• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diziler & Filmler

İzlenmesi gereken en iyi anime diziler nelerdir?

sin60costutmus
sin60costutmus Takip Et
Xper 3 Yaş: 40
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Death Note dışında en iyi animeler hangileri?
Death Note
Death Note
İzlenmesi gereken en iyi anime diziler nelerdir?
Dizi Soruları En İyi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• smoothie
    smoothie Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 32
    +1 yıl

Animeler, 20. yüzyılın başında ortaya çıkmasına rağmen günümüz popülaritesine 1980'lerin sonunda kavuşmaya başlamıştır. 1990'ların sonu, 2000'lerin başında ise sadece Japonya'da değil tüm dünyada büyük bir kitleyi etkilemiştir. Çizgi film olarak görünen ancak anlattığı hikayeler itibariyle yetişkinlere hitap eden anime diziler; duygusal, drama, fantastik gibi temalar içermekte. Ben sana izlenmesi gereken animeler listesi yapayım, sen de izleme listeni oluştur.

En İyi Animeler Hangileridir?

1- Monster

Monster
    Monster

En iyi animeler listesinin başında Naoki Urasawa'nın yazdığı suç, gizem, psikolojik gerilim türündeki Japon animesi Monster yer alıyor. Almanya'da yaşayan Doktor Tenma çevresinde gelişen olayları konu ediniyor. Doktor Tenma, çalıştığı hastahanedeki hasta ayrımından rahatsızdır. Birgün hastahaneye gelen belediye başkanı ve normal vatandaş arasından vatandaşı seçmesiyle hastahanedeki statüsünü kaybeder. Doktor Tenma'ya karşı çıkan doktorlar bir bir öldürülmeye başlanınca bir numaralı cinayet şüphelisi olarak Tenma olarak görülür. 2004 yapımı olan anime dizinin IMDb puanı 8,4.

2- Cowboy Bebop

Cowboy Bebop
    Cowboy Bebop

Efsane animeler arasında yer alan Cowboy Bebop, Sunrise tarafından yapılmış bir anime serisidir. Bilimkurgu, dram, komedi türündeki 1998 yapımı Japon animenin konusu ise gelecekte geçiyor. 2021 yılında gezegenler arası seyahat mümkün hale gelmiştir ancak yaşanan bir kaza sonucu Ayda patlama meydana gelmiş, bu patlama sonrası dünya meteor yağmuruna maruz kalmıştır. Bu ortamda yer altına taşınan yaşam ortaya çıkmış. Tüm bunların yaşandığı ortamda Bebop ekibinin suçlularla mücadelesi anlatılmakta. Efsane anime dizinin IMDb puanı 8,9.

3- Steins: Gate

Steins: Gate
    Steins: Gate

En iyi animeler arasında gösterilen Japon animesi Steins: Gate, 2011 yapımı olup Jukki Hanada tarafından yazılmıştır. Psikolojik gerilim ve bilimkurgu türündeki anime dizi; mikrodalga cihazıyla geçmişe mesaj göndermeyi keşfeden bir grup arkadaşın maceralarını konu ediniyor. IMDb'den 8,8 puan alan dizi, konusuyla kendine bağlıyor.

4- Slam Dunk

Slam Dunk
    Slam Dunk

Anime diziler arasında heyecanla izlediğim bir dizi Slam Dunk, 1993 yapımı olmasına rağmen günümüzde de baya popüler. Takehiko Inoue tarafından yazılmış olan Japon animesi spor, lise hayatını konu ediniyor. Baş karakter Hanamichi Sakuragi, uzun boylu ve güçlü oluşu nedeniyle basketbol takımı kaptanının kız kardeşi olan Haruko Akagi tarafından takıma davet edilir. Basketbolla alakası olmayan Hanamichi, sırf Haruko'ya aşık olduğu için takıma katılır ve olaylar gelişir. Eğlenceli bir anime olan dizinin IMDb puanı 8,7.

5- One Piece

One Piece
    One Piece

İşte efsane animeler arasında yer alan bir anime. 1999 yapımı olan One Piece baya popüler bir anime. Dizinin baş karakteri olan Monkey D. Luffy'nin birçok maskot ürünü bulunmakta. Eiiçiro Oda tarafından yazılan Japon anime; çocukluğundan beri korsan olmak isteyen Luffy'nin Korsanlar Kralı olma yolundaki maceralarını anlatıyor. Aksiyon, fantastik komedi, macera türündeki anime dizinin IMDb puanı 8,7.

6- Naruto Shippuuden

Naruto Shippuuden
    Naruto Shippuuden

En iyi animelerden olan Naruto Shippuuden, 2007 yapımı macera, aksiyon, dövüş sanatları türünde bir anime. Masaşi Kişimoto tarafından yazılan Japon anime, Hatake Kakashi etrafında toplanan Uzumaki Naruto, Uchiha Sasuke ve Haruno Sakura'nın oluşturduğu 7. takımın dağılması; Uchiha Sasuke'nin güç arayışı yüzünden Orochimaru'ya, Uzumaki Naruto'nun ise peşinde olan Akatsuki'nin eline geçmemesi için Jiraiya ile köyden ayrılmasının ardından gelişen olayları konu alır. İzleyeni içine çeken hikayesi olan animenin IMDb puanı 8,6.

7- Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin
    Rurouni Kenshin

Rurouni Kenshin tarafından yazılan Japon anime Rurouni Kenshin, 2000 yılı yapımı ve macera, dram, fantezi türünde. Anime diziler arasında konusuyla kendine yer edinmiş anime; Kenshin’in Tokyo’da Kaoru ile karşılaşması ile başlar. Kaoru, Battousai olduğunu iddia eden bir adamın izini sürmektedir. İntikam üzerine gelişen olayları konu edinen dizi samuray hikayesi tadında. Animenin IMDb puanı 8,6.

