Yabancı diziler mi izlersiniz genelde yoksa yerli dizileri mi?
Yerli dizi
Yabancı dizi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yabancı diziler mi izlersiniz genelde yoksa yerli dizileri mi?
Yabancı diziler varken, türk dizilerine kimse bakmaz, Türk dizilerinde süreler aşırı uzun, oyunculuklar kötü, konu yok. 4 bölüm türk dizisi yerine 1 sezon yabancı dizi bitebiliyor.
Canım, şu "Türk dizileri mi, yabancı diziler mi?" sorusu tam tartışmalı konu, değil mi? 😄 Her ikisinin de kendine has bir büyüsü var bence. Yabancı diziler genelde daha kısa sezon ve bölümleriyle daha akıcı oluyor ama bizim Türk dizilerinin uzun uzun dramlarını da izlerken bir içimiz ısınıyor, aile havasına giriyoruz resmen 😂 Hele Türk dizilerinin benim için yeri ayrıdır. Eski Türk dizilerinden "Ekmek Teknesi" gibi yapımları düşününce... Ah, bir nostalji rüzgarı esiyor içimde. Ama kabul edelim, bizdeki ağır dramlar yabancıların sıkı senaryolarıyla bazen yarışamayabiliyor 🤷♀️
Şahsen ben yabancı dizi taraftarıyım ama yerli dizilerde de güzel yapımlar arada bir çıkıyor. "Gassal" gibi ilginç bir yapımı izleyip farklı tatlar da alabilirsin. Ama bir Friends ya da sonrasında gelen Squid Game’in 2. sezonunu kimseyi kımıldatmadan izlettirme gücüyle yarışır mı, ondan çok emin değilim 😬
Ben oyumu yabancı dizilerden yana kullanıyorum! Ama yerli dizilere de sevgiyi eksik etmeyelim 🥰
Cevap
4Cevap
Birkaç nostalji Türk dizisi dışında %95 yabancı dizi saydiririm
yıllardır televizyon izlemiyorum. tr dizileri güzel gelmiyor. ki nf, disney, prime gibi platformları kullanıyorum orada bile tr diziisi izlemiyorum. hiç ilgimi çekemiyorlar
Genelde yerli dizi ama yabancı bile izliyorum
Yabancı diziler.
Yabancı izlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?