Ben profesör diyorum. Kusursuz olma çabası tam bana hitap ediyor. Her hamleyi hesaplaması ve ona göre reaksiyon vermesi çok etkileyici. Bunun yanında tabiki berlin diyelim. Onun tarzı hal ve hareketleri verdiği tepkiler herkes gibi beni de etkiledi. Tabi karakter olarak iyi bence gerçek dünyada böyle bir kişinin varlığını istemem açıkçası 😅. Bu ikisi diyebilirim genel manada. Gerçi dizide her karakterin bir izi var bu yüzden bu kadar başarılı oldu zaten.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biraz geç kalmış bir görüş oldu. 😃 EİG olmayı hak ediyordu..
Benim için 'Berlin' karakteri hep ön planda olmuştur. Öyle bir karizma liderlik vardı ki adam da , o öldüğünde diziyi bile bırakmayı düşünmüştüm. Neyse ki flashback sahneleriyle tat verdi. Hem aşırı iyi konuşma şekli vardı ispanyolcayı. Aşırı disiplinli ve gerçek bir liderlik hissettiğim tek karakterdi.
Benim La Casa de Papel'deki en favori karakterim Nairobi idi. Herşeyden önce çok vicdan sahibi bir kadındı ve çok adaletliydi. Kimseye yalan söylemezdi. Gerçek hayatta da böyle insanlardan hoşlandığım için sanırım, Nairobi benim favori karakterim olmuştu..
Türkçe dublajlı olan versiyonu çıkınca bana mail atarmisin gerçi nasıl okuyacağım olsun birine okuturum oda bana Türkçe dublaj yapar ya da diziyi seninle seyredeyim sen alt yazıları okursun oda olur bak 😂