• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diziler & Filmler

Sizce kesinlikle izlenmesi gereken anime filmi hangisidir?

Absürttbirisi
Absürttbirisi Takip Et
Yoda Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
23
Yapay Zekaya Sor
“Kimi no Na wa” sanırım 5 kere falan izledim ve bende yeri çok ayrı
Film Soruları Fal Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.

Bence en çok izlenmesi gereken anime bu animedir. death note Lise son sınıf öğrencisi olan Yagami Light, üniversite sınavına hazırlanmaktadır. Yetenekli ve zeki bir öğrenci olan Yagami, hayattan hiç zevk almamaktadır. Sıkıcı bulduğu yaşantısı üzerinde “Death Note” yazan bir defter bulmasıyla bambaşka bir hal alır. Defteri incelemeye başlayan Yagami, deftere ismi yazılan insanların öleceğini öğrenir. Yazılanların doğruluğunu öğrenmeye çalışan Yagami, haberlerde izlediği anaokulundaki öğrencileri rehin alan adamın ismini deftere yazar ve kısa bir süre sonra adam ölür. Yaşananlar karşısında şok alan Yagami, defter sayesinde kendi ideal dünyasını yaratmak için suçluların peşine düşer.

1
    5 Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Evet deathnote da güzeldir

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Teşekkür ederim sizin en sevdiğiniz hangisi? bunun dışında

• Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

hiç seçemiyorum aslında spirited away, castle of the sky, prenses mononoke, weathering with you … hayao miyazakinin nerdeyse tüm animelerini izledim bunlar film olanlar baya dizi de bitirdim nana izlemiştim tuhaf bir şekilde onu da beğendim baya Naruto tabii ki başımın tacı junji ito maniac serisi bitti baya beğendim tomie mangasını okuyorum onu da baya seviyorum ghost in the shell gibi animeler de var genel olarak anime seviyorum galiba flwlfslc aklıma gelmiyor çoğu

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

sdfsdfsd çok varmış gerçekten bende kendime anime sever derdim ben en son Bakugan izlemiştim birde spirited awaya baktım bir keresinde ama sarmadı pek. zaten şu an son zamanlarda izleyenmiyorm can sıkıntısından ama bir gün başlarım yine

• Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Tarzına uygun bıulamamışsındır belki

En İyi Cevaplar

• Zamandızlayıcı
    Zamandızlayıcı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Ben de your name yazacaktım ama gerek kalmadı...

Prenses Kaguya çok güzeldi, belki ilk izlediğim anime film olduğundan öyle geldi (o ana kadar sadece anime dizi izlemiştim.) konusu bur japon efsanesine dayanıyor. Kesinlikle izle...

Ateş böceklerinin mezarlığı. Ablamla izlemiştik. Ben değil ama ablam ağlamıştı. Ağlamak isterdim ama çok duygusuzum galiba... Konusu 2. dünya şavaşi atom bombası ve sonrası. Savaşta imparatora yapilan övgülerden tutun da şvaş zamanı ürünlerin fiyatına zam yapmaya kadar pek çok şsşke gerçek olmasa denilen göndermeler var.

My hero academia. İlk izlediğim anime dizinin filmi. Ana hikayeye bağlı o yüzden dizisini de izlemelisin. Ama diziye başlarsan çok seversin eminim. Kaç yıllık anime tiryakisiyim en sevdiğimsevdiğim ilk 10 anime dizi arasında hala. Hala da izlemeye devam ediyorum. 6 ayda 1 sezon yapıyor

0
    2 Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Ateş böceklerinin mezarlığını izledim ve ağladım mha yı izledim de biraz sonra bıraktım pek sarmadı 7 8 sene önceydi galiba

Yorumla
    • Zamandızlayıcı
      Zamandızlayıcı
      +1 yıl

Tekrar bak o zaman;)
      Nanatsu no taizaiyı da deneyebilirsin

Yorumla
  • ssilentgirll
    ssilentgirll Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

One piece

0
    0 Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Güzel bir animedir bunlara

Ruhların Kaçışı
    Akira
    Prenses Mononoke
    Howl's Moving Castle
    Ateşböceklerinin Mezarı
    Kurt çocuklar
    Komşum Totoro

filmlerini ekleyebiliriz

Ek olarak

Fullmetal Alchemist dizi serisine bakabilirsiniz

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

11

Cevap

8

Cevap

• yuppiiiii13
    yuppiiiii13 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 106 , eic 100%
    1 gü

