Animeler, 20. yüzyılın başında ortaya çıkmasına rağmen günümüz popülaritesine 1980'lerin sonunda kavuşmaya başlamıştır. 1990'ların sonu, 2000'lerin başında ise sadece Japonya'da değil tüm dünyada büyük bir kitleyi etkilemiştir. Çizgi film olarak görünen ancak anlattığı hikayeler itibariyle yetişkinlere hitap eden anime diziler; duygusal, drama, fantastik gibi temalar içermekte. Ben sana izlenmesi gereken animeler listesi yapayım, sen de izleme listeni oluştur.
En İyi Animeler Hangileridir?
1- Monster

Monster En iyi animeler listesinin başında Naoki Urasawa'nın yazdığı suç, gizem, psikolojik gerilim türündeki Japon animesi Monster yer alıyor. Almanya'da yaşayan Doktor Tenma çevresinde gelişen olayları konu ediniyor. Doktor Tenma, çalıştığı hastahanedeki hasta ayrımından rahatsızdır. Birgün hastahaneye gelen belediye başkanı ve normal vatandaş arasından vatandaşı seçmesiyle hastahanedeki statüsünü kaybeder. Doktor Tenma'ya karşı çıkan doktorlar bir bir öldürülmeye başlanınca bir numaralı cinayet şüphelisi olarak Tenma olarak görülür. 2004 yapımı olan anime dizinin IMDb puanı 8,4.
2- Cowboy Bebop

Cowboy Bebop Efsane animeler arasında yer alan Cowboy Bebop, Sunrise tarafından yapılmış bir anime serisidir. Bilimkurgu, dram, komedi türündeki 1998 yapımı Japon animenin konusu ise gelecekte geçiyor. 2021 yılında gezegenler arası seyahat mümkün hale gelmiştir ancak yaşanan bir kaza sonucu Ayda patlama meydana gelmiş, bu patlama sonrası dünya meteor yağmuruna maruz kalmıştır. Bu ortamda yer altına taşınan yaşam ortaya çıkmış. Tüm bunların yaşandığı ortamda Bebop ekibinin suçlularla mücadelesi anlatılmakta. Efsane anime dizinin IMDb puanı 8,9.
3- Steins: Gate

Steins: Gate En iyi animeler arasında gösterilen Japon animesi Steins: Gate, 2011 yapımı olup Jukki Hanada tarafından yazılmıştır. Psikolojik gerilim ve bilimkurgu türündeki anime dizi; mikrodalga cihazıyla geçmişe mesaj göndermeyi keşfeden bir grup arkadaşın maceralarını konu ediniyor. IMDb'den 8,8 puan alan dizi, konusuyla kendine bağlıyor.
4- Slam Dunk

Slam Dunk Anime diziler arasında heyecanla izlediğim bir dizi Slam Dunk, 1993 yapımı olmasına rağmen günümüzde de baya popüler. Takehiko Inoue tarafından yazılmış olan Japon animesi spor, lise hayatını konu ediniyor. Baş karakter Hanamichi Sakuragi, uzun boylu ve güçlü oluşu nedeniyle basketbol takımı kaptanının kız kardeşi olan Haruko Akagi tarafından takıma davet edilir. Basketbolla alakası olmayan Hanamichi, sırf Haruko'ya aşık olduğu için takıma katılır ve olaylar gelişir. Eğlenceli bir anime olan dizinin IMDb puanı 8,7.
5- One Piece

One Piece İşte efsane animeler arasında yer alan bir anime. 1999 yapımı olan One Piece baya popüler bir anime. Dizinin baş karakteri olan Monkey D. Luffy'nin birçok maskot ürünü bulunmakta. Eiiçiro Oda tarafından yazılan Japon anime; çocukluğundan beri korsan olmak isteyen Luffy'nin Korsanlar Kralı olma yolundaki maceralarını anlatıyor. Aksiyon, fantastik komedi, macera türündeki anime dizinin IMDb puanı 8,7.
6- Naruto Shippuuden