8- Neon Genesis Evangelion

Neon Genesis Evangelion
    Neon Genesis Evangelion

Senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini Hideaki Anno'nun yaptığı Japon animesi, 1995 yılında yapılmış efsane animelerdendir. Psikoloji türündeki anime, mitolojik öğeler barındırıyor. Dünyanın yaşadığı küresel bir felaket sonrasına oluşan yeni dünya düzeni üzerine kurgulu olan dizinin IMDb puanı 8,5.

9- Boku no Hero Academia

Boku no Hero Academia
    Boku no Hero Academia

Türkçesi Kahramanlık Akademim olan Japon animesi, Kōhei Horikoshi tarafından çizilmiş. En iyi animeler arasında gösterilen aksiyon, komedi türünde animenin konusu; herkesin özel bir gücünün olduğu bir dönemde, hikayemizin ana kahramanı Midoriya İzuku'nun maalesef bir gücü bulunmamakta. Buna rağmen çalışmalarını sürdüren baş kahramanımızın bu yoldaki maceralarını izleyeceksin. Animenin IMDb puanı 8,5.

10- Hunter x Hunter

Hunter x Hunter
    Hunter x Hunter

Yoşihiro Togaşi tarafından kaleme alınan 2011 yapımı macera türündeki Japon anime dizi efsane animeler arasında yer alıyor. Babasının bir avcı olduğunu öğrenen ana karakterimiz Gon Freecs'in avcı olma yolunda başından geçenleri konu edinir. Öldü sandığı babasını bulma mücadelesi de fazlasıyla çekiyor insanı. Hunter x Hunter'ın IMDb puanı 8,9.

11- One Punch Man: Wanpanman

One Punch Man: Wanpanman
    One Punch Man: Wanpanman

Türkçesi Tek Yumruk Adam olan aksiyon, komedi, bilimkurgu türündeki Japon animesi One takma adlı bir çizerin elinden çıkmış. Popüler animeler arasında gösterilen One Punch Man: Wanpanman'de, düşmanlarını tek yumrukla yenen Saitama isimli kel baş kahramanımızın kötülerle mücadelesini izliyoruz. IMDb puanı 8,8.

12- Shingeki no Kyojin

Shingeki no Kyojin
    Shingeki no Kyojin

Türkçe adı Titana Saldırı olan 2013 yapımı Japon animesini Hajime Isayama çizmiştir. Aksiyon anime dizileri arasında en iyilerdendir. Shiganshina bölgesinde yaşayan Eren Yeager ailesi yüksek duvarlarla çevrili bir şehirde yaşamaktadır. Devlerden korunmak için yapılan bu duvarlar, 100 yıl sonra ortaya çıkan 60 metrelik titana engel olamamıştır. Devlerin istilasına uğrayan şehirde, Eren'in annesi de bir dev tarafından yenilmiştir. Bundan sonra Eren, en yakın arkadaşı ve üvey kardeşi ile devlerden intikam alma süreci başlayacaktır. Animenin IMDb puanı 8,8.

13- Hajima no Ippo

Hajima no Ippo
    Hajima no Ippo

Görselden de anlayacağınız üzere spor konulu olan anime dizi, George Morikawa tarafından yazılmış ve resimlendirilmiş bir Japon boks animesidir. İzlenmesi gereken animeler yer alan dizide; içine kapanık olan ana karakterimiz Magunochi Ippo, okulda hep tartaklanmaktadır. Yine bir gün okulda tartaklanacakken Takamura adındaki bir boksör tarafından kurtarılır. Takamura'ya hayran kalan ana karakterimiz boks öğrenmeye karar verir ancak bu yol o kadar kolay değildir. Dizinin IMDb puanı 8,8.

14- Dragon Ball Z

Dragon Ball Z
    Dragon Ball Z

İşte efsane animeler arasında yer alan bir anime dizi daha! Toei Animation tarafından üretilen Japon anime televizyon dizisinin 291 bölümü bulunmakta. Ana karakterimiz Goku, ormanda ufak bir kulübede, ölmüş büyük babası Son Gohan'nın ona bıraktığı dört yıldızlı ejder topuyla yaşamaktadır. Ejder toplarını arayan Bulma adında bir kız, Goku'ya bu topların sırrını anlatır. 7 ejder topunun hepsini toplayanın dileğinin gerçekleşeceğini söyler. Goku ve Bulma bu topların peşine düşer. Aksiyon ve komedi dolu bir hikaye de bizi bekler. Dizinin IMDb puanı 8,7.

15- Gintama

Gintama
    Gintama

İzlenmesi gereken animeler listemin sonunda, Hideaki Sorachi yazılan Japon animesi Gintama yer alıyor. 2005 yapımı anime aksiyon / komedi türünde. Dünya ve Amanto adı verilen uzaylılar arasında bir savaş çıkmış ve savaşın sonunda uzaylılar galip gelmiştir. Ve Edo adı verilen şehri artık uzaylılar yönetmektedir. Uzaylılar, kılıç kullanımını yasaklayarak savaşçı samurayları da saf dışı bırakmıştır. Eski bir samuray olan ana karakterimiz Sakata Gintoki ve arkadaşlarının bir dükkan çevresinde başından geçen komik olayları konu edinen dizinin IMDb puanı 8,6.

Sana öyle bir liste yaptım ki tam ölmeden önce izlenmesi gereken animeler listesi oldu. IMDb zirvesinde yer alan bu 15 diziyi de keyif alarak izleyeceksin eminim. :) İyi seyirler.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• makarna_saçlı_kız
    makarna_saçlı_kız Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Elfen lied 😊 o değilde animeci çocuk mc gitmiş siteden onun sayesinde izlemiştim bende bunları 😞 üzüldüm

2
    3 Yorumla
    • sin60costutmus
      sin60costutmus
      +1 yıl

aaa burada anime sitesi olan mı vardı?

