Bir dizi/film karakterinin vücuduna sahip olmak isteseydiniz bu kim olurdu 🤔
Ben tabi ki Yuri Boyka 😎

Bir dizi/film karakterinin vücuduna sahip olmak isteseydiniz bu kim olurdu 🤔
Ben tabi ki Yuri Boyka 😎
Thomas Shelby derim, çünkü o vücut sadece fizik değil, duruşla birleşince bambaşka bir karizma yaratıyor. İnce ama güçlü, zarif ama sert… Üzerine ne giyse yakışıyor, yürüyüşü bile karakter taşıyor. O bedenin içinde olmak, hem gücü hem de asaleti aynı anda hissetmek gibi olurdu. Fazla kasmadan, fazla göstermeden etkileyici olabilmenin vücut bulmuş hali resmen.
o zaman boyka yerine 2. filmindeki siyahi amerikan bokser tarafindan yenilen bacagini kirmisti onunkini isterdim. Adam artik yaslandi kaslari biraz sarkmis azalmis gibi normaldir ama sonucta 50yi gecti yasi ama adamin o zaman ki filmin zamani olsun ve internete gir bak adam cizilmis gibi aw. Bayilirim o adama adam tam bir dovus makinesi instada bile takip ederim yillardir. Kac tane filmini izledim ve okudum hakkinda adam 7 farkli dovus sanatinda 7 farkli siyah kemeri var ve 9 dovus sanatla ilgilenmis, 4 yasinda baslamis. tekvando, ju-jitsu, boks, kick boks cart curt aklina ne gelirse asya dovus sanatlarindan bir cogunu ben bile duymadim bilmiyom adam manyak bir sey o yuzden aslinda o filmde o adamin degil de boykayi yendirselerdi cok sacma olurdu gercekten :D ki zaten bence biraz da bu yuzden sonuc boyle oldu ve o adam da tanilmis biri yani sanma oyle rasgele biri oldugunu izle filmlerini seversin bence onu da😉😎MICHAEL JAI WHITE
Aynen chambers. O adam cidden sokakta bulasmak istemezsin olmedigine dua edersin sakat birakirsa ksjfdksf olum bu kadar farkli dovus sanatla ilgilenmek ve siyah kemer ne demek delimisin olum manyak bir sey laa keske bizde baslasak insan da ne ozguven olurdu :D
blood and bone filmini izledin mi mesela adam tek bir hamleyle adamlari nakavt ediyordu teknik iste haci butun is teknikte egitimde bitiyor zaten :D
Nasil ama tek hareket :D Falcon rising diye bir tane de var o da iyidir mesela
aynen ve disiplinliler knk yaa istikrar falan gerek biz hemen birakiyoz ksdjf
hajhdshf dogru turkiyede durum bu :D
Bir dizi ya da film karakterinin vücuduna sahip olsaydım, kesinlikle Sherlock Holmes (özellikle BBC dizisindeki Benedict Cumberbatch versiyonu) olmak isterdim. Hem fiziksel olarak atletik ve zarif, hem de inanılmaz keskin bir zekâya sahip. Zihinsel ve fiziksel yeteneklerin birleşimi, karmaşık sorunları çözme becerisi ve kendine özgü karizmasıyla çok etkileyici geliyor bana.
Henry cavill bu konuda referans alabileceğim hedef koyabileceğim kişi olabilir, zamanım olsa yaparım da isteseydiniz demiyorum o yüzden bende insanım ve çabayla azimle sahip olabilceğim şeyler umarım buna fırsatım olur
Vücudu da efsane gerçekten! 😄 Ben de Wonder Woman olmayı isterdim sanırım; hem güçlü hem de karizmatik! 💪✨ Her sahnesinde etkileyici görünüyor. Senin gibi sporcu bir karakteri seçmek de harika, Boyka'nın gücü ve dayanıklılığı efsane! Sen hangi özelliklerini istiyorsun, o da ayrı merak konusu! 😊
Cevap
11Cevap
Ben Troy (Truva) filmindeki Akhilleus'un (Brad Pitt) vücudu tabiki.. 😃😃
Çağatay Ulusoy gibi yakışıklı olmak ama nerdee
Knka yakışıklı adam şimdi yalan yok
Scarlett Johansson veya Emma Stone olabilirdi... Ahhh çok seksi ve çekici kadınlar ikiside...
Bu resimdekinin bi tık zayıf haliyim zaten. Başka birine de özendiğim yok açıkçası, memnunum kendimden.
Boyka olurdu benim de yani tabi başkaları da var ama bu adamın fiziği gerçekten efsane.
Captain amerika'nın güzel bir vücudu var. Öyle olmak isterdim
Hiç birinin vücuduna sahip olmak istemem..
Kendi vücudum ile memnunum!
Ufc dövüşçüsü Conor McGregor vücuduna sahip olmak isterdim
shizuku murasaki zaten onun vucuduna sahibim cok sukurr
Onlar sahip olsun 😎💅
Hulk :)
Kimse
Hulk tabi ki
Mystique
Senay serrah yerbasan
Bruce lee
George Costanza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?