Diziler & Filmler Sizce en iyi anime hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Attack On Titan Death Note Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce en iyi anime hangisi? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Attack of titan her sezon bir trajedi uzun sirükleyici güzel bir anime biri ölür ya da üstün yetenek kazanırDeath Note zekice ve kurnazca taktikler sanki satranç oyunu gibi ama finali üzücü 0 0 Yorumla
Enses_man Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hiç anime izlemedim biliyormusun? Tsubasa vardı bir tek o animemi oluyor bir de bakugan vardı anime öylemiydi :D 0 9 Yorumla Soran +1 yıl evet tsubasa anime bende çok izlerdim küçükken:=) Yorumla Enses_man +1 yıl 3 kere bitirdim onu bakuganıda bitiriyordum 1 sezon kaldı sonra izlemedim keşke izleseydim. Yorumla Soran +1 yıl bence bunları da izle acayip güzel Yorumla Enses_man +1 yıl Atack On Tİtan ı duydum tanıdık ismi diğerinide duydum demekki yabancı gelmedi belki izlerim anime ile aram çok yok gerçekçi grafikler değil ya gerçek insanlar varken daha güzel hissettirir Yorumla Enses_man +1 yıl Ön yargılıyım biraz ne kadar tsubasa vs izlesekde Yorumla Soran +1 yıl bende başta önyargılıydım ama death note'u izleyince gerçekten hayran kaldım Yorumla Enses_man +1 yıl Tavsiyeni dinleyeceğim bakacağım beğenirsem teşekkürümü ederim söylerim önce işlerim var biraz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler önerimi dikkate aldığınız için emin olun pişman olmazsınız🥰 Yorumla Enses_man +1 yıl ilkini izledim 23 dakka sıkıcı :D Death Note çocuk egoist sevmedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Attack of titan her sezon bir trajedi uzun sirükleyici güzel bir anime biri ölür ya da üstün yetenek kazanır
Death Note zekice ve kurnazca taktikler sanki satranç oyunu gibi ama finali üzücü
Hiç anime izlemedim biliyormusun? Tsubasa vardı bir tek o animemi oluyor bir de bakugan vardı anime öylemiydi :D
evet tsubasa anime bende çok izlerdim küçükken:=)
3 kere bitirdim onu bakuganıda bitiriyordum 1 sezon kaldı sonra izlemedim keşke izleseydim.
bence bunları da izle acayip güzel
Atack On Tİtan ı duydum tanıdık ismi diğerinide duydum demekki yabancı gelmedi belki izlerim anime ile aram çok yok gerçekçi grafikler değil ya gerçek insanlar varken daha güzel hissettirir
Ön yargılıyım biraz ne kadar tsubasa vs izlesekde
bende başta önyargılıydım ama death note'u izleyince gerçekten hayran kaldım
Tavsiyeni dinleyeceğim bakacağım beğenirsem teşekkürümü ederim söylerim önce işlerim var biraz
Teşekkürler önerimi dikkate aldığınız için emin olun pişman olmazsınız🥰
ilkini izledim 23 dakka sıkıcı :D Death Note çocuk egoist sevmedim
İkisi de birbirinden güzel
tsubasa