Yorumla
    • makarna_saçlı_kız
      makarna_saçlı_kız
      +1 yıl

OneydiGıııız dı nicki

Yorumla
    • sin60costutmus
      sin60costutmus
      +1 yıl

ciddi mi biliyodum onu simdi efsane oldu :(

Yorumla
  • swimmerotaku
    swimmerotaku Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

naruto , kuroshitsuji, bleach, another, shingegi no kyojin *-* hepsi mükemmel *-*

1
    3 Yorumla
    • swimmerotaku
      swimmerotaku
      +1 yıl

aaa ve one piece varrr *-*

Yorumla
    • sin60costutmus
      sin60costutmus
      +1 yıl

one piecenin nesi guzel izlemedim ama konusu cekici de gelmedi. Shingegi no kyojin harika

Yorumla
    • swimmerotaku
      swimmerotaku
      +1 yıl

ya one piece uzun ama komik eğlenceli yani güzel geçiyo bence çok gülüyosun ya ben izleyince sevdim gerçi ben 4. sınıfta falan izledim de güzeldi diye hatırlıyorum

Yorumla
  • Reha21
    Reha21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 33%
    +1 yıl

Kesinlikle death note'dur. diğerler en iyi animeler için şu listeye göz atabilirsin

0
    1 Yorumla
    • Kimakimki
      Kimakimki
      +1 yıl

Puahhsa ön yargılısın kaç animeye göz attın death note dışında naruto falan mı

Yorumla
  • szgndmr
    szgndmr Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl

Basilisk, afro samurai, samurai x, one piece, naruto en sevdiklerimden birkaci

1
    2 Yorumla
    • sin60costutmus
      sin60costutmus
      +1 yıl

tesekkur ettim :)

Yorumla
    • szgndmr
      szgndmr
      +1 yıl

Rica ederim hanimefendi

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

36

Cevap

41

Cevap

• DuygusuzZz
    DuygusuzZz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 39%
    +1 yıl

https://img.sizcene.com/avatar_film_62595.jpg Bir incisi bu.
    utgfca.bn1.livefilestore.com/.../Croods_1.jpg İkincisi bu
    https://images.alphacoders.com/112/112463.jpg Walle üçüncüsüde bu

0
    2 Yorumla
    • Konnel
      Konnel
      +1 yıl

animasyon değil anime olucak

Yorumla
    • DuygusuzZz
      DuygusuzZz
      +1 yıl

he yok onları hiç izlemem

Yorumla
  • animecigenç
    animecigenç Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 79%
    +1 yıl

uzun seriler bir süre sonra bağlıyor seni kendisine ama sen bilirsin :D :D
    kısalardan şunlar iyidir...

Zankyou no Terror
    Great Teacher Onizuka
    Claymore
    Hataraku Maou-sama!
    Elfen Lied
    Another
    Mirai Nikki
    Ao no Exorcist
    Golden Boy
    Asu no Yoichi
    Corpse Party: Tortured Souls - Bougyakusareta Tamashii no Jukyou

:D :D :D

1
    2 Yorumla
    • georgecarlin
      georgecarlin
      +1 yıl

Benim aradığım tarzda mı yazdıkların?

Yorumla
    • animecigenç
      animecigenç
      +1 yıl

ilki dead note tarzı
      ikinci komik güzel bir anime :D tavsiye ederim :D
      Golden Boy
      Asu no Yoichi
      Hataraku Maou-sama! bunlar da komedi ağırlıklı :D
      diğerleri asmak kesmek kelle uçurmak :D

Yorumla
  • wolfie
    wolfie Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 43%
    +1 yıl

Basilisk

Yürüyen Şato

Ruhların Kaçışı

Komşum Totoro

Küçük Cadı Kiki

Rüzgarlı Vadi

Ateşböceklerinin Mezarı vs vs demişim :)))

link

1
    4 Yorumla
    • Chicco
      Chicco

saydiklarinin hepsi film.

Yorumla
    • wolfie
      wolfie

anime film evet

Yorumla
    • Chicco
      Chicco

film evet.

Yorumla
    • wolfie
      wolfie

evet

Yorumla
  • Kimakimki
    Kimakimki Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

İzlemek isteyenler için death note ( herkes bilir iste) demon slayer (dram bolca katana var iblisler var ve komik sahneler var) çok iyi demon off bol yakısıklı ve güzel anime insan var) Angel of death ( kanlı ve sakin bir anime) Charlatte (zorbalıkla ilgili) devilnan cry baby ( sapık ama karışıklığı eğlenceli) erased ( bilmiyorum ama iyi diyorlar) attack of titans ( ünlü ve güzel anime eren jeager falan of) naruto (çok uzun ama idare eder) falan izleyebilirsiniz kumar animesi Kakegurui ( baya iyiydi) futbol animesi tusubasa var ne biliyim minnoş birşeyler için doremon ya da pokemon izleyebilirsiniz sarıyor bayağı

İzlemedim ama izleyeceğim ve hoşuma giden bir anime gördüm adı bir melek mi öyle bisey iyi duruyordu bakıcam onada

Banada önerin ya askeri kurgu animesi falan seviyorsanız googleden bulursunuz zaten

1
    0 Yorumla
  • SevaChan
    SevaChan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 73%
    +1 yıl

Aynı şekilde ben de sevmem o tarz animeleri ve istediğin Anime tam olarak "Death note" ilk Animemdi ve izlediğim (bikaç istisna Hariç) diğer animelerden zevk almadım. Onu izlemeden ölme. 18+ ve zeka oyunları ile Her hamlesinde "oha" dedirten beyin yakan tekrar tekrar alt yazıları okutacak bir Anime.

1
    2 Yorumla
    • georgecarlin
      georgecarlin
      +1 yıl

Detaya bakmamışsın galiba ama yine de teşekkürler.

