Diğer Bu saatte uyumayanlar derdiniz ne? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bu saatte uyumayanlar derdiniz nee? Bu saatte uyumayanlar derdiniz ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Platonik aşk+ sezonun başlamasına az kalmasına rağmen hala formumda değilim 0 7 Yorumla pembezambakk 1 yıl Exactly Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @pembezambakk ne diyon kanka Türkçe konuş Yorumla pembezambakk 1 yıl Aynen öyle yani bende aynı problemlerle uğraşıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @pembezambakk ha öyle desene ya… Yorumla pembezambakk 1 yıl 🥲🥲🥲🥲 Neyse artık uyku vakti Yorumla Soran 1 yıl @pembezambakk Allah başka dert vermesin 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Umarım kardeşim Yorumla
doanzd Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Aşk yok heyecan yok uyku nasıl olsun? 1 2 Yorumla Soran 1 yıl İş olmasi lazım çünkü sabah kalkıp işe gidilecek Yorumla doanzd 1 yıl O var şükür ama aşk yok. Yorumla
kuralsız373 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% 1 yıl Paraaa 1 4 Yorumla Soran 1 yıl O dert hiç bitmez Yorumla kuralsız373 1 yıl maalesef knk borç harç bir türkü kurtulamadim Yorumla Soran 1 yıl Alışırsın zamanla kafayada takılmıyor borca alışıyorsun Yorumla kuralsız373 1 yıl maalesef Yorumla
tubahanimmi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Uykum yok 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Yatinca gelir 😃 Yorumla
Adinisenkoy43 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl boyum kısa 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Dert Etme bunları bence Yorumla Adinisenkoy43 1 yıl birisi para yazmış benimde öyle bir sorunum yok mesela analitik dahiyim ama 160 olup sevilmeyince koyuyor. Yorumla Adinisenkoy43 1 yıl bu nası 5 gün öncenin sorusu ya 10 dk ydı az önce Yorumla
PERI113 Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Senin derdin ne 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Gündüz uyumusum biraz şimdi uyku gelmiyor sabahta uyanamiycam 😃 Yorumla PERI113 1 yıl Ayn bende Yorumla Soran 1 yıl Bu pazar gecelerini hiç sevmiyorum zaten Yorumla PERI113 1 yıl Kim seviyor ki Yorumla Soran 1 yıl İşi gücü olmayıp boş boş yatanlar 😆 Yorumla
sensakrakamaylnzbri Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Uyku tutmadı yaa 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Senindemi paran yok 😃 Yorumla
tuanacck35 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl yazmıyo 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yatıyordur belki ondan olabilir 😊 Yorumla tuanacck35 1 yıl abi 6 aydır yatıyo galiba Yorumla Soran 1 yıl Kış uykusuna yatmış uyanamamistir 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Platonik aşk+ sezonun başlamasına az kalmasına rağmen hala formumda değilim
Exactly
@pembezambakk ne diyon kanka Türkçe konuş
Aynen öyle yani bende aynı problemlerle uğraşıyorum
@pembezambakk ha öyle desene ya…
🥲🥲🥲🥲 Neyse artık uyku vakti
@pembezambakk Allah başka dert vermesin 😂
Umarım kardeşim
Aşk yok heyecan yok uyku nasıl olsun?
İş olmasi lazım çünkü sabah kalkıp işe gidilecek
O var şükür ama aşk yok.
Paraaa
O dert hiç bitmez
maalesef knk borç harç bir türkü kurtulamadim
Alışırsın zamanla kafayada takılmıyor borca alışıyorsun
maalesef
Uykum yok
Yatinca gelir 😃
boyum kısa
Dert Etme bunları bence
birisi para yazmış benimde öyle bir sorunum yok mesela analitik dahiyim ama 160 olup sevilmeyince koyuyor.
bu nası 5 gün öncenin sorusu ya 10 dk ydı az önce
Senin derdin ne
Gündüz uyumusum biraz şimdi uyku gelmiyor sabahta uyanamiycam 😃
Ayn bende
Bu pazar gecelerini hiç sevmiyorum zaten
Kim seviyor ki
İşi gücü olmayıp boş boş yatanlar 😆
Uyku tutmadı yaa
Senindemi paran yok 😃
Bir türlü uyuyamadım
Keyfim yok
4 saat uyku