Bu aşk değilde ne? Djdkf
Good morning bu arada 🖐️

Valla daha önceden çok uykusuz kalmıştım gençken 🤣🤣🤣 (tabi ki şaka yapıyorum) ancak şu an daha az veya nadiren yapıyorum yapabiliyorum çünkü çalışıyorum ve geç uyuduğum için geç kalkıyorum yaşadığım durumdan, gazilik ünvanını almış olmamdan dolayı amirler müdürler bir şey demiyor kaçta kalkarsam kalkayım diye ama ben kendime yakıştıramıyorum ve erken kalktığım zaman günü daha güzel daha dolu dolu yaşıyorum birlikte uykusuz kalmak için veya geç saatte uyuyup uyanmak için evleneceğim kişinin de film, dizi izleme meraklısı olmasını ve gerçekten de izlemesini bilen birisi olmasını istiyorum öyle birisiyle evlenmek istiyorum 😊🤣
Evet uykusuz kaldığım çok film dizi oldu. Ve sanrım yeni bir tanesini buldum. Tom Cruise'nin Jack Reicher filmi dizi olmuş. Başkası oynuyor ama izleyeceğim
Ben de izleyim mi 😄
Sen aksiyon seviyor musun ki
Aşk seviyorum ben 😄djskdj
O zaman hiç başlama. Sen şeyi izledin mi? Zaman çarkı?
Önerdiğin hiç bir diziyi filmi izlemedim daha 🤭😄
Ya ben sana bir şey demiyorum sana yağmurlu havada su yok 😅
😄Tamam tamam uslu durcam akıllı durcam.
Netfilix'ten öner bana, başka türlü bulamıyorum dizileri filmleri. 😄
The last Kingdom 😅
Vikingler istemiyorum bir süre.😝
Sen en iyisi ne yap biliyor musun. Aklından sayı tut ve tuttuğun sayıya denk geleni izle. Atıyorum 20. Olanı izle 😅
😒 💔
Günaydın,
Ya bu dizide beni hiç sarmadı. Birkaç bölüm izleyip bıraktım. Evet, izlemek uğruna uykusuz kaldığım diziler var tabi ki.
İşte gerçek fenomen 😄
Dizi izleme akışkanlığım yok
Cevap
25Cevap
Bir kaç kez oldu. Kurtlar vadisinin ilk zamanları çekilen izlemek için kalmıştım. Küçükken tsubasa için erken kalkardım 😂
Birde lucifer için olmuştu
😄Lucifer'i yarıda bıraktım ben, pek sarmadı fjdmf
Yaa evet bir yerden sonra sarmıyor
Çok efendim çok maalesef.. Anlayabiliyorum şu an ki halinizi.. Yeri geliyor şu zaman geri aksa da hemen uyusaydım modu oluyor bazen de 😂😂
Evet o bende de oluyor. 😄
Evet o yüzden diziye başlamıyorum bir bölüm daha bir bölüm daha derken sabah oluyor 😀
Evet kesinlikle öyle oluyor. 😄
İsterdim ama genelde uykuya yenik düşerim. Öyle bir sürü yarım bıraktığım dizi var.
Vakit buldukça izlersin umarım.
İnşaallah ama tek izin günüm pazar onda da genelde uyuyorum ya da online eğitimlerim oluyor o yüzden belki bir gün ansızın diyelim. :)
Bunun yeni bölümleri mi gelmiş gjgjg dizi için uykusuz kalmam. Uykumu dizi ile aldatamam gkhjkjk
Ben yeni izliyorum fjdkdh.
Rüyalarıma giriyor bazen diziler. 😄
Öyle kaptırıyorum kendimi 😄
Anladım. Ben de çok netflixçi olduğumdan rüyalarıma girenler yok değil yani övngkcv
😄 Sevgim bir anda arttı sana karşı 🤩🤩❤️❤️fjfkdjdj.
Öyle bi etkim var. Bir anda artar bir anda azalabilir de ama gkgkgj
Burcundan kaynaklı djdkdjd
Gençliğimde arkadaşımla kaldık. Yaklaşık iki gün uyumadık ve finali görmüştük. 😃
Eskiden kalırdım ama Şu an hiçbir şey keyfimden önemli değil
Dizi değil ama anime izlemek için kaldığımı bilirim :D
Dizi icin kalmisligim var
Anime icinse uykunun disinda yemek yemeyi unutmuslugum var
2 gunde 102 bolum izlemisim her bolum 24 dakikadan sen dusun artik
Ne gerenk var uykum geldimi pc bin standby düğmesine hemen basarım
Hayır uykuyu tercih ederim
18 li yaşlarda evet :)
Hiç bir dizi ve film uykusuz kalmaya değmez.
Yok hiç öyle huylarım yoktur
Dizi izlerken uyuya kaldığım oldu
lost dizisi vardı..
onun için evet..
En son uykusuz kalacağım konudur..
Evet dostum amaç dizi değildi
Hayır hiç kalmadım
Eskiden evet
Evet kaldım
Evet oluyor bende, uyuya bile kalıyorum
Çok nadiren
good morning snlw. percer aşkı