Yorumla
    • SevaChan
      SevaChan
      +1 yıl

O zaman Elfen Lied

Yorumla
  • Ravenger09
    Ravenger09 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 54%
    +1 yıl

Naruto + Naruto Shippuden

https://i.hizliresim.com/l7glgr.jpg

Death Note

https://i.hizliresim.com/rQbrb3.png

1
    0 Yorumla
  • AlmostHonest
    AlmostHonest Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Claymore çok iyi ama sonu yarım bitiyor resmen, kaç yıl oldu yeni bölümlerini de çıkarmadılar. Mangası devam ediyor ama aylık olarak çıkıyor o da. Mangada konu yıllarca bitmez daha şirketi bile açıklamadılar.

FMA 2 serisini de izledim Brotherhood izlediğim en iyi animeler arasında

Senin yarım animeleri izlemek gibi bi alışkanlığın var galiba Gantz'ın da düzgün bittiğini söyleyemeyiz.

1
    3 Yorumla
    • Chicco
      Chicco

evet ama claymore'dan cok etkilendim. 13. bolumda falanim. FMA derken zaten "Brotherhood" serisi beni benden alan goturendi. Diger FMA ipe sapa gelmez bir anime... Brotherhood, izledigim en iyi animedir. Gantz, gore ve adult olup ilginc olan animelerden... Tabi bakma, oyle her sahneyi kaldiramam ben : )

Yorumla
    • AlmostHonest
      AlmostHonest

Brotherhood yokluğunda güzel animeydi o da, Abdurrahman Çelebi hesabı.

O bünye Elfen Lied izlediyse gantz falan dinlemez. Filmi de çıktı Gantz'ın tavsiye ederim.

Yorumla
    • Chicco
      Chicco

izledim ^_^ de, Brotherhood ile ilk anime arasinda hem senaryo, hem kurgu, hem grafik, hem gorsellik bakimindan daglar var.

Yok yok, elfen lied, gantz'a gore daha ahlakliydi :) Gantz'in R-rated versiyonunu yapilmasi lazim. X-rated ile ellerimle ekrani kapamaktan bunaldim. Bakamiyorum iste : S

Yorumla
  • tylerx
    tylerx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Bleach, naruto, one piece , hunterxhunter. Hepsi benim bebeklerim :D

1
    11 Yorumla
    • tylerx
      tylerx
      +1 yıl

Shingeki no kyojin var tabi birde. Attack on Titan olarak da geçiyor :D bunlar efsaneler zaten tsubasa ya da dragonball a ömür yetmez

Yorumla
    • sin60costutmus
      sin60costutmus
      +1 yıl

attack on titanı da ixzeldim bayıldım. Filmi cıkacak zaten

Yorumla
    • tylerx
      tylerx
      +1 yıl

Death note gibisini arıyorsan malesef yok :D HunterxHunter de güzel bak öyle 500 bölüm falanda değil

Yorumla
    • sin60costutmus
      sin60costutmus
      +1 yıl

tabi ona dabi bakayım ben attack on titanı dahacok begendim ama

Yorumla
    • tylerx
      tylerx
      +1 yıl

ben hiçbirini death note ile kıyaslayamıyorum bile :D

Yorumla
    • sin60costutmus
      sin60costutmus
      +1 yıl

o da cok iyiydi ama filmini yapmıslardı berbattı bu attack on titanın filmini heyecanla beklıyorum. Fragmanı cok güzel insallah batırmazlar

Yorumla
    • tylerx
      tylerx
      +1 yıl

keşke bari hollywood çekseydi filmi japonlar katledicek şimdi :D bence beklentini yüksek tutma

Yorumla
    • sin60costutmus
      sin60costutmus
      +1 yıl

Japonlar bu sektörde gayet iyi aslinda cunku cok guclu bir ekonomiye sahipler bu da ister istemez film sektorunu de etkiliyor

Yorumla
    • tylerx
      tylerx
      +1 yıl

Korelilerden bahsediyor olabilir misin? Onlar biraz fena değil de Japonlar ve Çinliler biraz leş bence. Anime konusunda efsaneler tabiki caponcuklar

Yorumla
    • sin60costutmus
      sin60costutmus
      +1 yıl

Japonya dunyanin en iyi ekonomisine sahip 4. Ulkesi. Ve nufusa oranla gelirleri Avrupayi katliyor. Dahası Almanya 5. yken Japonya 4. E film sektorune de yansir. G. kore şu an Japonya'nın politikasını taklid ediyor zaten. Bu konud oldukca başarılilar.

Yorumla
    • tylerx
      tylerx
      +1 yıl

Ekonomik olarak başarılı olabilirler ama kesinlikle sinemada yeteneksizler söylemek istediğim bu :)

Yorumla
  • darkovy
    darkovy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

one piece
    death note
    başka da yok sevdiğim

not: neredeyse bütün animeleri izledim.

1
    6 Yorumla
    • sin60costutmus
      sin60costutmus
      +1 yıl

yoksa niye hepsini izledin

Yorumla
    • darkovy
      darkovy
      +1 yıl

bütün izlediklerimi sevmek zorunda mıyım?
      bunlar özellikle bayıldıklarım.

one piece devam <3

Yorumla
    • sin60costutmus
      sin60costutmus
      +1 yıl

attack on titan?

Yorumla
    • darkovy
      darkovy
      +1 yıl

o kült de fazla dramatik bence.

Yorumla
    • sin60costutmus
      sin60costutmus
      +1 yıl

bence cok güzel

Yorumla
    • darkovy
      darkovy
      +1 yıl

eren-san <3 :)

Yorumla
  • sakurachan
    sakurachan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

desu noto : ))

bokura ga ita

K-On

usagi drop

en sevdiklerimdir

birkaç bölüm nana izlemiştim ama japon filmlerinide çok severim dizilerinide esasen herşeylerini seviyorum :)

1
    1 Yorumla
    • Chicco
      Chicco

işte fan ya :)

Yorumla
  • blade063
    blade063 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 81%
    +1 yıl

Dragon ball

Bleach

helsing

Boku hero akademia

demon slayer

Goblin slayer

One punch man

Death note

Attack on tittan

0
    1 Yorumla
    • blade063
      blade063
      +1 yıl

Overlord

Yorumla
  • HayalperestPisicik
    HayalperestPisicik Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 624 cevap paylaştı.

