Görmediğiniz bir insanın ayak seslerinden, adım mesafesinden, adım atma hızından, hareket hızından, nefes alış verişinden (hızından) , kapıyı çalışından vb. Tanıyabilir misiniz? Bu bir yetenek midir? Ben tanıyabiliyorum az çok zaman geçirdiğim biri bile olsa da tanıyabilirim. Sizler tanıyabilir misiniz?
adımlarının sesının toklugundan kılosunu anlayabılıyorum, adım sıklıgından yaslı olup olmadıgını yasını anlayabılıyorum, bır de anlatamadıgım bır sey var ayak sesınde kadın ve erkek ayrımı bellı oluyor, hatta adım seslerınden pskolojık durumlarını bıle anlayabılıyorum yuzlerını gormeden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende tanıyorum mesela ayak sesleri tahmin içime doğuyor abim geldi diyorum sonra anlıyorum ki geri dönüyor babam gelir sezerim içime doğar birşeyler
Bu herkeste olan bir şey yetenek değil snsnsn
Hhahahha öyle galiba
Tanırım bir insanı tanımak ezberlemek bilmek böyle bir şey zaten
Herkes yorumda abartmış iyice. Tanırım demiş 🤣 sağlam sallamışlar. Bu bir yetenek sayılır, hatta özel bir yetenektir, herkeste bulunmaz.
evet tanıyabılırım, hıc gormesem de yuruyus hızından sesınden cınsıyetını kac yasında oldugunu kac kılo oldugunu ayırt edebılırım
Ciddi misiniz? Tanımadığınız birinin mi?
evet
O nasıl oluyor
adımlarının sesının toklugundan kılosunu anlayabılıyorum, adım sıklıgından yaslı olup olmadıgını yasını anlayabılıyorum, bır de anlatamadıgım bır sey var ayak sesınde kadın ve erkek ayrımı bellı oluyor, hatta adım seslerınden pskolojık durumlarını bıle anlayabılıyorum yuzlerını gormeden
Tabi Çıkarımlarda bulunabilir insan. dedikleriniz doğru çıkıyor mu peki
genelde yanılmam
Harika bir şey bu
Arkadan yürüyüşünden bile tanırım
Çok tanıdık biri değilse hayır
İnsanın kokusu sonra nefes alışı ile tanırım
Kokusundan tanirim.
Vay büyük aşk ha
Aşk meşk yalan oldu sevdiklerimin tanirim kokusundan
Anladım 🙂
tanimadk