New York Times'a konuşan Bailey, altıncı filmin hikâyesinin tamamlandığı konusunda ipucu verdi. Bailey, oluşturdukları hikâyeyi şu şekilde tanımladı: “Daha önce gelen filmleri onurlandıran, aynı zamanda yeni bir şeye sahip olan gerçekten iyi, heyecan verici bir hikâyemiz olduğunu düşünüyoruz.”5 Haz 2023 Google da yazınca bu çıktı direk..
Gelirse efsane olur. Wil ve Jack efsanelerdi. Unutulmuyor be koca efsaneler.. Şimdi yeni de eğer dostlukları düşmanlığa dönüşürse. Harbiden üzülürüm.
Tabi şunuda altını çizerek söylüyorum. Jonny oynamam demişti geçmişte. insallah planları değişmiştir. Onsuz karayip düşünemiyorum. Will ve Jack hala bu ikili ısrarındayım. Dostlukları umarım düşmanlığa dönüşmez. Jack olmazsa eski serinin hatrına giderim. Baktım Jacki öldü gösterdiler. Bir daha o seriye götüremezler beni...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır johhny depp yoksa izlemem
Katılıyorum. Will bile seriyi kurtaramaz tek başına :D
Ondan değil adama haksızlık yaptılar :D
Duymuştum.. :) Jack kıyamaz seriye. . Hadi diyelim ki kıydı. Son serisini oynar.. :(
Benim için Yüzüklerin efendisin de Gandalf neyse Karayip Korsanlarındaki Jack Sparrow da aynı. İkisi de filme ayrı bir renk katıyo.
Gandalf.. Efsaneydi.. :)
Gitmem zaten sinemaya gitmeyi sevmiyorum gitsemde johnny icin giderdim
Jonny hayranları fazla.. :) Kaptan Jack Sparrow..
Adam yaşlı olmasina rağmen cok yakışıkli ve cok iyi rol yapiyor. Mesleğinin hakkını veriyor bence
Katılıyorum. Mükemmel oyuncu net..
Sevdiğim bir seriydi yeni filmlerini heyecanla bekliyor olacağım ne varsa eskilerde var
Ben de çok özlüyorum. :)
Bu işin beğenilme sebebi zaten jack sparrow yani ben kesinlikle bir başarı beklemem jack sparrowsuz karayıp korsanlarından bu şey gibi salatalıksız cacık
Johnny dönmez iş hayatına özel hayatını dahil ettiler Jack yoksa gitmem
Bilmem kaç yıldır geliyor. Johnny elden ayaktan düşmeden gelemeyecek galibaa
Sanmam baş yapıt baş karakter giderse bi anlamı kalmaz yerine kim gelirse gelsin eskisi kadar olacağını sanmıyorum
Johnny Depp oynamazsa filme gitmem.
Jack olmazsa yavan olur ya
Izlemiyorm sevmiyorm ya
💕JACK SPARROW💕
Belki.
Gitmem