Diziler & Filmler La casa de papelde en sevdiğiniz karakter hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benimkisi berlin sonda kendini feda edişi ve kızlarda naoiribi mi neyse adı o Güncellemeler+1 yıl Tokyo çok abartılıyo bence La casa de papelde en sevdiğiniz karakter hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kbr12345 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl 3 araligi nasil bekliyeceğim bilmiyorum, alicia da mi soyguna katılacak merak ediyorum 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Ben 3. Sezondayım ama bazı şeyler saçma ve sıkıcı gelmeye başladı izlemiyorum Yorumla Kbr12345 +1 yıl Profesör -Helsinki -Berlin- Nairobi- Stokholm - Moskova - Danver - Bogota -Tokyo - Marsilya -Lizbon - Rio Yorumla Kbr12345 +1 yıl Sıralama bu bende ve cidden sıkıldın mi Yorumla Soran +1 yıl Evet sıkıldım soygunu iki seZon uzatmaları sıktı ve berlin öldü onun için izliyodum yani karıştırıyorlar her şeyi ve aynı muhabbet hep Yorumla Kbr12345 +1 yıl Berlin soygunda öldü ama dizide hala rol aliyor Yorumla Soran +1 yıl Evet ama sadece o degil olaylar sacma geliyo hep bi sey cevirip kapatiyorlar kendini aman Yorumla
sinsgiller Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl 5. sezonu izledikten sonra keşke ilk 2 sezonda bitseydi dedim bakalım son 5 bölümü nasıl olacak. Tokyoyu ben sevmedim sevemedim itici geldi 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Yanlışlıkla bı 1 bölüm izlemiştim geçen sene 😆 sonra bakmadım daha da 0 0 Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Kesinlikle enn favorim Berlin bide profesör 1 0 Yorumla
Akbildengesiyok Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Berlin sapık ama sağlam karakterdir 0 0 Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Tokyo <3 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynı tipten her dizide var Yorumla Mapustayım +1 yıl O dizide d en sevdiğim o işte 😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl Ama öldüSeri üzgünüm 😔😔 Yorumla
buseolanbuse Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl nettt miguel herran 0 2 Yorumla Mapustayım +1 yıl O kim la Yorumla buseolanbuse +1 yıl @Mapustayım rio yani dizideki adı Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 398 cevap paylaştı. Berlin.. 0 0 Yorumla
zevksiz_panda Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Tokyo efsane 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç değil sıkıcı bence Yorumla zevksiz_panda +1 yıl Aşırı seksi yeterli bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
3 araligi nasil bekliyeceğim bilmiyorum, alicia da mi soyguna katılacak merak ediyorum
Ben 3. Sezondayım ama bazı şeyler saçma ve sıkıcı gelmeye başladı izlemiyorum
Profesör -Helsinki -Berlin- Nairobi- Stokholm - Moskova - Danver - Bogota -Tokyo - Marsilya -Lizbon - Rio
Sıralama bu bende ve cidden sıkıldın mi
Evet sıkıldım soygunu iki seZon uzatmaları sıktı ve berlin öldü onun için izliyodum yani karıştırıyorlar her şeyi ve aynı muhabbet hep
Berlin soygunda öldü ama dizide hala rol aliyor
Evet ama sadece o degil olaylar sacma geliyo hep bi sey cevirip kapatiyorlar kendini aman
5. sezonu izledikten sonra keşke ilk 2 sezonda bitseydi dedim bakalım son 5 bölümü nasıl olacak. Tokyoyu ben sevmedim sevemedim itici geldi
Yanlışlıkla bı 1 bölüm izlemiştim geçen sene 😆 sonra bakmadım daha da
Kesinlikle enn favorim Berlin bide profesör
Berlin sapık ama sağlam karakterdir
Tokyo <3
Aynı tipten her dizide var
O dizide d en sevdiğim o işte 😂
Ama öldü
Seri üzgünüm 😔😔
Berlin.
Berlin
nettt miguel herran
O kim la