Deadpool karekterini çok sevdim ben ya tavırları, hareketleri, ve o komik esprileri çok güzel, bu ayın 12sinde çıkcak filmi çok heycanlıyım. 2. sinin yapımına başlamışlar bile :D kötü karekterleri seviyorum neden ya JOKERi sevdiğim gibi. :D sizde bilmiyorsanız bir bakın derim. karekter ölümsüz bide ortadan ikiye bölünse bile iyileşiyor yani en güçlü karekter diyebiliriz :D
Yeni Kahraman olan Deadpool karakterini duyan varmı?
Dead po ol yeni bir karakter değil istersen kısa bir söz edeyim ; deadpool kanser hastası bir kişidir fakat aynı zamanda ninja eğitimli bir dövüşçü bu yüzden böyle iyi bir dövüşçü boşa gitmesin diye, Dead pool tıpkı wolverine gibi x silahı deneyine dahil oluyor ve orda 1 kişiyi öldürdüğü için deneyden atılıyor muhteşem derecede savaş espri ve öldürmeyi sanata dönüştüren bu kahraman marvel serisinde anti karakterdir ve zamanla bütün herkesi öldürmüştür çünkü Dead po ol olumsuzlukle lanetlenmistir tanrılar tarafından bu yüzden marvelde ki herkesi öldürmüştür deadpool
Asla ölmez bütün parçaları kopsa bile tekrar müthiş bir hızla birleşir 😂 20 dakkada yazdım umarım okursun bilgilendirmek istedim bildiklerimi anlattım 😇
Bu adam kahramandan çok paralı asker shield için çalışıyo annesi kanserden ölüyo babası arkadaşı tarafından öldürülüyo. Her türlü silahı sever sanat olarak adam öldürmeyi seçmiş bir çok dili biliyo. Orduda çalışmış. Deadpoll isminiyse bir oyundan almış kimin ilk önce ölüceğini tahmin ettikleri bir oyun. Ne kötü ne iyi kadınları aşırı düşkün.
Biliyorum 1 yıldır filmi bekliyorum zaten asd Ayrıca oyunuda var bunun oynayıp bitirdim felan vs Bunun hikayeside var ölmemesinin sebebi deadpool ile ölüm birbirlerine aşık bir tanrı var oda ölüm'ü (Azrail) i seviyo ama ölümde deadpoolu sevdiği için bu tanrı kıskanıp deadpool'u ölümsüz yapıyo ki ölüme asla kavusamasın diye :D ondan yani 100 parçaya ayrılsa bile ölmüyo hicbi sekilde..
Her turlu pisligi yapabilen, zir deli, akli dengesi asiri bozuk, asla susmayan, cenesi hic durmayan, her durumda geyige vuran, surati erimis peynir gibi oldugundan kendi yuzunu girmemek icino kostumu giyen, asla olmedigi icin asla korkmayan, origin hikayesi cidden dramatik bir tipleme.
Marvel evreninin Wolverine'den sonra en sevilen adami.
Cizgi romanlari kufurlu, asiri sert oldugu icin bunca sene filmini hapmadilar.
En İyi Cevaplar