Elfen Lied var. Saçma bulunur, önerilmez ama herkes kesip biçiliyor kanın donar belki😂 (sübliminal mesajlar sıklıkla mevcut)

2
    4 Yorumla
    • georgecarlin
      georgecarlin
      +1 yıl

Başladım ama devamını getirmedim , pek sarmadı.

Yorumla
    • HayalperestPisicik
      HayalperestPisicik
      +1 yıl

Zaten tuhaf bir anime, kan donduran diyince aklıma başka bir şey gelmedi zaten her şeyi saymışsın😂😂 Ghost Round mı öyle bir şey vardı eskiden psikolojik bir şeydi ve astral seyahate çıkabilen bir çocukla ilgiliydi sanırım

Yorumla
    • georgecarlin
      georgecarlin
      +1 yıl

Araştıracağım , teşekkürler

Yorumla
    • HayalperestPisicik
      HayalperestPisicik
      +1 yıl

Önemli değilde böyle her şeyi demiş yazacak bir şey bırakmamışın😂😂 İnş güzel bir şeyler bulursun şimdiden iyi seyirler☺

Yorumla
  • Pollux
    Pollux Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl

Anime izleyemiyorum. Görüntüler bir acayip geliyor. Biraz avatar izlemişliğim var.

Pokemon da anime sayılır mı bilmiyorum ama çocukken izlerdim tabi.

1
    1 Yorumla
    • Chicco
      Chicco

ızlemelısın kesinlikle. pokemon amerikan yapımı diye sanıyorum, anime sayılmıyor o yüzden.

Yorumla
  • enitink
    enitink Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

one piece sevilmez mi ya daha korsanlar kralı olcak o korsanlar kralı olana kadar ben dede olcam heralde :)

1
    4 Yorumla
    • georgecarlin
      georgecarlin
      +1 yıl

büyük ihtimal öyle olacak adamlar uzattıkça uzatıyor , yan karakter üstüne yan karakter bindiriyor.

Yorumla
    • enitink
      enitink
      +1 yıl

valla çok geniş olması çok hoşuma giden birşey türk dizileri gibi 2-3 karakter üzerinde dönmüyor tek sevmediğim yani luffynin hep dayak yiyip sonda yenmesi mangada 10-15 bolum suren savas oluyor bazen daha da uzun :) daflomingoyu yenene kadar kaçtane manga okudum bilmiyorum

Yorumla
    • georgecarlin
      georgecarlin
      +1 yıl

Ben daha dayak yemeden dayak atan bir Saitama'yı biliyorum koca anime dünyasında. Gerçi o da dayak atıyor diyemeyiz , tek atıyor :)
      Hikaye olarak zengin ya da "Hassicome" dedirten bir yanı yok maalesef One Piece'in ya da Naruto'nun bence. Karakterleri derinlemesine işliyip bağ kurduruyor o ayrı.

Yorumla
    • enitink
      enitink
      +1 yıl

narutoda hep belliydi pek karakter olarak zenginleştirmediler daha güzel olabilirdi sonlarda saçmaladılar zaten :)

Yorumla
  • Espas
    Espas Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

Bleach,Death note,Elfen lied,Dragonball Z Gt,The Last air bender Avatar...

Ama en iyisi Deat Note tabiki...

1
    0 Yorumla
  • -Şavk
    -Şavk Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 69%
    +1 yıl

simdikileri bilmiyorum da
    hatta gecmiste olanlari da pek bilmem
    bir Ay Savascisi vardi vaktiyle... benim icin tek anime o galiba
    güzeldi

0
    1 Yorumla
    • Ravenger09
      Ravenger09
      +1 yıl

Çocukken TRT1'de yayınlanırdı yanlış hatırlamıyorsam, annemle izlerdik. Bir tane smokinli lavuk vardı, bir türlü kurtaramıyorlardı onu.

Yorumla
  • SakuragiHanamichi
    SakuragiHanamichi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Cowboy Bebop
    Full Metal Alchemist
    Berserk
    Hajime noIppo

1
    0 Yorumla
  • NergizSRK
    NergizSRK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 47%
    +1 yıl

1) Sailor Moon
    2) Yürüyen Şato
    3) Ruhların Kaçışı
    4) Yugioh
    5) buraya koyacak anime hatırlayamıyorum)))

0
    0 Yorumla
  • maydonoz
    maydonoz Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 852 cevap paylaştı.

Death note
    Sailor Moon
    Bleach
    Kaichou wa maid sama
    Ouran high school host club
    Bakuman
    Working
    Utapri

1
    6 Yorumla
    • -Vain-
      -Vain-

kidzanimes izliosun herhalde? :)

Yorumla
    • maydonoz
      maydonoz

Hayır

Yorumla
    • -Vain-
      -Vain-

ben ordakilerin cogunu kidzanimesden izledim o yuzden sordum :)

Yorumla
    • maydonoz
      maydonoz

bleach death note ve sailor moon anca oradan izlemisşinidir. gerisini vermediler.
      kaldı ki o kanal sabah saatleri çocukları hitap ediyor akşamları yayınlananlar çocuklara göre değil.