Sanatsal turlere hep cok ilgi duymusumdur. En azindan eski ben daha capcanliydi. Anime kulturunede merak sardigim donem olmustu. Cocuklugum tsubasa pokemon ile gecmisken heleki. Denedim girmeye, 1 kere, 2 kere, 3kere. Death noteu izledim. En bilinen imis. Gercekten sevdim. Animenin cocuksu yani bir duyguyu asiri abartarak gosterme ozelligine cok ayak uyduramadim. Amliyorum ki rasgele bir anda anime izlenmez. Gercekten duygu patlamasina ihtiyacin varsa denemeye gidilebilir, ancak o zaman drama izlemeyi veya sinema izlemeyei tercih ediyorum. Gerci bi ara netflixte bi yapi vardi unuttum. Genelde son donemde izleyememe hastaligimdan dolayi koca bir okyanusu bosladim. Eminim banada uygun guzel yapilar vardir. Ama oneri almamam gerektigini ogrendim. Zevklerim farkli insanlardan. Onerilerle izlediklerimden hep cok sogudum. Seninkisinede sovmek olmaz ama niyeyse kotudur kesin hissi var. Zaman gercekten kisa. Anime icin yer ayirmak isterim hala. Kendimi anime dunyasinda hayal etmekte istiyorum. Zaten hala o cocuksu ruhu tasiyorum. Dunyayi kurtarmak, sevdigim kadini kurtarmak, kizimi kurtarmak, birileri icin olmek, asiri karizma ile tum kizlari fethetmek, essiz oldugumun bilinmesi gibi enteresan olmayan ama enteresan algilanacak koca bir ic arzu diyarim var. Bence herkeste varda o yuzden gariplemeye gerek yok. Sey gibi. Kucukken anne babam olse herkes bana acir benimle ilgilenir hissi gibi. Yda ben olsem herkes arkadam aglar gibi. Cok acinasi bir his. Ama koca bir yoklugu doldurma arzusu hepsi. Garip mi. Sensin garip. diyorum bana sacma, garip, anormal diyenlere. Sicayim sizin dengenize, sinirlariniza diye bagirasim geliyor. Cok mu agresifim acaba. Orasi kesin.

0
    0 Yorumla
  • DigitalDanısman
    DigitalDanısman Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

"Attack on Titan" oldukça etkileyici. Bunu insanların kendi içindeki canavarlar ile hani kötü düşünceler vs vs ile karşılarına alıp savaştıklarını hayal ederek izlerseniz çok iyi.

1
    2 Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Katılıyorum ben arminin kömüre dönüşüp hala nefes aldığı yerde bir tık soğumuştum ama cidden çok güzel yere bağladılar animeyi

Yorumla
    • DigitalDanısman
      DigitalDanısman
      +1 yıl

"" See you later, Eren"...

Yorumla
  • nolifer
    nolifer Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Herkes için değişir o, ben kimi no na wayı hiç sevmedim mesela lskdjkdf psycho pass çok güzeldi her yönüyle

1
    3 Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Tarz meselesi ama bence çok iyi düşünülmüş bir anime kateware doki vs zaman kaymaları aşırı iyiydi “mitsuhanın yarısı” kısmı da çok iyiydi spoi vermek istemiyorum burada ama cidden beni baya etkilemişti

Yorumla
    • nolifer
      nolifer
      +1 yıl

hoş olan detayları vardı tabii ki, görselleri de çok hoşuma gitmişti benim ama sıkıcı geldi bayağı /:

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Dediğim gibi tarz meselesi ben derin ve düşündüren animeleri seviyorum

Yorumla
  • hepimizbirvedia
    hepimizbirvedia Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Anime izlemem. Dürüst olayım, önyargılıyım, saçma geliyor. Zevk meselesi tabi.

1
    4 Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

İzledin mi hiç

Yorumla
    • hepimizbirvedia
      hepimizbirvedia
      +1 yıl

Baktım ama yok, sarmıyor.

