Diziler & Filmler Avrupa Yakası dizisindeki favori karakteriniz kimdir? Uaenaa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Burhan komik biri gülüyorum falan da aslında cidden pislik sapık bi adam Güncellemeler+1 yıl Site kafayı yedi keşfete basınca YouTube Domestos reklamına gidiyo birde görüş atanlara tıklayınca Avrupa Yakası dizisindeki favori karakteriniz kimdir? Cevapla Dizi Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Selin, 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 405 cevap paylaştı. Ben volkan'ı çok severdim hatta tüm bölümlerini izlemiştim güzel günlerdi. 1 3 Yorumla Uaenaa +1 yıl Çok itici bir abi karakteri bence ama orjinalim lan ben lafını seviyorum osmana falan kafa tutuşu iyiydi Sacit gibi ödlek değil Yorumla tıme-traveler +1 yıl Bu dizi senden büyüktür keşfedip izlemen çok güzel kaliteli bir yapımdı tebrik ediyorum seni. Yorumla Uaenaa +1 yıl Bağımlısıyım😅 gece yatmadan ve yemek yerken iyi gidiyo teşekkür ederim 😊🩷🩷🙏🏼 Yorumla
16Tolga1989 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl tiky selin bence. oha falan oldum lafı o dönem gerçek hayatta da çok yaygındı. yıllar geçti yaşlandık be 1 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Burhanın.. varmısın yokmusun bölümü efsaneydi.. 1 5 Yorumla Uaenaa +1 yıl Ahahha acuna orada ezber yaptırıldı mı hep merak etmişimdir Yorumla Punisher-34 +1 yıl hadi beyi hep merak ederdik asıl hamdi bey acunmuş :D Yorumla Uaenaa +1 yıl Nasıl ya😳😮 Yorumla Punisher-34 +1 yıl teklifi veren kişi olurdu ya hamdi beyin son teklifi diye.. o sıradan bir elemandı büyük patron acundu yani Yorumla Uaenaa +1 yıl Anladım teşekkür ederim 😊 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 738 cevap paylaştı. Burhan, Selin, Şahika 1 0 Yorumla
LeCoola Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Burhanin dansı , Pp ye gir bak 😂😂 1 1 Yorumla Uaenaa +1 yıl İfotla düğünde dansları asıl olaydı sende benim profile git bak ne yazıyor Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 545 cevap paylaştı. Gaffur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Selin,
Ben volkan'ı çok severdim hatta tüm bölümlerini izlemiştim güzel günlerdi.
Çok itici bir abi karakteri bence ama orjinalim lan ben lafını seviyorum osmana falan kafa tutuşu iyiydi Sacit gibi ödlek değil
Bu dizi senden büyüktür keşfedip izlemen çok güzel kaliteli bir yapımdı tebrik ediyorum seni.
Bağımlısıyım😅 gece yatmadan ve yemek yerken iyi gidiyo teşekkür ederim 😊🩷🩷🙏🏼
tiky selin bence. oha falan oldum lafı o dönem gerçek hayatta da çok yaygındı. yıllar geçti yaşlandık be
Burhanın.. varmısın yokmusun bölümü efsaneydi..
Ahahha acuna orada ezber yaptırıldı mı hep merak etmişimdir
hadi beyi hep merak ederdik asıl hamdi bey acunmuş :D
Nasıl ya😳😮
teklifi veren kişi olurdu ya hamdi beyin son teklifi diye.. o sıradan bir elemandı büyük patron acundu yani
Anladım teşekkür ederim 😊
Burhan kesinlikle
Burhan, Selin, Şahika
Burhanin dansı , Pp ye gir bak 😂😂
İfotla düğünde dansları asıl olaydı sende benim profile git bak ne yazıyor
Gaffur
Burhan altintop
Burhan:d