Biliyorsunuz ki yapım şirketi dahil olduğu konudan dolayı kendisiyle çalışmayacaklarını açıklamıştı. Ama hayranları serinin başına tekrar dönmesi için imza kampanyası başlatmış.
Benim fikrimce; hayranlarının imza kampanyası başlatmasından ziyade yapım şirketinin kendisinin teklif etmesi gerek dönmesi için. Ama Johnny Depp kendisine yapılan haksızlıktan dolayı kabul etmemeli bu teklifi.
Sizce seriye dönmeli mi?
Johnny Depp’in Karayip korsanları filmine dönmesi için başlatılan kampanya 1 milyon imzaya yaklaşmış! Sizce seriye dönmeli mi?
Karayip Korsanları serisi bu adamın sempatiklik kattığı karakter sayesinde devam etti. Konuya çok hakim değilim ancak şunu söyleyebilirim 1 milyon imzadan bahsediliyor bu göz ardı edilecek bir rakam değil bir de bu kadar hayran kaybetmesi göz önünde bulundurulursa bu kararından vazgeçmesi en uygunu
Johhny Deep'in oyunculuğu gerçekten çok iyi. Ama eşiyle olan davası henüz sonuçlanmadan ve karakterine dair pek çok sır gün yüzüne çıkmışken imzayla seriye geri dönmesini ben doğru bulmuyorum.
Çünkü Amber Heart'ta, Johhny Deep'te psikopatlık düzeyine gelmiş iki insan. Birbirlerine karşı olan tavırları, üslupları vs bence ikisi de dizi, filmlerden bir süreliğine uzak durmalı ☾
Adamı boş yere men ettiler kadrodan ya... Aslı astarı olmayan bir şey için emin olmadan bunu yapmaları büyük saygısızlık. Bence geri dönmesin yeni projelere dahil olsun onlar kaybeder
Çok isterim dönmesini ama bence dönmez. Empati kuruyorum da sanırım ben olsam ben de öyle kolay kolay dönmezdim. Ancak beni projeden atan kişinin ısrarcı olması lazım.
Johnny Depp'in filmleri oldukça kalite kokarken Siyah İncinin yetim kalmaması gerekiyor. Film sadece aksiyon macera değil zaman zaman mizah ve komedi de barındırıyordu. Ben ve benim gibiler daima Johnny'nin yanında.
Ondan başkası bu rolü yapamaz. Yapım şirketi de bu durumu kişiselleştirip saçma bi tepki verdi. Ne olursa olsun oynamayacak bence. Efsane de yapım şirketinin mallığından son bulacak