• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kültür & Sanat

Suskunlar, Sleepers filminden uyarlama mı?

EdaBayrak
EdaBayrak Takip Et
Xper 6 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Suskunlar dizisi çok beğenildi fakat orijinal bir iş değilmiş. Sleeper filminden alıntıymış. Nasıl yapabiliyorlar bunu, telif falan mı ödüyorlar?

Siz beğendiniz mi Suskunlar'ı?
Suskunlar, Sleepers filminden uyarlama mı?
Dizi Soruları Film Soruları Fal Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• BarbraS
    BarbraS Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 89%
    +1 yıl

Evet doğru Sleepers'tan uyarlama yalnız dikkatinizi çekmek isterim o filmde Robert De Niro Kevin Bacon Brad Pitt Dustin Hoffman Jason Patric oynuyor. Film çok harika bir şey her ne kadar onun benzerini çekmiş olsa da çok çok büyük bir işe kalkışmışlar. Dizideki oyuncuların böyle usta isimlerin canlandırdığı karakterlere tekrardan hayat vermesi ve bunda başarı olabilmeleri yabana atılır cinsten değil. Dizinin bu sezon bölümünde tecavüze yer vermişler ama bunu Fatmagül'le kıyaslamak çok anlamsız. Tecavüz olayının en yerinde kullanımı bu olmuş bence. Yani demek istediğim burada ana tema bu olay değil birilerinin intikam almak için başvurduğu yollardan biri sadece. Ve her ne kadar hoş bir durum olmasa da bunlar gerçek yani. Bence gerçekten başarılı bir dizi ve her bölümünde 'yok artık' dedirtiyor. Yalnız şimdi tek sorun Veda'yla aynı güne denk gelmesi.Hangisini izleyeceğimi bilemiyorum çok kararsızım.Veda'nın kitabını okumuştum birkaç yıl önce ve Ayşe Kulin'den ilk okuduğum romandı hayran kalmıştım dizisini de merak ediyorum..

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• eylulbasak
    eylulbasak Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

zamanım olupta izleyemediğim ama kaliteli bulduğum bir yapım.evet orjinal filmin adı " kardeş gibiydiler".onun konusuyla paralel..gerçekteno film çok etkilemişti beni ki izlemiş olsam dizi de gerçekten aynı etkiyi yaratır..sonuçta üzerinde özenle çalışılmış bir iş var..telif alındı mı bilmiyorum ama dizinin görüntü yönetmeni dünyaca ünlü bir yönetmen.Radiohead, Slipknot, Black Eyed Peas, Editors, Norah Jones ve Franz Ferdinand gibi dünyaca ünlü sanatçıların kliplerinin yönetmenliğini yapmış birisi..Yon Thomas..zaten ilk fragmanından itibaren kendini kalite belli ediyordu...

0
    0 Yorumla
  • kırmızıtaxi
    kırmızıtaxi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Ezel'den sonra en kaliteli dizi diyebilirim. Takip ettiğim tek dizidir. Bir yerden mi uyarlamış veya kendi mi senaryoyu yazmış hiç umrumda değil. Hangi dizi uyarlama değil ki ? Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum, vs vs.. onlarca var aklıma gelmiyor hepsi dizi ya kitaplardan veya yabancı dizilerden esinlenerek yapılmış bunu yapımcılarda inkar etmiyor.

Acun Ilıcalı'nın 'Var mısın Yok musun?' adlı yarışması da şuanda ki 'Survivor' yarışması da yabancıdan uyarlama. Ha acun telif hakkını alıyor. Adam diyor ki bilmem nereyi kasıp kavuran yarışma şimdi Türkiye'de diye..

0
    0 Yorumla
  • hotdog
    hotdog Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 45%
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı.