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Anladımm tarz meselesi

Yorumla
    • hepimizbirvedia
      hepimizbirvedia
      +1 yıl

Aynen, ben de öyle dedimm

Yorumla
  • Sciencelover
    Sciencelover Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Naruto galiba, ben doğaüstü seviyorum böyle çocuk animeleri izlemem.

1
    5 Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Naruto çocuk animesi bence ben de çok severim Narutoyu ama yaptığın yorum tam ters olmuş

Yorumla
    • Sciencelover
      Sciencelover
      +1 yıl

Naruto'yu yaş olarak küçükken izlemiştim zaten. Bu sitede niye böyle zeki insanlar var anlayamıyorum ki.

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

O zaman seni, yazdığın cevabı bir daha okumaya davet ediyorum.

Yorumla
    • Sciencelover
      Sciencelover
      +1 yıl

Ne kadar kıt bir insansın, Naruto'yu çocukken izledim. Böyle çocuk animeleri izlemem diyorum (senin izlediğini örnek göstererek). Bu yorumu şu an yapıyorum, yani şu an ki eylemimi anlatıyorum. Zaman ve olay çizgisini yitirmişsin galiba.

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Neden saldırdığını anlamadım ne demek istiyorsun anime sevmediğini mi söylemek istedin

Yorumla
  • boynuzluvoyvoda
    boynuzluvoyvoda Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

O film fazla overrated. Başlıktaki gibi bir anime filmi de yok

1
    14 Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Bence değil Hayao Miyazaki kadar iyi iş çıkaran bence de biraz zor bulunur her yapımlarında bir anlam oluyor

Yorumla
    • rowenn
      rowenn
      +1 yıl

Neden bu kişiye de aynısını söylemedin o da anime hakkında yorum yapmış?

Yorumla
    • boynuzluvoyvoda
      boynuzluvoyvoda
      +1 yıl

Filmin sana yaşattığı şeylerle alakalı. Yüzlerce film anime izlemis birisiysen ortalama bir yapıt gibi geliyor. O filmi de ilk çıktığı sene izlemiştim lisede. Güzeldi ama söylediği kadar değil. İlk dedigim sana yaşattığı duygular senin hayat tecrubelerinle vs alakalı. O yüzden oyle kesin izlenecek animeler de pek fazla yok. Mesela benim cok sevdiğim bir re zeronu vardi. Şimdi izleyim dedim baya normal geldi hic etkilemedi bile. Çoğu izlediğim animede de benzeri oluyor

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

@Rowennn anime hakkında yorum yapıp neden anime önerisinde bulunmadığını da söylemiş o yüzden aynı yorumu yapmadım

Yorumla
    • boynuzluvoyvoda
      boynuzluvoyvoda
      +1 yıl

@rowenn yaoi okuya okuya alingan olmuşsun reis

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

@boynuzluvoyvoda katılıyorum ben de ilk çıktığı senelerde izledim ve ben de anime izleyen biriyim benim bu animeyi beğenmemin sebebi olay kurgusunu çok iyi işlemiş olmaları ayrıca ben duygusal biriyim ve böyle anlamlı animeleri izlemeyi de çok severim

Yorumla
    • boynuzluvoyvoda
      boynuzluvoyvoda
      +1 yıl

Realist olmayan tahmin edilebilir ve daha cok duyguların one çıktığı seyler o kadar ilgimi çekmiyor. Orada ayrılıyoruz. O duyguları izlemek yerine yaşamak güzel. Herkeste onu izlerken empati kurup yaşayamıyor

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Yanlışlık olmasın realist şeyler izlemeyi tabii ki ben de çok seviyorum ama o zamanlar yıllar önceydi ve ben izlediğimde tahmin edemedim örnek veriyorum zaman kaymalarını falan ve bu anime beni gerçekten etkilemişti bir daha da bu kadar etkilendiğim bir anime gelmedi diğer hayao Miyazaki filmleri hariç hepsinden kendime mesajlar almıştım

