Ben bu kızı daha çok beğeniyordum. Jokeri oynayan adam gerçekten çok başarılı. Ama onun yanına bence robbie yakışırdı.

Ben bu kızı daha çok beğeniyordum. Jokeri oynayan adam gerçekten çok başarılı. Ama onun yanına bence robbie yakışırdı.

Margot bu rolle çok özdeşleşmiş olsa da onun oynadığı Joker filmi farklı bir evrendi. Jared Leto Joker olarak batırmıştı bana göre ama çift uyumları iyiydi.
Ama bu filmde Joaquin Phoenix'in yanına Margot gitmezdi. Lady Gaga'nın performansı nasıl olur bilmiyorum ama çift kimyası olarak iyi duruyor. Beklentim yüksek.
Cevap
7Cevap
Saçma bence de evet
Farklı joker olmazdı pek onun oynaması. Keşke o olsaydı ama maalesef
Joker yine aynı. Ama kızı değiştirmişler.
Aynı mı? Ablam kafan mı güzel
Phoenix tanıştırayım joker filminden. Yine phoenix oynayacak. Bence senin kafa iyi değil 😂
Diğer jokeri zaten beğenmiyordum sen ondan bahsediyorsun sanırım. Ama harley olarak tek robbie gidiyor bu role
Jared leto var mesela bilir misiniz kafası iyi olmayan bağyan? İşte margot onun ekürisi.
Seni alırım duvara bir vururum kafanı geri alırsın. Laflarına dikkat et. Bir çarparım bir de duvardan yersin
Bu role en çok Margot yakışıyordu
Margot robbie çok daha iyidi ancak Joaquin Phoenixin Jokeri 80 li yıllarda geçtiği saçma bu evrende harley queen in farklı olması gayet normal
Saçma bence de
Margot Robbie’e alıştık ve sevdik evet ama Gaga tam bir deli, karaktere cuk oturur diye düşünüyorum
Lady gaga oyuncu bile değil
Çok saçma olmuş ya. Robbie çok tatlıydı. Tam bu filme uygundu. Gaga ne alaka. Burnu bile Pinokyo gibi
Saçmaladılar kendileri kaybedecekler
Yine izlerler. Ben sırf joker için gideceğim sinemaya. O adam tek başına kurtarır o filmi. Değer yani o adam için
Gayet normal işte sanki jokerler aynı mı
Evet.
Değil işte neresi evet😄
Hayır o adam. Görsel atacağım bidk

Bu phoenixin ilk joker filminden. Aynı kişi yani. Yine phoenix oynuyor
Çok duygusaldı.
He yok demek istediğim margotun jokeri jared letoydu, phonexinki de Gaga olacak bence cok mantikli secim. Margot phonexin jokeri için fazla canlı (enerjik, genç, güzel, renkli vs anlamında) bence
Ama margot her filmde aynı değil ki. Çok başarılı bir oyuncu. Bence yerine göre oynardı
Tipi müsait değil ama işte o melankolik hava için
ya da şey de olabilir. O bir tane kadın vardı ya boynuzlu filmi vardı. İsmini unuttum.
Bence o kadın da güzel giderdi
Angelina Jolie yi diyorsun sanırım da bence o da olmazdı ama öznel fikirler tabi
Bilemedim ya. Lady Gagayı da beğenmedim açıkçası
Bana da nedense çok uyumlu geldi role de phonxe de
Filmi izlemediğim için yorum yapamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?