:D:D:D evet, sleeperstan uyarlanma, yeni moda amerikan filmlerini ve dizilerini birebir kopyalayarak hiçbirşey üretmeden asalaklar gibi başka eserlerden nemalanmak.Başarısız senaristlerin kendilerini birb*k sanmasına sebep olsalarda ticari kaygılarla yapılması ve aslında sıfır katkı ile böyle biriş yapmaları acınası.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

16

Cevap

37

Cevap

• HuB77
    HuB77 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 48%
    +1 yıl

Çok beğenen kesim de sınırlı bir kesim zaten. Kurtlar Vadisi, Ezel vs. izleyen takım. Şu ana dek birkaç efsane dışında hiçbir Türk dizisi izlemedim. Çoğunlukla -yabancı dilim de olduğundan- yabancı dizilere yöneldim. Çünkü Türkiye'de yapılan dizilerin -roman uyarlamaları hariç- çoğu yabancı dizilerin alıntıları. Grey's Anatomy mesela. Doktorlar denilen dizi uyarlanmaya çalışılmış bu diziye fakat çok saçma bir görüntü çıkmış sonucunda. Ve durmadan izleyen zihniyet bana kalırsa başka izleyebileceği bir şey olmadığından gömülüyor ekranın başına. Tek lafım var onlara. CNBC-e dışındaki dizi içerikli kanalları silin. Çünkü televizyonun bir şeyler katması gerek insanlara, alıntı yapmayı öğretmesi değil. Ek olarak interneti de kullanın lütfen. Tonla yabancı dizi sitesi var internette ve bu dizilere bir kez başladığınızda anlayacaksınız ki, kaliteli yapım aslında bu tarz dizilerdir.

1
    0 Yorumla
  • bysecron
    bysecron Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 31%
    +1 yıl

Valla nereden uyarlama bilemicem ama bir diziden çok sıradan bir hikaye gibi.Dizi de insanları merakta bırakmak heyecanlandırmak esas alınmalı.Ne yazık ki ülkemizde cinsel içerikle reyting yapılmaya çalışılıyor.Bu da kaliteyi ister istemez düşürüyor.Fatma gülün suçu ne dizisinin ilk bölümünü haftalarca yayınladılar.Aynı bölümü tekrar tekrar izlemekte ki mantık ne?

Beğenmedim

0
    0 Yorumla
  • KanatsızPenguen
    KanatsızPenguen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 40%
    +1 yıl

-Hiç izlememiştim. Birisi konusunu anlattı. "Aaaa Sleepers" dedim. Sonra ilk bölümünü izleyip haklı olduğuma kanaat getirdim.

- Evet telif ödüyorlar. Eğer bunlar ödememişlerse fark edildiğinde ceza öderler.

- Fena bir diziye benzemiyor. Fazla uzatmazlarsa bitince hepsini oturup izlerim.

0
    0 Yorumla
  • mrnobody
    mrnobody Takip Et
    +1 yıl

Suskunları hiç izlemedim. Ancak konuyu fragmandan biliyorum. Aynen sleepers filmi gibi. Fakat telif falan ödemiyorlardır açıkça araklamışlar. İlham alsalar not falan yazarlardı başta sonda.

Telif ödemiyorlardır çünkü böyle bir hikaye dünyada tek olacak diye bir şey yok. Başkasının başına da gelebilir ve ben alıp onu da dizi yapmak isteyebilirim. Telif ödemem gerekmez. Telifin bir çok şartı var. Ayrıca alıntı olayını da zaten telif ödememek için yapmıyor olabilirler.

0
    0 Yorumla
  • sonerdiyebiri
    sonerdiyebiri Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Türkiye'nin kaderi bu sanırım :) Diziler şarkılar şiirler besteler müzikler hatta metrobüs bile özenti çalıntı bi eser :) Şimdi çıkıp biri YALAN DÜNYA çalıntı değil demesin Yalan Dünya Farklı Gözükmekle Beraber Avrupa Yakasının Birebir Kopyası Sözcükler Bile Aynı Kurulan Cümleler Falan :) Tek Bi Dizi Var Oda L&M Yani Leyla İle Mecnun Gerisi YALAN DÜNYAAAAAAAAAAAA .. :)

2
    0 Yorumla
  • MehmetFiliz
    MehmetFiliz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

türk dizilerinin %55 amerikanlardan özenerek onlarla aynı diyologlar aynı olaylar .

mesela örnek veriyim umutsuz ev kadınları amerikadada var

biz kendimizi kandırıyoruz aman iyi g üzel yapmışız diye ama hepside kopya çekilerek yapılmıştır :).teşekkür ederim.

