Konu harika ama senaryo ve oyunculuk vasatın altı. Beklenti balta o kadar yükseliyor ki filmin sonunda tam bir hayal kırıklığı. Beceremiyorsanız yapmayın. Bu film biraz daha iyi oyuncu kadrosu ve biraz daha iyi senaryo ile uçardı ama çakılmış.
Çok güzel filme benziyo mutlaka izlemem lazım adamlar yapıyo ya nerde bizde böyle kaliteli filmler çok başarılı oyunculukları film konuları falan eminim buda başka başarılı bir filmdir hiç şüphem yok
Filmi izlemedim ama hayal ettiğimde şunu görüyorum; Herkes ayrı ayrı halüsinasyon görüyor.. kimisi agresif , kimisinin algısı kapalı.. Ve ölü bir yasam.. patır patır dayanamayıp yere düşen, bayılan ve ölen insanlar 😳birisi krize girmiş mesela kocaman kocaman bardaklarla kahve içiyor..🤭🤭
İzledim.. Konu olarak güzeldi ancak gece ulusal kanallarda oynatılan çerezlik film yaşındaydı. Yani 5 puan diyebiliriz. Farklılık olsun, vakit dingin geçsin diyenler izleyebilir
Nazi profesörlerinin Özgür kalmaları karşılığında Yahudi suçlular üzerinde yaptığı bu tarz bir deneyleri var. izlemedim ama sanıyorum fikir oradan çıkmış olabilir.