Diziler & Filmler Tanıyanınız oldu mu? CengizBirser Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Zamanın ve serinin en iyisi olan bu masum görünümlü şeytanı bilen oldu mu😈? Evet🤖🔞 Hayır ⛔ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tanıyanınız oldu mu? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Olmadı hiç 0 0 Yorumla
eftelya80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 80% +1 yıl Masum görünümlü mü bunun kadar korkunç görünen bir bebek daha varsa o da anabella.. 0 3 Yorumla CengizBirser +1 yıl Alırken bu bebek güler yüzlü sonra somurtuyor. Anabella ayrı o da iyiydi 😆 Yorumla eftelya80 +1 yıl Anabella serisini kac kez izledim bıkmadan ama bu filmi o kadar kaliteli bulmadım.. Yorumla CengizBirser +1 yıl Chucky kendisine özgü bir film zihinde kalıcı iz bırakan filmlerin cogu iyidir Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Bu dostum cocu yüzünden kardeşlerimin uyuyamıyordu izletmistim pişman oldum sonra... 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Hic sorma bir eşyadan insan korkar mı bunun dersini verdi bu ucube😆 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 948 cevap paylaştı. bazı zamanlar ben dlkfgd :Dbi gözlerim mavi değil sadece 0 0 Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Chuky gacısı 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Evet o velet Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Of Çaki bu 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Evet katil chucky 😁😇 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olmadı hiç
Masum görünümlü mü bunun kadar korkunç görünen bir bebek daha varsa o da anabella..
Alırken bu bebek güler yüzlü sonra somurtuyor. Anabella ayrı o da iyiydi 😆
Anabella serisini kac kez izledim bıkmadan ama bu filmi o kadar kaliteli bulmadım..
Chucky kendisine özgü bir film zihinde kalıcı iz bırakan filmlerin cogu iyidir
Bu dostum cocu yüzünden kardeşlerimin uyuyamıyordu izletmistim pişman oldum sonra...
Hic sorma bir eşyadan insan korkar mı bunun dersini verdi bu ucube😆
bazı zamanlar ben dlkfgd :D
bi gözlerim mavi değil sadece
Chuky gacısı
Evet o velet
Of Çaki bu
Evet katil chucky 😁😇
gördüm ama hiç izlemedim korku filmi diye
tabiki tanıyorum resim yüklenmemiş hdkshfsgf