Yorumla
    • -Vain-
      -Vain-

Ben sana neden ızlıyosun dıye sormadım ya da senden bır acıklama ıstemedım hem kıdzanımes kanalın tmamının adı sbah kıds aksam anımez yazdıgına bakma yanı :)

Yorumla
    • maydonoz
      maydonoz

He olur

Yorumla
  • ÇizgiliKedi
    ÇizgiliKedi Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

hmm ben hepsini seviyorum ya :/ ama seçmek zorundaysam gintama olsun nasılsa içinde tüm animeler var :D

1
    12 Yorumla
    • colpeg
      colpeg
      +1 yıl

one piece candır :D

Yorumla
    • ÇizgiliKedi
      ÇizgiliKedi
      +1 yıl

bence de
      s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...8393ea6702.jpg
      :D

Yorumla
    • colpeg
      colpeg
      +1 yıl

amannn sunnygo yu napmıslar :D

Yorumla
    • ÇizgiliKedi
      ÇizgiliKedi
      +1 yıl

o artık elizabeth go :D

Yorumla
    • colpeg
      colpeg
      +1 yıl

gintamanın mangakasını öldürcem :D

Yorumla
    • ÇizgiliKedi
      ÇizgiliKedi
      +1 yıl

sdfs gorilimize dokunma :( hem zoro da gintamada onu işsiz mi bırakacaksın :D

Yorumla
    • colpeg
      colpeg
      +1 yıl

ne işi var orda be :D

Yorumla
    • ÇizgiliKedi
      ÇizgiliKedi
      +1 yıl

genel olarak bu :Dd
      https://www.youtube.com/watch?v=HrnKUhWylzU
      gerçekten bir ara gintamaya bak çok güzel seri :D

Yorumla
    • colpeg
      colpeg
      +1 yıl

tamam su sınavlarım bıtsın baslarım :D

Yorumla
    • _ciel_
      _ciel_
      +1 yıl

Bunada eksi

Yorumla
    • ÇizgiliKedi
      ÇizgiliKedi
      +1 yıl

yaaa gintamaya eksi verilmez ama ya :(

Yorumla
    • colpeg
      colpeg
      +1 yıl

Ciel savas ilan etti sanki az önce

Yorumla
  • semizotu
    semizotu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

itazura na kiss

lovely complex

death note

usagi drop

rec

vampire knight

nodame cantabile

la corda dora

...

2
    4 Yorumla
    • Chicco
      Chicco

degisik animeler.

Yorumla
    • semizotu
      semizotu

rec biraz ecchi ama konunun önüne gecmiyor. hepsi de cok güzel tavsiye ederim.

Yorumla
    • Chicco
      Chicco

hmmm özellikle muhabbetini yaparız, ekle

Yorumla
    • semizotu
      semizotu

tamam.

Yorumla
  • Nar-ı_Aşk
    Nar-ı_Aşk Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41 , eic 45%
    +1 yıl

Death Note benim için en iyisi.. Spirited Away ve Hayao Miyazaki'nin hemen hemen tüm animeleri..

1
    0 Yorumla
  • TDGracee
    TDGracee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Elfen Lied ilk izlediğim animedir ve neden bilmiyorum 2. kez izleyemediğim tek anime, Ef a Tale of Memories ayrıca manyak karakterlerin olduğu ve kanın olduğu her animeyi severim another gibi

0
    5 Yorumla
    • -Vain-
      -Vain-

elfen liedi 1, bolumden sonra izlemeyi buraktim nedendir bilmiyorum ama biraz itici geldi cizimleri oykusu vs... kanli bisiyler izlemek istiosan danganronpa freezing ve high school of the dead i izleyebilirsin

Yorumla
    • TDGracee
      TDGracee

izledim bile

Yorumla
    • -Vain-
      -Vain-

hepsini mi?

Yorumla
    • TDGracee
      TDGracee

Evet. Nerdeyse hergün yeni bir şeyler gelmiş mi diye bakıyorum zaten baya meraklısıyımdır anime-manga vs.

Yorumla
    • -Vain-
      -Vain-

vay arkadas... iyi o zaman animenin en iyilerini soyliyim o zaman berserk monster melancholy of haruhi suzumiya sora no otoshimono

Yorumla
  • SadıçGörl
    SadıçGörl Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 88%
    +1 yıl

Bir animeye başladım üç beş bölümden sonra bir daha da anime izlemedim.

0
    0 Yorumla
  • XarthoeX
    XarthoeX Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 83%
    +1 yıl

bence fate serileri kesinlikle izlenmeli, benim en sevdiğimse fate zero dur

0
    0 Yorumla
  • Sexen2
    Sexen2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

anime diyince aklıma cinsellik bölümü geldi nedense :D başkada anime izlemem ama aklımdaki animeler dehşet :D

0
    0 Yorumla
  • Thora
    Thora Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

ruhların kaçışı kesinlikle mükemmel en az 3 kere izledim kesinlikle izlemelisin Hayao Miyazaki nin animelerinin hepsini izlemelisin sana çok şey katar :)

0
    3 Yorumla
    • colpeg
      colpeg
      +1 yıl

derslerde işliyoz o adamı ama ben shounen sevıyom :D

Yorumla
    • Thora
      Thora
      +1 yıl

Bilmem hayao daha yaratici geliyor bana 😁

Yorumla
    • Thora
      Thora
      +1 yıl

Yani filmler 😛

Yorumla
  • chikachuu
    chikachuu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Yüreğinin Sesi
    Hyouka
    Umineko no Naku Koro ni
    Tepedeki Ev
    Another

0
    2 Yorumla
    • -Vain-
      -Vain-

another baya iyiydi digerlerini malesef izlemeye zamanim olmadi ama en kisa zamanda izlerim cok kult animelere benziyorlar...

Yorumla
    • chikachuu
      chikachuu

evet yüreğinin sesi ve tepedeki ev eski animeler ayrıca anotherı sevdiysen umineko da onun tarzında :))

Yorumla
  • Yagami-Light
    Yagami-Light Takip Et
    +1 yıl

Naruto cok harikaydi ya. Karakterler olaylar falan. Nefessiz izlemistim

0
    0 Yorumla
  • Sekans
    Sekans Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Kendi siralamam;
    Komsum Totoro
    Atesboceklerinin Nezari
    Ruhlarin Kacisi
    Prenses Mononoke (boyle miydi adi)

0
    1 Yorumla
    • -Vain-
      -Vain-

Ewt :)

Yorumla
  • -Leo-
    -Leo- Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Bleach ve one piece i izliyordum Bleach sıkıcı biraz one piece

0
    2 Yorumla
    • -Leo-
      -Leo-
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • Karlzscneider
      Karlzscneider
      +1 yıl

ne demek :)

Yorumla
  • MinyonCadı
    MinyonCadı Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Ben sadece Dragonball & DragonballZ izledim :) ve bence cok guzel.

