KScanlar merhaba, Uzun zamandır anime izlemiyorum bir arkadaşım bu aralar bol bol anime izliyor onun gazı ile aslında storylerinin gazı ile izlemeyi düşünüyorum.
Hazır düşünüyorken dünya genelinde Attack on Titan ve Spy x Family animelerinin neden bu kadar abartılıyor olmasını anlamış değilim. Hadi bizde attack on Titan'ın Eren'i yarı Türk diye olabilir diye düşünüyorum.
Bu animeleri izlediniz mi? En sevdiğiniz anime nedir?
Aot sevmiyorum pek bi tek levi bi de yeni eren için bakıyordum ara ara spy x family hem yeni olduğu hem karakterler tutulduğu hemde konusunun hem komedi, hem aile, hem romantizm, hem aksiyon içermesinden dolayı pek çok kişiye hitap eden bir anime yani içerik açısından doyurucu. mükemmel anime diye bir şey yok çünkü dünyada mükemmel bir şey yok ayrıca herkesin zevki farklıdır mesela bana göre naruto en iyi animedir ama başkasına sorsan nefret eder, ben sasukeyi severim ama nefret edenleri bol, bana göre sasusaku gelmiş geçmiş en b*ktan anime shipidir ama sevenleri de var bu böyle uzar gider
Spy x family komik ve tatlı bir seri bence boş zamanlarda izlenir. Aot kesinlikle izlemeye değer bir seri gerek konusu gerek vermeye çalıştığı mesaj gerek karakterler olsun muazzam. Ha bunlar benim kişisel düşüncelerim izledikten sonra gelip de "Senin lafınla izledim boktan bir dizi çıktı" falan deme 💁🏻♀️
Spy x familynin o kadar da cok abartildigini dusunmuyorum, sonucta ne zaman yeni bir anime ciksa ayni su anki gibi gundeme oturuyor, ornegin jjk. Ayrica attack on titanin kurgusu cok ozgun oldugu icin herkes tarafindan begeniliyor (ben ne kadar begenmesemde.) bana gore en cok abartilan anime naruto.
Attack on titan 3 sezon durağan geçiyor, sonrası izlenebilir. İzlediğim en iyi anime death note. Sonrasında code geass Mirai nikki Kaijii Fate serisi (netflix versiyonu hariç) Full metal alchemist
Kızları anlamak zordur kardeşim. Bazen engel atarlar çaresizliğini ona ulaşma çabalarını merak ederler. Engeli kaldırıp, hiç bir şey olmamış gibi davranırlar. Erkekleri bizim onları kafaya taktığımız gibi pek takmazlar. Çok düşünme yani. Çözemezsin.
sezonlar ilerledikçe beklentimi karşılamanın kıyısından geçemese de sadece ilk sezonunun hatrına attack on titan. hak ediyo arkadaşlar. yaşattığı duygular yetiyo diyip torpil geçicem.