Disney, Fox’u satın almasının ardından aklımdaki en büyük soru işaretlerinden birisi de Deadpool'un akıbetinin ne olacağıydı. Marvel geçtiğimiz yıl bu konuya netlik getirmiş ve serinin kaldığı yerden devam edeceğini doğrulamıştı ancak Deadpool'un Disney çatısı altına girmesi beni pek memnun etmemişti çünkü Deadpool'un da Disney'leştirileceği endişesine sahiptim, neyse ki Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige'den kesin bir cevap geldi ve Deadpool 3 filminin 18 yaş sınırıyla geleceğini doğruladı ve serinin ruhunu aynen koruyacağını açıkladı. Siz ne düşünüyorsunuz Deadpool’un Marvel serüveni hakkında? Heyecanlı mısınız?
Deadpool, Marvel evrenine 18 yaş sınırıyla geliyor hem de tüm Deadpoolluğuyla, Deadpool’u bekleyeniniz var mı?
Gelsin. Severim. Geçen sene sevgilim deadpool seviyomuş. Sinemaya gidelim dedik. Sinemada Deadpool 1'i sorduk. Adam çok eski olduğunu söyleyince sinemayı satın alıp filmi oynattım. O derece severim. Sonra sevgilim terketti ama olsun. Sinemayı satarak kar elde ettim.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Deadpool, Marvel evrenine 18 yaş sınırıyla geliyor hem de tüm Deadpoolluğuyla, Deadpool’u bekleyeniniz var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gelmeli, izlemesin on sekiz yaş altındakiler, bana ne :DDDD
ehehehe, saçma sapan şeyleri örnek alıyorlar zaten.
Mesela :D
Eheheheheh, façma fapan şeyler işte. :DDD
Ne ki onlar😄
otlansın diye çiçek hediye ediyorlar birbirlerine *-*
Ne güzel işte😄😄
Nou, böyle ölmem füze at :DD:D:
Bir ara baya izlemek istedim fakat hiç izleyemedim.. belki buna gidilebilir.
Bekliyorum. İlki çok iyiydi ikinciyi beğenmedim o kadar.
Gelsin. Severim. Geçen sene sevgilim deadpool seviyomuş. Sinemaya gidelim dedik. Sinemada Deadpool 1'i sorduk. Adam çok eski olduğunu söyleyince sinemayı satın alıp filmi oynattım. O derece severim. Sonra sevgilim terketti ama olsun. Sinemayı satarak kar elde ettim.
Deadpool aşkim benim😍+30 olsa bile izlerim 😂
Çok uzadı zaten gelmeli artık
Severim Deadpool'u gelsin.
Beklemiyom ama izlerim hshsj
Hadiiii çok iyi bak sabırsızlıkla bekliyorum
Severim bekliyorum
Bekliyorum
Beklemedeyiz