Para & Ekonomi Bu saatte uyumayanlar Benim gibi issiz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Isveren var mı bebde is ariyorum Bu saatte uyumayanlar Benim gibi issiz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
psychoparadıse Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı. sibiryada mısın mubarek... 0 2 Yorumla Soran 1 yıl turkiye Yorumla psychoparadıse 1 yıl Kanka git satin pilini değiştir saat 18:20 :D Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Bugün de uyumadığımız için işsiz olduk 0 3 Yorumla Soran 1 yıl bende issizim kardesim is ariyorum Yorumla Soran 1 yıl Bulursam uykumu duzelticem Yorumla Soran 1 yıl Ama minakodugumun isi yokyokyok kimse beni kabul etmiyor Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 363 cevap paylaştı. Bu saatte niye uyuyalım hacı abi 0 14 Yorumla Soran 1 yıl issizsen uyumazsin tabi benim gibi Yorumla Jakabo01 1 yıl Isliyim de bu saatte niye yatalim sen hangi ülkedesin saat 18:16 Yorumla Soran 1 yıl Turkiye Yorumla Soran 1 yıl Sabah erken is yokmu agabey Yorumla Jakabo01 1 yıl Babacan 1 gibi yatiyorum ben Yorumla Soran 1 yıl Abi 3 saat uykuyla ise migidilir Yorumla Soran 1 yıl Helal olsun Valla Yorumla Jakabo01 1 yıl Tarlaya gitmiyorum ben 4 te degilki iş Yorumla Soran 1 yıl agabey senin is iyiymis o zaman ya sanslisin Yorumla Jakabo01 1 yıl Abicim turkiyenin geneli 8 de is basi yapiyor bil istedim Yorumla Soran 1 yıl Ben her tirlu isi yaparim fark etmez ama bulamiyom bir turlu beni begenmiyolar Yorumla Soran 1 yıl Okul saatiyle ayni mi is Yorumla Soran 1 yıl Abi nosey diyeyim calismak simdi gozume daha Guzel gozuktu ama isverenler bunu analmjyor Yorumla Soran 1 yıl isverenlere kendimi Nasil sevdiririm Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Saat uyku saati mi 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl isi olanlar uyudu coktan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyu sende Yorumla Soran 1 yıl sabah erken kalkacaklar Yorumla Soran 1 yıl ben issizim Yorumla Jakabo01 1 yıl Arkadaşin kafasi iyi galiba 😁😁😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sibiryada mısın mubarek...
turkiye
Kanka git satin pilini değiştir saat 18:20 :D
Bugün de uyumadığımız için işsiz olduk
bende issizim kardesim is ariyorum
Bulursam uykumu duzelticem
Ama minakodugumun isi yokyokyok kimse beni kabul etmiyor
Bu saatte niye uyuyalım hacı abi
issizsen uyumazsin tabi benim gibi
Isliyim de bu saatte niye yatalim sen hangi ülkedesin saat 18:16
Turkiye
Sabah erken is yokmu agabey
Babacan 1 gibi yatiyorum ben
Abi 3 saat uykuyla ise migidilir
Helal olsun Valla
Tarlaya gitmiyorum ben 4 te degilki iş
agabey senin is iyiymis o zaman ya sanslisin
Abicim turkiyenin geneli 8 de is basi yapiyor bil istedim
Ben her tirlu isi yaparim fark etmez ama bulamiyom bir turlu beni begenmiyolar
Okul saatiyle ayni mi is
Abi nosey diyeyim calismak simdi gozume daha Guzel gozuktu ama isverenler bunu analmjyor
isverenlere kendimi Nasil sevdiririm
Saat uyku saati mi
Evet
isi olanlar uyudu coktan
Uyu sende
sabah erken kalkacaklar
ben issizim
Arkadaşin kafasi iyi galiba 😁😁😁