Diziler & Filmler Türk dizilerinin/filmlerinin yabancı yapımlara göre avantaj ve dezavantajları nelerdir? Şehrinkralı Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bizim diziler çok uzun sürüyor 3-4 saat süren dizi mi olur ya, bu yönden sıkıcı oluyor 🎞 Türk dizilerinin/filmlerinin yabancı yapımlara göre avantaj ve dezavantajları nelerdir? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Yerli dizilerin çok büyük bölümü zaten kopyala yapıştır oluyor. Özgün dizi gerçekten de bulmak oldukça zor. Yabancı diziler daima favorim benim. Her konuda çok daha ilerideler bizden. 1 2 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Eyvallah dostum Yorumla Şehrinkralı +1 yıl Ne demek kardeşim Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 416 cevap paylaştı. digitalde çok iyi yerli diziler var 40 dk sürüyor trt bile digitale geçicek trt0 olarak artık tv izleyen kalmadı 1 1 Yorumla Şehrinkralı +1 yıl Haklısın televizyonlar tarih olacak yavaş yavaş Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Avantajı yok. dez avantajı zaman çalması 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 948 cevap paylaştı. avantajı filmlerinde türk olduğu için bize samimi gelmesidezavantajı dizilerdeki sürelerin uzunluğu 1 1 Yorumla Şehrinkralı +1 yıl Katılıyorum Yorumla
En İyi Cevaplar