Naruto Shippuuden En iyi animelerden olan Naruto Shippuuden, 2007 yapımı macera, aksiyon, dövüş sanatları türünde bir anime. Masaşi Kişimoto tarafından yazılan Japon anime, Hatake Kakashi etrafında toplanan Uzumaki Naruto, Uchiha Sasuke ve Haruno Sakura'nın oluşturduğu 7. takımın dağılması; Uchiha Sasuke'nin güç arayışı yüzünden Orochimaru'ya, Uzumaki Naruto'nun ise peşinde olan Akatsuki'nin eline geçmemesi için Jiraiya ile köyden ayrılmasının ardından gelişen olayları konu alır. İzleyeni içine çeken hikayesi olan animenin IMDb puanı 8,6.
7- Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin Rurouni Kenshin tarafından yazılan Japon anime Rurouni Kenshin, 2000 yılı yapımı ve macera, dram, fantezi türünde. Anime diziler arasında konusuyla kendine yer edinmiş anime; Kenshin’in Tokyo’da Kaoru ile karşılaşması ile başlar. Kaoru, Battousai olduğunu iddia eden bir adamın izini sürmektedir. İntikam üzerine gelişen olayları konu edinen dizi samuray hikayesi tadında. Animenin IMDb puanı 8,6.
8- Neon Genesis Evangelion

Neon Genesis Evangelion Senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini Hideaki Anno'nun yaptığı Japon animesi, 1995 yılında yapılmış efsane animelerdendir. Psikoloji türündeki anime, mitolojik öğeler barındırıyor. Dünyanın yaşadığı küresel bir felaket sonrasına oluşan yeni dünya düzeni üzerine kurgulu olan dizinin IMDb puanı 8,5.
9- Boku no Hero Academia

Boku no Hero Academia Türkçesi Kahramanlık Akademim olan Japon animesi, Kōhei Horikoshi tarafından çizilmiş. En iyi animeler arasında gösterilen aksiyon, komedi türünde animenin konusu; herkesin özel bir gücünün olduğu bir dönemde, hikayemizin ana kahramanı Midoriya İzuku'nun maalesef bir gücü bulunmamakta. Buna rağmen çalışmalarını sürdüren baş kahramanımızın bu yoldaki maceralarını izleyeceksin. Animenin IMDb puanı 8,5.
10- Hunter x Hunter

Hunter x Hunter Yoşihiro Togaşi tarafından kaleme alınan 2011 yapımı macera türündeki Japon anime dizi efsane animeler arasında yer alıyor. Babasının bir avcı olduğunu öğrenen ana karakterimiz Gon Freecs'in avcı olma yolunda başından geçenleri konu edinir. Öldü sandığı babasını bulma mücadelesi de fazlasıyla çekiyor insanı. Hunter x Hunter'ın IMDb puanı 8,9.
11- One Punch Man: Wanpanman

One Punch Man: Wanpanman Türkçesi Tek Yumruk Adam olan aksiyon, komedi, bilimkurgu türündeki Japon animesi One takma adlı bir çizerin elinden çıkmış. Popüler animeler arasında gösterilen One Punch Man: Wanpanman'de, düşmanlarını tek yumrukla yenen Saitama isimli kel baş kahramanımızın kötülerle mücadelesini izliyoruz. IMDb puanı 8,8.
12- Shingeki no Kyojin

Shingeki no Kyojin Türkçe adı Titana Saldırı olan 2013 yapımı Japon animesini Hajime Isayama çizmiştir. Aksiyon anime dizileri arasında en iyilerdendir. Shiganshina bölgesinde yaşayan Eren Yeager ailesi yüksek duvarlarla çevrili bir şehirde yaşamaktadır. Devlerden korunmak için yapılan bu duvarlar, 100 yıl sonra ortaya çıkan 60 metrelik titana engel olamamıştır. Devlerin istilasına uğrayan şehirde, Eren'in annesi de bir dev tarafından yenilmiştir. Bundan sonra Eren, en yakın arkadaşı ve üvey kardeşi ile devlerden intikam alma süreci başlayacaktır. Animenin IMDb puanı 8,8.
13- Hajima no Ippo

Hajima no Ippo Görselden de anlayacağınız üzere spor konulu olan anime dizi, George Morikawa tarafından yazılmış ve resimlendirilmiş bir Japon boks animesidir. İzlenmesi gereken animeler yer alan dizide; içine kapanık olan ana karakterimiz Magunochi Ippo, okulda hep tartaklanmaktadır. Yine bir gün okulda tartaklanacakken Takamura adındaki bir boksör tarafından kurtarılır. Takamura'ya hayran kalan ana karakterimiz boks öğrenmeye karar verir ancak bu yol o kadar kolay değildir. Dizinin IMDb puanı 8,8.
14- Dragon Ball Z