0
    2 Yorumla
    • x-X-x
      x-X-x
      +1 yıl

Evet, fakat Umutsuz Ev Kadınları dizisinin başında bunu belirtiyorlar. Suskunlar'da bu yok

Yorumla
    • MehmetFiliz
      MehmetFiliz
      +1 yıl

evet

Yorumla
  • esasey
    esasey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

bir kaç noktası değişmiş olsa da güzel bir uyarlama olmuş. Örneğin Sleepers'ta çocukları iğfal edenler gardiyanlarken, Suskunlarda ıslahevindeki yaşça büyük çocuklar, ama mantık olarak film ile dizi aynı. Ayrıca diziyi beğendim, hüzün öğesini filme göre çok fazla kullanmışlar, izleyine kanırta kanırta üzüyorlar ama kurgusu sağlam olmuş, ayrıca oyunculuklar diğer Türk dizilerine oranla üst düzey .(ama dikkat çekerim Türk dizileriyle kıyaslıyorum , bi Dexter ya da Walking Dead değil )

1
    0 Yorumla
  • niphredil3
    niphredil3 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

alıntı olsun olmasın, böyle bir diziyi Türk televizyonlarında görebiliyorsak helal olsun adamlara derim.Tv deki kurgu özürlüsü dizilerin hepsine bin basar o kesin.

0
    0 Yorumla
  • hakan74
    hakan74 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

türkiye deki tüm diziler uyarlama ve bok gibi. hiçbir türk dizisine bakmıyorum. bu kafayla zaten bi bok olmaz bizden. hiç orijinal fikir yok bizde. koskoca padişahları bile kadın düşkünü gösteren zihniyetten ne beklenir ki zaten

1
    0 Yorumla
  • attheweekend
    attheweekend Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 41%
    +1 yıl

evet alındı dizinin sonunda ufak da olsa buna yer veriyorlar zaten uyarlanmıştır diye.. Gerçekten uyarlama dizi olarak Türk dizileri içinde süper olmuş

0
    0 Yorumla
  • Teddd
    Teddd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

türkiyedeki bir çok dizi gibi suskunlar da bir uyarlama.Hatta talk showlar yarışmalar da telif hakkı ödenerek yayına konulan uyarlamalardan. Bu yüzden en güzeli cnbce takip etmek :)

1
    0 Yorumla
  • girlinterrupted
    girlinterrupted Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Sadece o filmden esinlenerek yapılmış olan bir dizi. Bir film ile bir dizinin ne gibi kıyaslaması olabilir? Suskunların konusu ile sleepers filminin benzer bir ayrıntısını söyler misin bana?

0
    0 Yorumla
  • Nonethelessh
    Nonethelessh Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 982 cevap paylaştı.

Evet basbayağı sırılsıklam kopya...

Ama konu çok güzel... İşlenebilirse, uzatmazlarsa iyi iş çıkar...

0
    1 Yorumla
    • Nonethelessh
      Nonethelessh
      +1 yıl

İşin ilginci fragmanını görür görmez Sleepers değil mi bu dedim... O kadar Sleepers işte...

Yorumla
  • paamiir
    paamiir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

BEN COK BEGENDim ama ama ruhum kaldırmıyor artık bu Tarz olayları reel de de yeternce gördüğüm için off diyorum

0
    1 Yorumla
    • darkcinema
      darkcinema
      +1 yıl

ben ilk bölümler de çok ağladım

Yorumla
  • devlet002
    devlet002 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

suskunların açığını gören kişiler var mısın yok musun , survivor , o ses türkiye , yetenek sizsiniz gibi acunun tüm çalıntı programlarını da görmeli. umutsuz ev kadınlarını da saymak istiyorum :D

0
    0 Yorumla
  • chimico
    chimico Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

evet başlangıç birebir aynı ama o film bu dizi olduğu için ilerde değişir diye tahmin ediyorum birde ezelin senaristi yazıyor güzel olur die takip ediyorum.

