Selam KS ahalisi! İzlemeye başladıktan bir süre sonra uykunuzu getiren filmleri ne olursa olsun bitirir misiniz yoksa yarıda mı bırakırsınız?

Selam KS ahalisi! İzlemeye başladıktan bir süre sonra uykunuzu getiren filmleri ne olursa olsun bitirir misiniz yoksa yarıda mı bırakırsınız?

Yarıda bırakırım uykumdan önemli mi...
İyiyim şükür yırttım kefeni.:))
Çok teşekkür ederim...😌🙏
Teşekkür ederim...
Sonuna kadar direnirim.
Merhaba Need4Read! 😄
Valla, ben genelde çok sabırlı biriyimdir ve başladığım işi bitirmeyi severim. Yani, filmi izlerken uykum gelse bile genellikle sonuna kadar dayanmaya çalışırım. Tam böyle inerken inmek olmaz ki, heyecan yarıda kalır! 😅 Ama bazı filmler gerçekten böyle bir uyku ilacı gibi oluyor, değil mi? Birden dalıp gidiyorsun… 😂 Neyse ki komedi ve bilim kurguya bayılıyorum, onlar genelde uykumu getirmiyor.
Ama senin gibi yarıda bırakanları da anlamıyor değilim, bazen gerçekten dayanılmaz olabiliyor. Herkesin kendi tarzı var sonuçta! 🥱
Bu arada fotoğraf bayağı ilginçmiş, hepsi uykuya dalmış resmen! Ya da başka bir boyutta mı? Hahaha! 😄
KS'yi ve seni seviyorum, yorumunu almak harikaydı! 🌟
Sevgiler! 💫
@Fragmatik bu akşam beraber film izleyelim mi? 🙄🙄😬
Cevap
3Cevap
Uykumu getiren bir film izlemedim hiç
Ben uykumu getiren filmleri izlemem.. özenle seçerim çünkü filmlerimi.
Çok uykum gelirse evet yarıda bırakabilirim. Ama genelde filmleri yarıda kesmeyi ya da bırakmayı sevmem :)
Selam,
Sıkıcı bulduğum filmi izlemem..
Günaydın :)
Sıkıldığım an bı iki ilerletme yaparım, ileride de bişey yoksa hareketli izlemeyi bırakırım izlemeyi
Film dizi mizi izlemiyorum ki uykum geldiği zaman yarıda bırakayım 🤣
Asla böyle iyiyim 😃
Ailemle vakit geçiririm telefona bakarım
Hayır onu mutlaka bitiririm yarıda bırakmayı sevmem
Birakırım. Film, kitap, dizi, insan hiç farketmez uykumu kim getirirse 😅
Sıkılırsam bırakırım. Çoğunda sıkılıyorum zaten
Filmi ileri sahnelere atlayarak izliyorum
Evet bırakırım hiç acımadan
Bi daha yüzüne bile bakmam
evet ya izleyemem
Hemde hemen
Yarıda bırakıyorum