Dragon Ball Z İşte efsane animeler arasında yer alan bir anime dizi daha! Toei Animation tarafından üretilen Japon anime televizyon dizisinin 291 bölümü bulunmakta. Ana karakterimiz Goku, ormanda ufak bir kulübede, ölmüş büyük babası Son Gohan'nın ona bıraktığı dört yıldızlı ejder topuyla yaşamaktadır. Ejder toplarını arayan Bulma adında bir kız, Goku'ya bu topların sırrını anlatır. 7 ejder topunun hepsini toplayanın dileğinin gerçekleşeceğini söyler. Goku ve Bulma bu topların peşine düşer. Aksiyon ve komedi dolu bir hikaye de bizi bekler. Dizinin IMDb puanı 8,7.
15- Gintama

Gintama İzlenmesi gereken animeler listemin sonunda, Hideaki Sorachi yazılan Japon animesi Gintama yer alıyor. 2005 yapımı anime aksiyon / komedi türünde. Dünya ve Amanto adı verilen uzaylılar arasında bir savaş çıkmış ve savaşın sonunda uzaylılar galip gelmiştir. Ve Edo adı verilen şehri artık uzaylılar yönetmektedir. Uzaylılar, kılıç kullanımını yasaklayarak savaşçı samurayları da saf dışı bırakmıştır. Eski bir samuray olan ana karakterimiz Sakata Gintoki ve arkadaşlarının bir dükkan çevresinde başından geçen komik olayları konu edinen dizinin IMDb puanı 8,6.
Sana öyle bir liste yaptım ki tam ölmeden önce izlenmesi gereken animeler listesi oldu. IMDb zirvesinde yer alan bu 15 diziyi de keyif alarak izleyeceksin eminim. :) İyi seyirler.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılElfen lied 😊 o değilde animeci çocuk mc gitmiş siteden onun sayesinde izlemiştim bende bunları 😞 üzüldüm
23 Yorumla- +1 yıl
aaa burada anime sitesi olan mı vardı?
- +1 yıl
OneydiGıııız dı nicki
- +1 yıl
ciddi mi biliyodum onu simdi efsane oldu :(
+1 yılnaruto , kuroshitsuji, bleach, another, shingegi no kyojin *-* hepsi mükemmel *-*
13 Yorumla- +1 yıl
aaa ve one piece varrr *-*
- +1 yıl
one piecenin nesi guzel izlemedim ama konusu cekici de gelmedi. Shingegi no kyojin harika
- +1 yıl
ya one piece uzun ama komik eğlenceli yani güzel geçiyo bence çok gülüyosun ya ben izleyince sevdim gerçi ben 4. sınıfta falan izledim de güzeldi diye hatırlıyorum
Kesinlikle death note'dur. diğerler en iyi animeler için şu listeye göz atabilirsin
01 Yorumla
Basilisk, afro samurai, samurai x, one piece, naruto en sevdiklerimden birkaci
12 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ettim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılhttps://img.sizcene.com/avatar_film_62595.jpg Bir incisi bu.
utgfca.bn1.livefilestore.com/.../Croods_1.jpg İkincisi bu
https://images.alphacoders.com/112/112463.jpg Walle üçüncüsüde bu02 Yorumla- +1 yıl
he yok onları hiç izlemem
+1 yıluzun seriler bir süre sonra bağlıyor seni kendisine ama sen bilirsin :D :D
kısalardan şunlar iyidir...
Zankyou no Terror
Great Teacher Onizuka
Claymore
Hataraku Maou-sama!
Elfen Lied
Another
Mirai Nikki
Ao no Exorcist
Golden Boy
Asu no Yoichi
Corpse Party: Tortured Souls - Bougyakusareta Tamashii no Jukyou
:D :D :D12 Yorumla- +1 yıl
Benim aradığım tarzda mı yazdıkların?
- +1 yıl
ilki dead note tarzı
ikinci komik güzel bir anime :D tavsiye ederim :D
Golden Boy
Asu no Yoichi
Hataraku Maou-sama! bunlar da komedi ağırlıklı :D
diğerleri asmak kesmek kelle uçurmak :D
Basilisk
Yürüyen Şato
Ruhların Kaçışı
Komşum Totoro
Küçük Cadı Kiki
Rüzgarlı Vadi
Ateşböceklerinin Mezarı vs vs demişim :)))
