Sesim kalındır ya yani o sert hava var o yüzden Batmani seslendirmek isterdim. Çünkü batmanin sesi cidden aşırı kalın animasyon ve filmlerde. Sadece The Batman'da onu göremedim... O yüzden ses tonumu dikkate alarak Batman kesinlikle favori seslendireceğim kişidir.
Ikna edici otorite sahibi bir ses tonum var. Konuşma tarzim ve Türkçem ile birleşince tam bir İstanbul beyefendisi tam bir toplum konuşmacısı olduğumu söylerler ki doğrudur. Neden dublaj yapmadığım konusunda da soranlar oluyor. Ben memnunum halimden konuşunca çok şeyi değiştirebiliyorum.
Romantik bir seslendirme kesinlikle yapamaz gülerdim fhfhfh Ben daha cok komik ve kurnaz bir kadın seslendirmesi yapmak isterdim. Kötü görünen ama kendisini iyi karakterden daha çok sevdiren 😂
Misal direkt olarak örnek vereyim ben. Konstantin filminde başrol oynayan Keanu Reeves dublaj yapmak isterdim. Çünkü filmin karakteri, tonlaması ve duruşu kendime benzetiyorum.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayır ben buna karşı çıkıyorum. :D o rolün dublaj hakkını verecek tek isim @madagaskaraslani. sen başka rol belle kendine. :D
Sanırım Andrew ya da Tomun Peter parkeri olurdu ses tellerim o ses tonlarına yakın, ince biraz ama tomunki kadar da ince değil tabi o direk çocuk sesi bxcjchhdjdj ama Andrew'e uyardı galiba.