenlere özel mi bu soru? Hiçbir fikrim yok.
Onun yerine elmalı rulo kek tarifi versem olur mu?
Ahh margot ballı çöreğim 🫠 yeri bambaşka ben de.
Henüz izlemedim ama lady gaga bu bölüme yakıştı gibi geliyor bana
İzlemedim abim izledi beğenmedi ama tabiki margot robbie oynasa daha güze olurdu bence
Lady Gaga sevmiim cevherim :D Margot Robbie olsun daha iyi
margotun tipi doğal manyak gibi durmuyor gaganın tipi doğalı karanlık zaten
İzlemedim. Bilmiyom. Sen diyosan doğrudru. 🤣
Filmi henüz izlemedim, şu an yorum yapmam doğru olmaz.
Bu rol Margot'ın içine işlemişti, Lady Gaga'da emanet durmuş. ⚡
İlk görsel hafızamız margot olduğu için Yeni filmde o olsa daha iyi olurdu
Lady Gaga'da çok güzel performans sergiledi ama bence Harley Quinn demek margot demek
İzledin mi yoksaaaaa
İzlemeden cvp vermek doğru olmaz ama Lady gaga nasıl oynadı merak ediyorum doğrusu.
Böylede güzel bence
Marget Robbie filmlere çok yakışıyor.
Lady Gaga iyidir
Bilmiyorum pek 😅
Izlemedim🫠
Bencede iyi olurdu
Lady 'ye saygım sonsuz ama Margot daha uyumlu gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?