Merhaba KScanlar, Bazı insanlar vardır ki film karakterlerine resmen Fanatizm boyutunda aşıktır. Bu öyle böyle değildir o karakteri yaşamak isterler bunun için milyarlar harcarlar, ölüm riski olmasına aldırış etmeden defalarca estetik ameliyatı olurlar.
Onlardan birisi de Henry Rodriguez bu arkadaşımız çocukluğundan beri böyle bir aşkla bağlanmış tek halayi sevdiği karaktere benzemekmiş; bunun için defalarca ameliyat olmuş burnunu kestirmiş, dilini kestirmiş, alnına boynuz gibi şeyler taktırmış nihayetinde
Resimde gördüğünüz hale gelmiş Beğendiği karakter ise Marvel çizgiromanlarından Kaptan Amerikanın kötüsü Red SKullmuş. Ona benzemek için hala yeterli gelmemiş harcadığı paralar ve geçirdiği ameliyatlar.
Elbette o ne ilk ne son olacak Angelina Jolie benzemeye çalışan kadından, dragon Lady denen transekuel birisi vardı suratını ejderhaya ellerini kollarını pençelere çeviren birisi de vardı
Onlar gibi bir film karakterine dönmek için defalarca estetik ameliyatı olmak ister misiniz?
Hayır olmazdım ya :D Stil olarak benzemek farklı da cidden şu sıfata bakar mısın bir? Gerçekten insanlar kafayı yemiş fanı olursun , seversin hatta çok seveersin lakin böyle bir şey yapmak cidden aşırı derece beynini kaçırmış olmalı :/
Yok yani çirkin olsalar önceki halleri dersin bırak zaten çirkin istediği gibi yaşasın. Tipleri de yakışıklı ve güzel olmasına rağmen böyle hallere gelmek ne abi dedğin gibi plastik makyaj var yap hevesini alınca bırak kesmiyor demekki
Tercih meselesi ama ben yapmazdım böyle bir şey yani estetik olabilir sevdiğin ünleye benzemek ya da daha iyi görünmek için ama film karakteri saçma olmuş