KScanlar merhaba, Henüz Marvel cephesinden ne X men ne Deadpool hiç bir şey çıkmadı; Deadpool Fox elinde iken çıkan filmleri artı 18 seviyede şiddet ve küfür içeriyordu bu yüzden yaş sınırı vardı.
Belkide hem geveze hem başına buyruk özgürce olmasını sevdik. Ama Marvelin hiç bir dizi ve filmi yetişkin düzeyinde çekilmedi şiddet ve küfür yoktu hep sevimli renkli yönleri ağır bastı.
Biliyorsunuz Deadpool başına buyruk 4. Duvarı yıkan, ağzı bozuk ve acımadan gelene geçene kılıç ve bilumum silahlarla dalan anti kahraman birisi onun yapısına da ters sevimli yapımlar.
Sizce Marvel Deadpool'u şiddet, küfür konuların da sınırlayacak mı?
Sınırlamaması gerek. Deadpool;'un tarzının cidden bozulmasını istemem aşırı favori bir karakter. Eğer sınırlandırma olursa bir tık uzaklaşabilecek kitleleri var. Eğer öyle bir şey olursa belirli fan kitlesinin net şekilde uzaklaşacağını düşünüyorum. Deadpool küfürsüz olur mu ya :D
Aynen öyle biliyorsun Harun Can Deadpool'u seve seve canlandırıyor yaşıyor adam onla küfür ederken. Hatta küfür yerinde La/net olsun demeyi bile sevmiyor.
Diğer filmlerde Deadpool'a yer verilirse genel izleyici bakımından sınırlama olması göz ardı edilir ama. Deadpool 3 ve 4,5 neyse geldikçe bağımsız filmlerinde ilk 2 film gibi özgür bırakılmalı. Şayet öyle olmazsa pek çok izleyici dedğin gibi uzaklaşır Harun Can bile seslendirmez diye düşünüyorum.
Evet deadpool zaten çizgi romanda anti kahraman ve sürekli küfürlü konuşan bir karakter marvel bunu bozacağını düşünmüyorum sadece 2. filmde olduğu gibi azaltabilirler
Ekip filmlerinde belki ama bağımsız filmlerinde olmamalı ilk 2 film Deadpool'u yansıtıyordu. Ben Deadpool'u küfür etmeden etse de ettiği küfrü lan/et olsun diye çevrilmesini istemiyorum.
Marvel çocuk filmleri yapmaktan çıkarsa çok iyi olur. Marvel çok geniş bir evrene sahip ve aslında dc gibi çok fazla adult konuya ev sahipliği yapıyor. Ancak aşırı sınırlanmış durumda
Marvel yapmak istiyordur ama muhtemelen Disney izin vermiyor olmalı sonuçta Disney hep çocuk çizgi filmleri, Disneylandı gibi şeylerle öne çıkmış şirket. Marveli satın aldıktan sonra zirveye çıkartı desteği ile ama birazda esnetmesi lazım kuralları.