En iyi animeler sizce hangileri?

öncelikle herkese merhaba ben anime izlemeye geçen ay başladım ilk izlediğim anime Attack On Titan oldu ve 4. sezon part 2 gelmesine daha 5 ay olduğu için başka bir animr olan Death Note'ye başladım ve her iki anime de bittiğinde günlerce duygusal boşlukta kaldım (yaşayanlar bilir :'( ) her neyse death note'yi bitireli bir hafta oldu ve hala boşlukta gibiyim bu yüzden yeni anime arıyorum ama en az bu iki anime kadar kaliteli olmalı burdan anime severlere sesleniyorum Bildiğiniz bu iki anime kadar güzel ve kaliteli animeler var mı? ya da en iyi anime olarak adlandırabileceğiniz kadar güzel bir anime? bu arada önereceğiniz animenin çizimleri karakter çizimleri vs. güzel olsun lütfen birkaç anime buldum herkes öneriyor falan ama sırf çizimler yüzünden izlemiyorum :( ve mümkünse içinde Levi Ackerman kadar yakışıklı ve (bana göre) mükemmel bir karakter olabilir mi? hani aşık olabileceğimiz türden :' jslskslslsks çok mu şey istedim? bence çok şey istedim sanırım bu dediklerimin hepsinin olması biraz zor ama lütfen beni bu boşluktan kurtarın ve bana istediğim özelliklerde iyi gelebilecek bir anime önerin neyse çok uzun tuttum cevaplarınız bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada bu dediğim iki anime hakkında konuşmak isteyenler olursa seve seve konuşurum not: kendimi sadece 2 anime izlememe rağmen çok kaptırmış bulunmaktayım :') ve sarıyor bu arada
Güncellemeler
+1 yıl
aga yok mu şöyle levi ackerman gibi bi karakter neyse bestii livay akırmın hani şu milyonlarca kızın aşık olduğu ndldnslsks
En iyi animeler sizce hangileri?