0
    0 Yorumla
  • _xXx_
    _xXx_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Death Note. izledim güzeldi valla. Başka bilmiyorum.

0
    3 Yorumla
    • Konnel
      Konnel
      +1 yıl

Cizigfilm olarak sormustum

Yorumla
    • Konnel
      Konnel
      +1 yıl

Senin dedigin animasyon

Yorumla
    • _xXx_
      _xXx_
      +1 yıl

Kardeş anime zaten bu.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben
    Kesinlikke ben
    Yine ben
    Vee ben
    Son olarak eben

0
    0 Yorumla
  • Uncoolgirl
    Uncoolgirl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Death Note, Cowboy Bebopp, Spirited Away, One Piece, Bleach ve niceleri ^^

0
    8 Yorumla
    • Konnel
      Konnel
      +1 yıl

hicbirini duymadım yenı mı cıktılar

Yorumla
    • Uncoolgirl
      Uncoolgirl
      +1 yıl

Hayır._. One Piece 690 küsür bölüm, mangası 700'lerde efsanedir. Cowboy Bebopp 90' ların animesidir. Bleach 4 büyükten biridir. Spirited Away beyaz perdede vizyona giren ilk ve tek anime moviesidir. Hayao Miyazaki eseridir. Gelmiş geçmiş en iyi mangaka Hayao Miyazaki' dir.

Yorumla
    • Konnel
      Konnel
      +1 yıl

bunların hiçbiri '' sonic x , roboroach , pucca , 402 nolu sınıf , afacan louie , andy larkin , müfettiş gaddet , ultimate spiderman , x-men , hulk ve tutan kamon '' gibi olamazlar eminim

Yorumla
    • Uncoolgirl
      Uncoolgirl
      +1 yıl

Düşünce senin, söylediklerinin yarısı anime sınıfına girmiyor.

Yorumla
    • Konnel
      Konnel
      +1 yıl

neye giriyor?

Yorumla
    • Uncoolgirl
      Uncoolgirl
      +1 yıl

Cartoon, çizgi film. Saydığın resimleri Google' dan arat, alacağın yanıt "çizgi film" olur. Yarısından fazlası Amerikan yapımı. Animenin tanımı "Japon çizgi filmi." dir.

Yorumla
    • Konnel
      Konnel
      +1 yıl

benim dediklerimden zaten x men japona giriyor , sonic x te anı şekilde

Yorumla
    • Uncoolgirl
      Uncoolgirl
      +1 yıl

Yarısından fazlası dedim. Tamamı demedim.

Yorumla
  • sezginkara
    sezginkara Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Death note dicektim bende

1
    4 Yorumla
    • sin60costutmus
      sin60costutmus
      +1 yıl

deme :)

Yorumla
    • sezginkara
      sezginkara
      +1 yıl

Niye ama 😄

Yorumla
    • sin60costutmus
      sin60costutmus
      +1 yıl

izledim onu

Yorumla
    • sezginkara
      sezginkara
      +1 yıl

Başka anime naruto var

Yorumla
  • xnooxi
    xnooxi Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

One piece
    Tartışmaya gerek yok
    Death note var birde

0
    0 Yorumla
  • hasta100
    hasta100 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

yugioh
    pikaçu
    çanakkale geçilmez
    simpsons
    family guy

0
    1 Yorumla
    • -Vain-
      -Vain-

:D eyw kardesim

Yorumla
  • kalkulus
    kalkulus Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Ben hala pokemon izliyorum :/

1
    0 Yorumla
  • _ciel_
    _ciel_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 43%
    +1 yıl

Neon Genesis Evangelion :)

1
    13 Yorumla
    • colpeg
      colpeg
      +1 yıl

heyecanlı bişemi bari :D

Yorumla
    • _ciel_
      _ciel_
      +1 yıl

Çok populer nasil olurda bilmiyorsun? :D

Yorumla
    • colpeg
      colpeg
      +1 yıl

huyum kurusun işte :D:D

Yorumla
    • ÇizgiliKedi
      ÇizgiliKedi
      +1 yıl

o. O sen anime mi izliyordun hiç haberim yoktu

Yorumla
    • _ciel_
      _ciel_
      +1 yıl

@çizgilikedi bu aralar evet :D

Yorumla
    • ÇizgiliKedi
      ÇizgiliKedi
      +1 yıl

uu harika ^^ bu konuda da etiketlerim artık seni :D :D

Yorumla
    • _ciel_
      _ciel_
      +1 yıl

@çizgilikedi filmlerde etiketliyordun simdide animelerde mi ya :/ ama o kadar iyi degilim bu konuda :D
      gecen ki kahve falinda beni etiketledigin kiz beni falci sanmistida sen bana yardim etmistin bu sefer de öyle olur. :D

Yorumla
    • colpeg
      colpeg
      +1 yıl

kim fal bakıyor bana da baksın :D

Yorumla
    • ÇizgiliKedi
      ÇizgiliKedi
      +1 yıl

hahah onu unutmuştum bak :D senin sayende çook xper kazanırım ^^ böyle etiketleye etiketleye sitenin öneri & fal uzmanı olacaksın ne güzel :D

Yorumla
    • _ciel_
      _ciel_
      +1 yıl

@çizgilikedi kanka goren de ne uzmani sanicak :D bildiğimiz fal uzmani onunda yarisini atiyorum yarisini da sen soyluyorsun :D