0
    0 Yorumla
  • Montre
    Montre Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

Evet gidilir anlaşılır senaryonun telif hakları ödenir ve üzerinde ödenen bedele göre istenilen değişiklikler yapılır. Zaten Türkiye de izlediğimiz çoğu yarışma programı ve dizi bu şekilde yayınlanmaktadır.

0
    0 Yorumla
  • 08010152
    08010152 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

sleepers dan uyarlama olmakla birlikte biraz çizgi dışına cıkıldıgını biliyorum

0
    0 Yorumla
  • sherif
    sherif Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

ben beğendim ama telif ödememiş olsalardı öttürürlerdi çünkü direk emek hırsızlığı ve tazminatıda kuvvetli diye biliyorum...

0
    0 Yorumla
  • adpzr54
    adpzr54 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl

senaristler acıkladı zaten o diziden uyarlama olduğunu

0
    0 Yorumla
  • backward
    backward Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

tüm filmlerin birbirine benzeme olasılığı vardır.

gerçek hayattan alınmadır çoğu.

insanlık tarihide binlerce yıllık olduğuna göre mutlaka yaşanalar birbirine benzer

0
    0 Yorumla
  • Seyr-üSülük
    Seyr-üSülük Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Evet severek izlediğim bir dizidir.Ayrıca senaryodan dolayı belli bir bedel de ödenmiş.

0
    0 Yorumla
  • Mentalist
    Mentalist Takip Et
    +1 yıl

ben de ezeli hep monte cristo kontuna benzetmişimdir..

0
    0 Yorumla
  • RıdvanRoNaHi
    RıdvanRoNaHi Takip Et
    +1 yıl

Türk basının milletimizin önüne çektiği yalan dolu pembe tablolarının arkasında ki gerçekleri anlatan dizi.. Helal olsun alıntı yapana çekene oynayana

0
    0 Yorumla
  • cakalcarlos12
    cakalcarlos12 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

suskunlar iyidi ya sleepers o kadar sarmadı pek beğenmedim

0
    0 Yorumla
  • rosechina
    rosechina Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

ilk sezon belki öyleydi en azından değişik bir vesiyonu ama ikinci sezonda saçmalamaya başladılar..

0
    0 Yorumla
  • DecadenceOfOrpheus
    DecadenceOfOrpheus Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

diziyi izlemedim fakat daha başlamadığı zamanki ilk fragmanlarında bile belli idi. sleepers iyidir aslında.

0
    0 Yorumla
  • GaSBeeT
    GaSBeeT Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

evet kardeş gibiydiler filminin konusunu ele almışlar, dizinin ilk fragmanından belli etti kendini o yuzden hiç izlemedim..

0
    0 Yorumla
  • lollita
    lollita Takip Et
    +1 yıl

Bizim milletimiz kadar özentisi tekrar gelmez dünyaya

0
    0 Yorumla
  • deanwinchester
    deanwinchester Takip Et
    +1 yıl

kesinlikle öyle ama dizide dallanıp budaklandırmışlar.

0
    0 Yorumla
  • darkcinema
    darkcinema Takip Et
    +1 yıl

beğenmek ne kelime bayılıyorum o diziye ecevite aşığım <3 çok seviyorum

0
    0 Yorumla
  • Sweetey93
    Sweetey93 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Evet orjinal bir iş değil ama yine de çok kaliteli bir dizi.Severek izlediğim diziler arasında 1 numara:)

0
    0 Yorumla
  • Mustirikkk
    Mustirikkk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Roman uyarlamaları bitti de yabancı filmlere mi geçtik,hiç farkına varmadım. Hazırdan yemeye devam demek ki

0
    0 Yorumla
  • hearth
    hearth Takip Et
    +1 yıl

Evet sleepers filminden uyarlama diye duymuştum ama filmi izlemedim tabii :)

0
    0 Yorumla
  • elanocetin1
    elanocetin1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 48
    +1 yıl

bire bir taklit ama bunu gizlemiyorlar herhalde filmin adıda aynı

0
    0 Yorumla
  • YaSHaMaK
    YaSHaMaK Takip Et
    Xper 3 Yaş: 48
    +1 yıl

bence sadece Sleeper filmi suskunalrın fikir babası...