link14 Yorumlaİzlemek isteyenler için death note ( herkes bilir iste) demon slayer (dram bolca katana var iblisler var ve komik sahneler var) çok iyi demon off bol yakısıklı ve güzel anime insan var) Angel of death ( kanlı ve sakin bir anime) Charlatte (zorbalıkla ilgili) devilnan cry baby ( sapık ama karışıklığı eğlenceli) erased ( bilmiyorum ama iyi diyorlar) attack of titans ( ünlü ve güzel anime eren jeager falan of) naruto (çok uzun ama idare eder) falan izleyebilirsiniz kumar animesi Kakegurui ( baya iyiydi) futbol animesi tusubasa var ne biliyim minnoş birşeyler için doremon ya da pokemon izleyebilirsiniz sarıyor bayağı
İzlemedim ama izleyeceğim ve hoşuma giden bir anime gördüm adı bir melek mi öyle bisey iyi duruyordu bakıcam onada
Banada önerin ya askeri kurgu animesi falan seviyorsanız googleden bulursunuz zaten
10 YorumlaAynı şekilde ben de sevmem o tarz animeleri ve istediğin Anime tam olarak "Death note" ilk Animemdi ve izlediğim (bikaç istisna Hariç) diğer animelerden zevk almadım. Onu izlemeden ölme. 18+ ve zeka oyunları ile Her hamlesinde "oha" dedirten beyin yakan tekrar tekrar alt yazıları okutacak bir Anime.
12 Yorumla- +1 yıl
Detaya bakmamışsın galiba ama yine de teşekkürler.
+1 yılNaruto + Naruto Shippuden
https://i.hizliresim.com/l7glgr.jpg
Death Note
https://i.hizliresim.com/rQbrb3.png10 Yorumla
+1 yılClaymore çok iyi ama sonu yarım bitiyor resmen, kaç yıl oldu yeni bölümlerini de çıkarmadılar. Mangası devam ediyor ama aylık olarak çıkıyor o da. Mangada konu yıllarca bitmez daha şirketi bile açıklamadılar.
FMA 2 serisini de izledim Brotherhood izlediğim en iyi animeler arasında
Senin yarım animeleri izlemek gibi bi alışkanlığın var galiba Gantz'ın da düzgün bittiğini söyleyemeyiz.13 Yorumlaevet ama claymore'dan cok etkilendim. 13. bolumda falanim. FMA derken zaten "Brotherhood" serisi beni benden alan goturendi. Diger FMA ipe sapa gelmez bir anime... Brotherhood, izledigim en iyi animedir. Gantz, gore ve adult olup ilginc olan animelerden... Tabi bakma, oyle her sahneyi kaldiramam ben : )
Brotherhood yokluğunda güzel animeydi o da, Abdurrahman Çelebi hesabı.
O bünye Elfen Lied izlediyse gantz falan dinlemez. Filmi de çıktı Gantz'ın tavsiye ederim.izledim ^_^ de, Brotherhood ile ilk anime arasinda hem senaryo, hem kurgu, hem grafik, hem gorsellik bakimindan daglar var.
Yok yok, elfen lied, gantz'a gore daha ahlakliydi :) Gantz'in R-rated versiyonunu yapilmasi lazim. X-rated ile ellerimle ekrani kapamaktan bunaldim. Bakamiyorum iste : S
Bleach, naruto, one piece , hunterxhunter. Hepsi benim bebeklerim :D
111 Yorumla- +1 yıl
attack on titanı da ixzeldim bayıldım. Filmi cıkacak zaten
- +1 yıl
tabi ona dabi bakayım ben attack on titanı dahacok begendim ama
- +1 yıl
o da cok iyiydi ama filmini yapmıslardı berbattı bu attack on titanın filmini heyecanla beklıyorum. Fragmanı cok güzel insallah batırmazlar
- +1 yıl
Japonlar bu sektörde gayet iyi aslinda cunku cok guclu bir ekonomiye sahipler bu da ister istemez film sektorunu de etkiliyor
- +1 yıl
Japonya dunyanin en iyi ekonomisine sahip 4. Ulkesi. Ve nufusa oranla gelirleri Avrupayi katliyor. Dahası Almanya 5. yken Japonya 4. E film sektorune de yansir. G. kore şu an Japonya'nın politikasını taklid ediyor zaten. Bu konud oldukca başarılilar.
one piece
death note
başka da yok sevdiğim
not: neredeyse bütün animeleri izledim.16 Yorumla- +1 yıl
yoksa niye hepsini izledin
- +1 yıl
attack on titan?
- +1 yıl
bence cok güzel
+1 yıldesu noto : ))
bokura ga ita
K-On
usagi drop
