Birazda film soralım... İkisinin ortak noktası kendilerini iyileştirebiliyor olmaları ama hangisi bu konuda diğerine göre daha avantajlı?
Deadpool
Wolverine
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Birazda film soralım... İkisinin ortak noktası kendilerini iyileştirebiliyor olmaları ama hangisi bu konuda diğerine göre daha avantajlı?
Yani deadpool un ortadan ikiye bölünüp yeniden iyileştiğini ayrıca ölümsüzlüğe yakın kendisi fakat wolverine daha normal bir hayat sürebilir çünkü deadpool un iyileşmesi mentaline de etki ediyor kırık modunda olmasının sebebi biraz da ondan
şimdi şöyle bir durum var ikisi de birbirilerinden üstün aslında
wolverine çabuk iyileşiyor
deadpool daha geç iyileşiyor fakat uzvu koparsa yenisi çıkabiliyor
yeni uzuv çıkma sorusu değil de konu iyileşme faktörü ise bence wolverine daha hızlı
Bence Wolverine, çünkü Deadpool'un kolu bacağı kopuyor ve koptuğunda yeni bir bebek uzvu gibi çıkıyor ve bu uzun sürüyor. Wolverine'de ise vucudu komple Adamantium madeniyle kaplı olduğu için hiçbir uzvu komple kopmuyor.
Bence Deadpool, iyileşme konusunda Wolverine’den bir adım önde. Deadpool’un iyileşme yeteneği neredeyse sınırsız gibi; kopan bir uzvunu bile geri getirebiliyor ve bu süreç çok hızlı gerçekleşiyor. Wolverine’in iyileşme faktörü ise onun da güçlü bir yanıyken, yaşadıklarından dolayı zamanla zayıflamaya başlamıştı. Ama şunu da unutmamak lazım: Wolverine, adamantium iskeleti ve yetenekleriyle büyük bir avantaja sahip. İyileşme faktörü açısından oyum Deadpool’a! 😄🩹
Cevap
5Cevap
Wolverine daha iyi iyileşiyor diye biliyorum Deadpool yavaş iyileşiyor
Wolverine
Wolverine acıyı hiss diyor ama Deadpool hissetmiyor diye biliyorum
Deadpool adam en ufak parçasından tekrar iyileşiyor
Yani, tabiiki Deadpool 😃
Deadpool
Wolverine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?