Güzellik & Bakım Makyaj sanatçısı olsaydın modelin suratına hangi film karakterinin suratını yapardın? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Glow up Makyaj sanatçısı olsaydın modelin suratına hangi film karakterinin, ya da her hangi neyin görselini yapardın?✨💄🎨Make up #EdamedaMakyaj ᵉᵈᵃᵐᵉᵈᵃ Makyaj sanatçısı olsaydın modelin suratına hangi film karakterinin suratını yapardın? Cevapla Film Soruları Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Pembe bir şeyler olsun istiyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Joker 1 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl cift yuz yapardim bir yeri toprak desenli diger yeride purusuz yapardim hepimiz bir gun yaslanacaz mesaji vermek icin 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. #SelamGençlik 🍀🍀Elbette G. O. R. A, Robot 216 😂 #TubaSueda 🍀🍀 1 0 Yorumla
Sormec Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Tabiki kadına şiddeti çizerdim 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Neden? Yorumla Sormec +1 yıl Kadınların erkeklerden korkması en büyük sorun çünkü. Resim çizmek duygu düşüncelerini ifade etmektir Yorumla Edameda06 +1 yıl Yani kadınları savunmak adına çizeceksin? Bi an hoşuna gitmiş de o yüzden onu çizmek istedin sandım Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Gerek yok istemem yüzümü neden boyuyayım 1 8 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kendi yüzünü değil 🤦♀️ Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Herkes joker demiş bana bi karakter bul o zaman 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sen de ya yap jsjsj Yorumla Edameda06 +1 yıl A quaman ı yap * Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Senin suratındamı denicez 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır modelin 🤣 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Ben senin dudaklarına ruj sürerdim Yorumla Edameda06 +1 yıl 😱😱 Yorumla
KWilson Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Joker hep seviyor ama mutlu olamiyor kadinlar yuzunden bu yuzden joker olurdu 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl katil bebek chucky'nin 2 1 Yorumla emremre91 +1 yıl selam naner iyi misin Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Joker yaparm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Pembe bir şeyler olsun istiyorum
Joker
cift yuz yapardim bir yeri toprak desenli diger yeride purusuz yapardim hepimiz bir gun yaslanacaz mesaji vermek icin
#SelamGençlik 🍀🍀
Elbette G. O. R. A, Robot 216 😂 #TubaSueda 🍀🍀
jennifer lopez değişklik olsun tabiki 20 li yaşlardaki halini
Tabiki kadına şiddeti çizerdim
Neden?
Kadınların erkeklerden korkması en büyük sorun çünkü. Resim çizmek duygu düşüncelerini ifade etmektir
Yani kadınları savunmak adına çizeceksin? Bi an hoşuna gitmiş de o yüzden onu çizmek istedin sandım
Gerek yok istemem yüzümü neden boyuyayım
Kendi yüzünü değil 🤦♀️
Herkes joker demiş bana bi karakter bul o zaman 😂
Sen de ya yap jsjsj
A quaman ı yap *
Senin suratındamı denicez 😂
Hayır modelin 🤣
Ben senin dudaklarına ruj sürerdim
😱😱
Joker hep seviyor ama mutlu olamiyor kadinlar yuzunden bu yuzden joker olurdu
katil bebek chucky'nin
selam naner iyi misin