en sevdiklerimdir
birkaç bölüm nana izlemiştim ama japon filmlerinide çok severim dizilerinide esasen herşeylerini seviyorum :)11 YorumlaDragon ball
Bleach
helsing
Boku hero akademia
demon slayer
Goblin slayer
One punch man
Death note
Attack on tittan01 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılElfen Lied var. Saçma bulunur, önerilmez ama herkes kesip biçiliyor kanın donar belki😂 (sübliminal mesajlar sıklıkla mevcut)
24 Yorumla- +1 yıl
Başladım ama devamını getirmedim , pek sarmadı.
- +1 yıl
Zaten tuhaf bir anime, kan donduran diyince aklıma başka bir şey gelmedi zaten her şeyi saymışsın😂😂 Ghost Round mı öyle bir şey vardı eskiden psikolojik bir şeydi ve astral seyahate çıkabilen bir çocukla ilgiliydi sanırım
- +1 yıl
Araştıracağım , teşekkürler
- +1 yıl
Önemli değilde böyle her şeyi demiş yazacak bir şey bırakmamışın😂😂 İnş güzel bir şeyler bulursun şimdiden iyi seyirler☺
Anime izleyemiyorum. Görüntüler bir acayip geliyor. Biraz avatar izlemişliğim var.
Pokemon da anime sayılır mı bilmiyorum ama çocukken izlerdim tabi.11 Yorumlaone piece sevilmez mi ya daha korsanlar kralı olcak o korsanlar kralı olana kadar ben dede olcam heralde :)
14 Yorumla- +1 yıl
büyük ihtimal öyle olacak adamlar uzattıkça uzatıyor , yan karakter üstüne yan karakter bindiriyor.
- +1 yıl
Ben daha dayak yemeden dayak atan bir Saitama'yı biliyorum koca anime dünyasında. Gerçi o da dayak atıyor diyemeyiz , tek atıyor :)
Hikaye olarak zengin ya da "Hassicome" dedirten bir yanı yok maalesef One Piece'in ya da Naruto'nun bence. Karakterleri derinlemesine işliyip bağ kurduruyor o ayrı.
Bleach,Death note,Elfen lied,Dragonball Z Gt,The Last air bender Avatar...
Ama en iyisi Deat Note tabiki...10 Yorumlasimdikileri bilmiyorum da
hatta gecmiste olanlari da pek bilmem
bir Ay Savascisi vardi vaktiyle... benim icin tek anime o galiba
güzeldi01 Yorumla- +1 yıl
Çocukken TRT1'de yayınlanırdı yanlış hatırlamıyorsam, annemle izlerdik. Bir tane smokinli lavuk vardı, bir türlü kurtaramıyorlardı onu.
+1 yılCowboy Bebop
Full Metal Alchemist
Berserk
Hajime noIppo10 Yorumla1) Sailor Moon
2) Yürüyen Şato
3) Ruhların Kaçışı
4) Yugioh
5) buraya koyacak anime hatırlayamıyorum)))00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 852 cevap paylaştı. Death note
Sailor Moon
Bleach
Kaichou wa maid sama
Ouran high school host club
Bakuman
Working
Utapri16 Yorumla
+1 yılhmm ben hepsini seviyorum ya :/ ama seçmek zorundaysam gintama olsun nasılsa içinde tüm animeler var :D
112 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
o artık elizabeth go :D
- +1 yıl
sdfs gorilimize dokunma :( hem zoro da gintamada onu işsiz mi bırakacaksın :D
- +1 yıl
genel olarak bu :Dd
https://www.youtube.com/watch?v=HrnKUhWylzU
gerçekten bir ara gintamaya bak çok güzel seri :D - +1 yıl
yaaa gintamaya eksi verilmez ama ya :(
itazura na kiss
lovely complex
death note
usagi drop
rec
vampire knight
nodame cantabile
la corda dora
...24 YorumlaDeath Note benim için en iyisi.. Spirited Away ve Hayao Miyazaki'nin hemen hemen tüm animeleri..
10 YorumlaElfen Lied ilk izlediğim animedir ve neden bilmiyorum 2. kez izleyemediğim tek anime, Ef a Tale of Memories ayrıca manyak karakterlerin olduğu ve kanın olduğu her animeyi severim another gibi
05 YorumlaBir animeye başladım üç beş bölümden sonra bir daha da anime izlemedim.
00 Yorumlabence fate serileri kesinlikle izlenmeli, benim en sevdiğimse fate zero dur