1
    0 Yorumla
  • davidvilla7
    davidvilla7 Takip Et
    +1 yıl

aynen ama sleepers kadrosu 10000 basarrrrrrrr suskunlara , kuskunlara :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ben daha fragmanını gördüğümde demiştim. bence ödememişlerdir sadece benzerlik var derler

0
    0 Yorumla
  • arsenium
    arsenium Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 426 cevap paylaştı.

ya telif ödüyolar ya da araklıyolar.

0
    0 Yorumla
  • guner7
    guner7 Takip Et
    +1 yıl

aynen , filmi izle ömründen 3 sene kurtar :D

3
    0 Yorumla
  • cifff
    cifff Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

kesinlikle özentiyiz özenti:)

1
    0 Yorumla
  • medyatikcikolata
    medyatikcikolata Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

2010dan beri Turkiyede taklit olmayan dizi yok!

0
    0 Yorumla
  • 25000
    25000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

bence güüzel bir dizi gerçekçi bir anlatım var

0
    0 Yorumla
  • lotus_
    lotus_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Dizi izlemeyin.Dizi halkların afyonudur.

0
    0 Yorumla
  • cnxsniper
    cnxsniper Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

bilmiyorum sleeper ı da kesin odur :)

0
    0 Yorumla
  • gurbet-kuşu
    gurbet-kuşu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Türkiyedeki çoğu yapım yabancı uyarlaması zaten

0
    0 Yorumla
  • Ahmtby
    Ahmtby Takip Et
    +1 yıl

Ödüyorsa ödüyodur yoksa habersiz olabilir..

0
    0 Yorumla
  • ırıspı
    ırıspı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Para varsa çare var.

0
    0 Yorumla
  • Chechen04
    Chechen04 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Kessinlikle !

0
    0 Yorumla
  • peersoy
    peersoy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

evett

0
    0 Yorumla
  • cisot
    cisot Takip Et
    +1 yıl

evet öyle

0
    0 Yorumla
  • Özkancik
    Özkancik Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

yuzde yuzzzzz

0
    0 Yorumla
  • fergie
    fergie Takip Et
    +1 yıl

tek izlediğim dizi

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Suskunlar, Sleepers filminden uyarlama mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sahura kadar uyumayanlar burdami? 17 cevap verildi
Sahura kadar uyumayanlar? 11 cevap verildi
Sahura kadar uyumayanlar burada mı? 4 cevap verildi
Gece uyuyamayanlar derneği üyeleri napıyosunuz bakiyim? 35 cevap verildi
Kimyanin uyusmamasi nedemek? 12 cevap verildi
Uykunuzu getiren filmleri yarıda bırakır mısınız? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Müslüman biri kiliseye gidip Allah'a dua edebilir mi 💒 🤲?
  • En son kimin elini tuttun, en son kimin elini tutarken duygulandın?
  • Büstiyer ya da crop denilen şeyler sadece sevgiliye giyilmesi gerekmiyor mu 🤔🤔?
  • Sizin de tamamen gereksiz ama acayip iyi olduğunuz saçma bir yeteneğiniz var mı?
  • Duş jeli alırken vazgeçemediğiniz favori marka ve ürün hangisi?
  • Kadınlarda yaş ilerlese de güzelliğini kaybetmeyen bölge hangisidir?
  • Gerçekten kim daha çok aldatır, erkekler mi kadınlar mı ve psikiyatristler ne diyor?
  • Sizce günün en güzel yemek öğünü hangisi ve neden kahvaltı, öğle ya da akşam?
  • Dedikodu yapıyor musunuz?
  • Hafta sonu planınız var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