Diziler & Filmler Avrupa Yakası dizisinde favori karakteriniz kimdi? akıllanamadım Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Diziye tekrar başlayınca sormak istedim :D Ben karar veremiyorum Sacit ya da Volkan herhaldee. Her ailede olan tipler, çok gerçekçi geliyolardı ama her karakteri efsane mi efsane. Avrupa Yakası dizisinde favori karakteriniz kimdi? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Şahika 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Burhan Altıntop ve Hüdaverdi arasındaki diyaloglar gerçekten efsaneydi.. 0 0 Yorumla
WhıteCats Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tüm ekip kadroya bayılıyorum hepsi birer birer favorim, hala bile su an anneme sorsalar küçükken TV karsisinda ağzım açık izlediğim tek dizi imiş 🙏🏻😊 0 0 Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kırsal ile çağdaşı birbirine harmanlayan Şesu tabi kii 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Burhan 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 948 cevap paylaştı. sacit bence 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Volkan :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şahika
Burhan Altıntop ve Hüdaverdi arasındaki diyaloglar gerçekten efsaneydi..
Tüm ekip kadroya bayılıyorum hepsi birer birer favorim, hala bile su an anneme sorsalar küçükken TV karsisinda ağzım açık izlediğim tek dizi imiş 🙏🏻😊
Allah uzun ömür versin sertaç😁
Kırsal ile çağdaşı birbirine harmanlayan Şesu tabi kii
Burhan Koçarslanlı.
Burhan&Gaffur ❤️
Burhan
Burhan
sacit bence
Şahika’ya bayılıyorum 🥰
Volkan
Burhan Altıntop
tabii ki burhan
Volkan :D