Yorumla
    • ÇizgiliKedi
      ÇizgiliKedi
      +1 yıl

hadi hadi colpegin falına bakmamak için diyorsun dimi :P :D halbuki çok iyi fal bakıyorsun :D

Yorumla
    • _ciel_
      _ciel_
      +1 yıl

@çizgilikedi colpeg ciddiye alicak bana fal baktiracak ya yapma boyle seyler :D Sonra birseyler uydurmak icin bir saat dusunuyorum :D

Yorumla
    • _ciel_
      _ciel_
      +1 yıl

Tesekkurler :)

Yorumla
  • Knight
    Knight Takip Et
    Xper 3 Yaş: 45
    +1 yıl

dash kappei dragon ball

1
    0 Yorumla
  • Stoik
    Stoik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 47%
    +1 yıl

Akame ga kill
    gintama
    parasyte

0
    0 Yorumla
  • robdöşambr
    robdöşambr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47
    +1 yıl

Shingeki No Kyojin.

1
    1 Yorumla
    • sin60costutmus
      sin60costutmus
      +1 yıl

onu izledim harika

Yorumla
  • karadenizli52
    karadenizli52 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 56%
    +1 yıl

death note normal filmide çok güzel.

0
    3 Yorumla
    • -Vain-
      -Vain-

animesinin yaninda film biraz kotu kacio malesef kardesim ya eger animeden sonra 2 filmlik anime ozetini kastediosan o baska tabi

Yorumla
    • MakVeli
      MakVeli

nelerden bahsediyorsunuz kac filmi var beyler isimleri nedir pls pls

Yorumla
    • -Vain-
      -Vain-

Isimlerini bilmiyorum ama 2 tane uzun metrajli biraz ozet Tarzinda ek olarak hikayeye kucuk seyler Katmislar yani animesini bitirdiysen eger cok buyuk bir sey kaybetmis olmazsin istiyorsan turkanime. TV den izleyebilirsin

Yorumla
  • Sah1p
    Sah1p Takip Et
    +1 yıl

En son ozledigim anime. pokemon :d

1
    0 Yorumla
  • hysteric
    hysteric Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

a nightmare before christmas

1
    0 Yorumla
  • Colonyo
    Colonyo Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

elfen lied. death note. afrosamurai.

1
    0 Yorumla
  • UcamazsinTombis
    UcamazsinTombis Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Kuroko no basket, Gintama ve Naruto

0
    2 Yorumla
    • Konnel
      Konnel
      +1 yıl

fotorafa bak sen lezbiyen misin be

Yorumla
    • UcamazsinTombis
      UcamazsinTombis
      +1 yıl

Ben ne diyorum sen ne diyosun

Yorumla
  • qtarantino
    qtarantino Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Death Note

A dog of Flanders

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sword Art Online
    Code Geass
    Death Note

0
    0 Yorumla
  • Tapiss24
    Tapiss24 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Death Note.
    Nokta. zirvede bıraktım ben

1
    0 Yorumla
  • Özfuli
    Özfuli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Death note çok duyuyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizlisaksı
    Gizlisaksı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

pokemon karı kaçıyoooooooooo

0
    0 Yorumla
  • MakVeli
    MakVeli Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

death note izledim sadece cok guzeldi

0
    7 Yorumla
    • -Vain-
      -Vain-

ahah ben devrim yapcaktim izledikten sonra

Yorumla
    • MakVeli
      MakVeli

L nin olmesine uzulmustum ama sonunda olmasi gereken oldu, bende iyiki izlemisim

Yorumla
    • -Vain-
      -Vain-

Cok fazla spoiler vermezsen daha iyi olur kardesim izlememis olanlar sovebilir :)

Yorumla
    • MakVeli
      MakVeli

evt tamam, peki bundan baska bir onerin var mı bana

Yorumla
    • -Vain-
      -Vain-

Anime olarak mi genel olarak mi?

Yorumla
    • MakVeli
      MakVeli

konumuz anime de her türlü öneriyi dikkate alırım

Yorumla
    • -Vain-
      -Vain-

Yukarida yazdigim tum animeleri izle kardesim ozellikle berserkle baslayabilirsin

Yorumla
  • -Cob-
    -Cob- Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Avatar animeye giriyorsa bi onu izledim.

0
    0 Yorumla
  • benkendall
    benkendall Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 82%
    +1 yıl

Kakegurui❤

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Akame ga kill

highschool dxd

0
    0 Yorumla
  • elgino
    elgino Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Gintama <3333
    One Piece <333

0
    0 Yorumla
  • Ruby_Jane
    Ruby_Jane Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Boku no hero academia'ya aşığım 😻

0
    0 Yorumla
  • StayClimax
    StayClimax Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 92%
    +1 yıl

var ama söylemem :D

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > İzlenmesi gereken en iyi anime diziler nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En iyi animeler sizce hangileri? 11 cevap verildi
İzlediğiniz en iyi anime hangisi? 4 cevap verildi
Sizce en iyi anime hangisi? 7 cevap verildi
Sizce en iyi anime hangisi? 4 cevap verildi
En baba animeler hangisi mutlaka izlemelisin dediginiz? 3 cevap verildi
Hangi Anime dizilerini seviyorsunuz? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evliler neden hu saatte burada?
  • Çekici görünmeye bağımlı mısınız?
  • Daha önce hiç kayboldun mu?
  • Birinin cüzdanında resminiz olacak kadar sevildiniz mi?
  • Astra J mi Astra K mi?
  • Eğer beni dış görünüş ve para için sevicek biri olucaksa hiç sevmesin kafasındayım?
  • Korku içerikli şeyler izlediğim zaman geceleri uyuyamıyorum, neden böyle oluyor?
  • Minyon tipli insanlar yaş aldıkça gerçekten daha mı güzelleşiyor?
  • Sizce ben bunu kaç dk da çizdim, bilene centro muzlu gofret alacağım?
  • Kot şortlar gerçekten rahat mı yoksa yazın daha iyi alternatifler mi var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