Yorumla
    • rowenn
      rowenn
      +1 yıl

@boynuzluvoyvoda yaoi okuduğumu nerden çıkardın? öyle bir şey okumadım daha önce

Yorumla
    • boynuzluvoyvoda
      boynuzluvoyvoda
      +1 yıl

@rowenn eminim öyledir reis

Yorumla
    • boynuzluvoyvoda
      boynuzluvoyvoda
      +1 yıl

@Absürttbirisi onun benzeri cok anime dizi izlemiştim. Doktor who dan tut en değişik kurgulara. Zaman deyince aklima geldi. Ondan pek etkisi olmamıştı. Ama eğlenceli güzeldi yine de o yaşattığı da yine seninle alakalı. Dororo diye bir anime var belki bilirsin, animelere 2-3 sene ara verdiğim bir zaman dilimi vardi. O animede her şeyini en baştan kaybeden birisinin mücadelesi vardi. Animede pek bir sey yoktu ama beni cok etkilemisti. Ikisi de o yonden benzer gibi. Studio giblinin yaptigi filmlerdi sanırım. Onlarda konsept olarwk iyi de yine de abartılıyor gibi geliyor. Geçenlerde Stanley Kubrick filmlerine başladım. Çoğu yerinde adam nasil film yapmis diyip agzim acik bir şekilde izliyordum. O zamanlarda oyle sahaserlere imza atmışlar. Onlarla karsilastirdigim icin normal geliyor biraz da

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Bir felsefesi vardı demek istedim studio ghibli bence abartılmıyor olması gerektiği yerde olduğunu düşünüyorum filmlerle anime filmleri karşılaştırmıyorum zaten kimi no na wa nın üstüne bir sürü film sayarım animeler arası bir soruydu bu

Yorumla
    • boynuzluvoyvoda
      boynuzluvoyvoda
      +1 yıl

Evet felsefi olarak yaptığı göndermeler güzel de yine de o kadar degil. Rakipleri animelerle karşılaştırırsan iyi tabi. Ama aot, fma, Sao, re zero gibilerin yasattiklari anlattiklari daha uçlarda garip bir zevk veriyor. O da o animede yok. Ve tekrar diyorum konusu senin ilgini çektiğinden " daha çok kadınlara " hitap ettiginden hoşuna gidiyor. Geçen lain diye bir seri izledim. Günümüz dünyasını anlatiyordu 98li yillarda yapilmasina rağmen. Sirf benzerini görmediğim icin ostlari begendigim icin cok hoşuma gitmişti. Oyle guzel denebilir mi bilmiyorum ama benzeri yok diye hoştu. Sende ayni duyguyu yasatan animelere denk gelmedigin icin öyle geliyor. Umarım benzerlerine denk gelirsin de hem sevindirir hem de dedigimi anlarsın:) btw lain demisken bu sarkiyi onermezsem döverler
      https://youtu.be/kN2Jwkm_pKg
      her dinledigimde duygulanirim. Dedigin animenin ostlarini merak ettim onlara da bakım bi

Yorumla
    • boynuzluvoyvoda
      boynuzluvoyvoda
      +1 yıl

Ending i izleyince az aklima geldi. Hafif etkilemisti. Hos bir sonu varmis

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

animelere bayılıyorm ama daha çok oyun tarzı içerikli olanlara sao attack of titan bleach falan

1
    13 Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Sword art online ı izledin mi tam anlamıyla oyundu o

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne izlemesi yaşadım iliklerime kadar :) anime izleyenlere karşı aşırı sempatim var açıkcası

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Benim için animeyle doğru orantılı değil ama yine de Narutoyu ve bu animeyi sevenlere ben de bi sempati duymuyor değilim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Attack of titan , death note , bleach kesinlikle izle ölmeden önce izlenmesi gereken animeler teşekkür ediceksin bana bitince

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Aot ve deathnote izledim bleach çok uzun geldi o yüzden başlayamamıştım ama düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bende senin gibi gözüm korktu valla uzun diye şu an 83. bölümdeyim aşırı yükseltti beni :))

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Sen de beni yükselttin bakıcam ona da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hmm daha bişi demedim ki 🙈

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Ya ben de istiyordum zaten senelerdir ama naruto izleyen bleach de izler ne kadar filler var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Filler'lar bazen çok can sıkıcı gereksiz bölümler atlıyorum sarmadıgı zaman :)

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Ben hiç izlemiyorum genelde zaten fight sahnelerinde alt yazı okumak için sharingan açmam gerekiyor direkt konuya girmesi lazım aşırı uzuyor Narutoda 2 dk da bir salıncakta sallanan çocuk Narutoyu görüyoruz valla amma flashback vardı ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bleach izle sen kafayı yersin istek atanda benim ayrıca jsjsjs

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Tamamdır goslcls

Yorumla
  • HokusPokusss
    HokusPokusss Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 86%
    +1 yıl

Ruhların Kaçışı 🙂🙃

2
    8 Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

EVETTTTT

Yorumla
    • HokusPokusss
      HokusPokusss
      +1 yıl

Ateş böceklerinin mezarı 😣

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Yaaaa çok ağlamıştım 😢

Yorumla
    • HokusPokusss
      HokusPokusss
      +1 yıl

🙃okumadiysan insanlığımı yitirirken, soğuk deri kitabını öneriyim.

