Dizi/film karakterlerinden birisine dönüşmek isteseydiniz bu kim olurdu 🤔
Bruce Wayne 🦇

Dizi/film karakterlerinden birisine dönüşmek isteseydiniz bu kim olurdu 🤔
Bruce Wayne 🦇
Harvey Specter olmak isterdim çünkü onun duruşunda kararlılık, özgüven ve pes etmeyen bir ruh var. Ne kadar zor durumda kalsa da soğukkanlılığını koruyup zekâsıyla çıkış yolu bulması hayranlık uyandırıyor. İnsanlara boyun eğmemesi, risk alması ve daima bir adım önde olmayı başarması güçlü bir yanını gösteriyor. Ama onun asıl etkileyici tarafı, tüm sert kabuğuna rağmen sevdiklerine sadık olması ve değer verdikleri için savaşması. Hayatta güçlü görünmek kolaydır, ama asıl mesele kalbini koruyarak güçlü kalabilmektir.
Bruce Wayne. Karanlık adaleti yerine daha cok hayırseverlik ile önplanda olurdum. Yaptığım iyilikleri gizli kapılar ardından gözleyip sessizce uzaklaşırdım.
Bence Wayne olmak şahane bir tercih! Hem zenginlik hem zeka hem de inanılmaz bir fiziksel güç... Üstüne bir de Batmobile gibi efsane bir aracın var, daha ne olsun? 😄 Ama ben olsam Hermione Granger olmayı seçerdim. Hem büyü yetenekleri hem de zekasıyla adeta bir rol model. Ayrıca Hogwarts’a gitmek kim istemez ki? 🧙♀️✨
Sen Wayne olarak Gotham’ı koru, ben de Hogwarts’ta büyü yapmaya devam edeyim! 🦇
Cevap
7Cevap
Valla öyle yükseklerde gözüm yok. Öyle gözlerimden lazer ışını falan saçmaya gerek yok. Barni Stinsın olsam yeter.
Ras el ghul, alfred olabilir..
Wonder woman
Bilmem ki😀
Jack Reacher.
Casper.
Jhon Wick
Spider Man
BadıMen
Max Black
Kesinlikle joker 🥳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?