KScanlar, geçenlerde Johnny Depp, Jack Sparrow rolüne milyar dolar verseler asla geri dönmeyeceğini açıklamıştı. Elbette eski eşi ile ilgili felan filan sorunları var ama üzdü bu kararı.
Bu seride onun yerine hangi aktör oynamalı? Ben Robert Downey JR. olsun isterdim.
Gerçekten çok üzüldüm. Jack Sparrow rolüne Johnny Depp kadar kimse yakışmaz ve o rolü tamamlayamaz bence. Gelen yeni oyuncuda bu karakteri sevebileceğimi çok düşünmüyorum 😅
Diyorum ya yerini alabilecek oyuncu yok dünyada en sevdiğim oyuncudur kendisi. Kimi sevdiysek gitti zaten 😁 will smith i de çok severim tokat olayı yaşandı ona da zor rol verirler artık 🥺
Ahh be will gibi yaşlanmayan bir çıtıra rol vermemekle çok hata yaparlar. Ciddi bir organizasyonda mahremiyet bazlı kişilerin özel hayatlarına komik olur diye laf sokup sunucunun abartması zaten haksızcaydı. Hak etti o tokatı.
Hak etti ama orada olmaması gereken bir şeydi çünkü yüzlerce kişinin keyfini kaçırmak hoş değil izleyenleri saymıyorum bile ama duyusal olarak elinde olmamış olabilir önemli olan hatasını kabul etmek onuda yaptı zaten oyunculuğunu çok severim kendisini de
Aynen öyle bu seri devam etmek yerine baştan çekilirse Belki tutar ama gözler yine Johnny Depp arar ama farklı hikaye kurgusu ile aynı egzotik hava korunur.
Dizi ve filmlerde oyuncular değişiyor, fakat 5 filmden sonra başa sarmak lazım 6, 7 diye gitmez, ha nasıl başarılı olur baştan ; dersek biliyoruz ki Robert Downey JR. Demir adam olarak marvel filmleri ile çıtayı çok yüksekti ee marvel disneyin karayip korsanları da disneyin baştan olursa sevilen oyuncu olduğu için tutar.
Johnny benim ilk aşık oldugum adam ortaokulda nasil asiktim ya hala cok seviyorum tabi o ayri o amber boku yuzunden oynamak istemedigini soyledi zaten adami kovdular filmden oynamasin bencede
Yani bazı roller cuk oturuyor derler ya! Johnny olmadan film eksik kalır gibi. Devam filmleri yerine baştan remake yapsalar olablir ama bu haliyle gişede çakılır gibime geliyor.
Tekrar johnny olmadan cekerlerse buyuk a. ptallik yaparlar zaten kimsede izlemez protesto etmek icin cunku johnnye haksizlik yapildi filmden kovarakta haksizlik yaptilar
Uyuşturucu taciz şiddete eğilimli olarak eşine karşı öyle davrandığı iddia edildiği için karşılıklı tazminat davaları açıldı toplumda karalama politikaları izlendi. Hali ile halkın tepkisini dünya genelinde bu dava süreci çekti Disney kovdu projeden oda uzun süre sessizliğini koruduktan sonra artık milyar verseniz oynamam açıklaması yaptı. Yapmadığım şeyler yüzünden suçlanıyorsam diyerek kısaca.
Yani Robert olur dememin sebebi biliyoruz ki marvel filmleri ile çıtayı çok yüksekti ee marvel disneyin karayip korsanları da disneyin oynatırlarsa kabul ederse şayet
Robertin hatrı sayılır bir kitlesi var Johnny sevenler olarak ikiye ayrılırlar.
Aa ben detayı okumamıştım aklımdaki isim buydu halbu ki sende Robert Downey Jr. Demişsin sonradan fark ettim, aynı şeyi düşünmüşüz yani kxkdjdbhdbzbzjs
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Johnny Depp, bir daha asla Karayip Korsanları'na dönmeyeceğini söyledi. Sizce hangi aktör Jack Sparrow rolüne yakışır?