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

OHA evet insanlığımı yitirirkeni almayı düşünüyordum 2 hafta sonra junji itoya BA YI LI RIMM

Yorumla
    • HokusPokusss
      HokusPokusss
      +1 yıl

🙃manga olanı okumak isterim ama çok pahalı. Normal kitabını okudum 👐

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Kitabı daha güzel diyorlar ama

Yorumla
    • HokusPokusss
      HokusPokusss
      +1 yıl

Evet bence her şeyin öyle kitap en güzelidir 🥳

Yorumla
  • MinistryofDarkness
    MinistryofDarkness Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Princess Mononoke'yi izleyin ve sonra bana teşekkür edersiniz. :D

0
    2 Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

İZLEDİM VE BAYILDIM

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

O da en sevdiğim animelerden biri

Yorumla
  • cyclamenn
    cyclamenn Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Görseldeki anime çok güzeldi. 3-4 defa izlemişimdir sanırım. Başka da izlemedim.

0
    0 Yorumla
  • gale8
    gale8 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Hayatımda ilk defa anime izledim o da "Death Note" animesiydi. Tavsiye ederim.

0
    0 Yorumla
  • deathblossom
    deathblossom Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Türkçesi "sessizliğin sesi" çok güzeldii

0
    1 Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Aaa izledim onu da evet fena değildi

Yorumla
  • Agnus_Dei
    Agnus_Dei Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

spirited away

1
    0 Yorumla
  • rowenn
    rowenn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

ben pek beğenmedim

1
    3 Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Soru başlığı “kimi no Na wa yı beğendiniz mi?” değil

Yorumla
    • rowenn
      rowenn
      +1 yıl

Ben öyle yazmak istedim

Yorumla
    • Absürttbirisi
      Absürttbirisi
      +1 yıl

Ben de böyle yazmak istedim

Yorumla
  • DalgınBirKız
    DalgınBirKız Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Bojack horseman 💎

0
    0 Yorumla
  • Garip__
    Garip__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 38%
    +1 yıl

Anime izlemedim hiç.

0
    0 Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Hiçbir fikrim yok

0
    0 Yorumla
  • thecutewitch
    thecutewitch Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 948 cevap paylaştı.

Death note bence

0
    0 Yorumla
  • bwbwwb28
    bwbwwb28 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

A wisked away

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Sizce kesinlikle izlenmesi gereken anime filmi hangisidir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce en iyi anime hangisi? 7 cevap verildi
Sizce en iyi anime hangisi? 4 cevap verildi
İzlediğiniz en iyi anime hangisiydi? 13 cevap verildi
İzlediğiniz en iyi anime hangisi? 4 cevap verildi
Sizce en güzel anime hangisi? 18 cevap verildi
İzlediğiniz en iyi anime neydi? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İki gün önce hoşuma giden erkekten bi anda soğuyabiliyorum, bunun psikolojide adı nedir?
  • Regl öncesi cinsel isteğim aşırı artıyor, sizde de böyle bir durum var mı?
  • Baskın taraf mısın ilişkide?
  • Sitede birbirine benzettiğiniz üyeler var mı?
  • Düğün gecenizde eski sevgiliniz Beyaz ve Sen ile kapınıza dayansa ne yaparsınız 😂?
  • Sucuklu yumurtayı nasıl yiyorsunuz, benim sucuklu yumurta mı yer misin?
  • Film izlemeyi sever misin, en son izlediğin film nedir?
  • Sevgiliniz/eşiniz sütyen kullanmasa bunu sorun eder miydiniz?
  • Evcil hayvanınızın boğazına tasma takıyor musunuz?
  • Kia Sportage mi Hyundai Tucson mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