00 Yorumlaanime diyince aklıma cinsellik bölümü geldi nedense :D başkada anime izlemem ama aklımdaki animeler dehşet :D
00 Yorumlaruhların kaçışı kesinlikle mükemmel en az 3 kere izledim kesinlikle izlemelisin Hayao Miyazaki nin animelerinin hepsini izlemelisin sana çok şey katar :)
03 YorumlaYüreğinin Sesi
Hyouka
Umineko no Naku Koro ni
Tepedeki Ev
Another02 Yorumla
+1 yılNaruto cok harikaydi ya. Karakterler olaylar falan. Nefessiz izlemistim
00 YorumlaKendi siralamam;
Komsum Totoro
Atesboceklerinin Nezari
Ruhlarin Kacisi
Prenses Mononoke (boyle miydi adi)01 YorumlaBleach ve one piece i izliyordum Bleach sıkıcı biraz one piece
02 Yorumla- +1 yıl
ne demek :)
+1 yılBen sadece Dragonball & DragonballZ izledim :) ve bence cok guzel.
00 YorumlaDeath Note. izledim güzeldi valla. Başka bilmiyorum.
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen
Kesinlikke ben
Yine ben
Vee ben
Son olarak eben00 Yorumla
+1 yılDeath Note, Cowboy Bebopp, Spirited Away, One Piece, Bleach ve niceleri ^^
08 Yorumla- +1 yıl
Hayır._. One Piece 690 küsür bölüm, mangası 700'lerde efsanedir. Cowboy Bebopp 90' ların animesidir. Bleach 4 büyükten biridir. Spirited Away beyaz perdede vizyona giren ilk ve tek anime moviesidir. Hayao Miyazaki eseridir. Gelmiş geçmiş en iyi mangaka Hayao Miyazaki' dir.
- +1 yıl
Düşünce senin, söylediklerinin yarısı anime sınıfına girmiyor.
- +1 yıl
Cartoon, çizgi film. Saydığın resimleri Google' dan arat, alacağın yanıt "çizgi film" olur. Yarısından fazlası Amerikan yapımı. Animenin tanımı "Japon çizgi filmi." dir.
- +1 yıl
Yarısından fazlası dedim. Tamamı demedim.
+1 yılDeath note dicektim bende
14 Yorumla- +1 yıl
deme :)
- +1 yıl
Niye ama 😄
- +1 yıl
izledim onu
- +1 yıl
Başka anime naruto var
One piece
Tartışmaya gerek yok
Death note var birde00 Yorumlayugioh
pikaçu
çanakkale geçilmez
simpsons
family guy01 YorumlaBen hala pokemon izliyorum :/
10 YorumlaNeon Genesis Evangelion :)
113 Yorumla- +1 yıl
o. O sen anime mi izliyordun hiç haberim yoktu
- +1 yıl
uu harika ^^ bu konuda da etiketlerim artık seni :D :D
- +1 yıl
hahah onu unutmuştum bak :D senin sayende çook xper kazanırım ^^ böyle etiketleye etiketleye sitenin öneri & fal uzmanı olacaksın ne güzel :D
- +1 yıl
hadi hadi colpegin falına bakmamak için diyorsun dimi :P :D halbuki çok iyi fal bakıyorsun :D
dash kappei dragon ball
10 YorumlaAkame ga kill
gintama
parasyte00 Yorumla
+1 yılShingeki No Kyojin.
11 Yorumla- +1 yıl
onu izledim harika
+1 yıldeath note normal filmide çok güzel.
03 YorumlaEn son ozledigim anime. pokemon :d
10 Yorumlaa nightmare before christmas
10 Yorumlaelfen lied. death note. afrosamurai.
10 Yorumla
+1 yılKuroko no basket, Gintama ve Naruto
02 Yorumla- +1 yıl
Ben ne diyorum sen ne diyosun
+1 yılDeath Note
A dog of Flanders10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSword Art Online
Code Geass
Death Note00 YorumlaDeath Note.
Nokta. zirvede bıraktım ben10 YorumlaDeath note çok duyuyorum
00 Yorumla
+1 yılpokemon karı kaçıyoooooooooo
00 Yorumladeath note izledim sadece cok guzeldi
07 YorumlaAvatar animeye giriyorsa bi onu izledim.
00 Yorumla
+1 yılKakegurui❤
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkame ga kill
highschool dxd00 YorumlaGintama <3333
One Piece <33300 YorumlaBoku no hero academia'ya aşığım 😻
00 Yorumla
+1 yılvar ama söylemem :D
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?