O da MARVEL yapımı olmasına rağmen listede görünmüyor. Evrene dahil olmayan MARVEL yapımları da mı var. Yani aynı firma ama konu ile bağlantısı olmadığı için mi. Mesela İlk Yenilmez filminde bir ara Tony Stark'ı görüyoruz küçük bağlantılar var. Bunda öyle bir şey yok mu listeye almamışlar
https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/marvel-filmleri-hangi-sirayla-izlenmeli,hxB45ddzdUiTYFQwZymApQ/0ROsbsZrGEG_ay0RMH55ig
https://www.ntv.com.tr/galeri/sanat/marvel-filmleri-hangi-sirayla-izlenmeli,hxB45ddzdUiTYFQwZymApQ/0ROsbsZrGEG_ay0RMH55ig
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Önceden bağlı değildi Disney FOX dan X MAN, deadpool gibi karakterlerin kaklarını yeni satın aldılar ama henüz filmlerde daha birşey görmedik
Marvel evreninde 20 kusur film var topluca indirilse de bunu koymamışlar
Koyamazlardı çünkü Deadpoolla ilgili falan film yapamazlardı izinleri yoktu çünkü artık var
Hee paket halinde indiriliyor bunlar oneindir gibi sitelerden
Dahil ama deadpool bir süper kahramandan ziyade anti süper kahraman gibi gözüktüğü için yanlarına yanaştırmiyorlar
Eee yansıtmıyor ama filminin çekmişler 🤔
Dikkat ettiysen xmen kuşağında yer alıyor hep mutant olduğu için bazı Marvel çizgi filmlerinde örümcek adamla beraber
Eee onları da paket olarak nerden indirecez. Ben oneindir sitesinden indirdim birazını
Valla hdfilmcehennemi var ondan izliyordum punisher & black widow vardı orada çok iyiydi
Harddisk daha iyi oluyor hocam. Hem arsvilik. Bir de netten o tip siteler bende takılıyor sürekli
Idm ile direk indir siteden
Evet. O da olabilir ama bu oneindir gibi sitelerde reklam çıkmıyor en azından bir de alt yazı gömülü değil dual ses Netflix gibi izliyorsun
Tercih meselesi
Oyununu da indirdim ama hiç güzel değil khama khan diye kolları uzayan kızla oynuyorsun sürekli 😒
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!