KScanlar, bu seri artık baymış olsada yapımcıları illaki abartılacak bir şeyler buluruz diye devam ediyorlar çekmeye.
Adamlar uzayda araba sürdüler başka ne kaldı bilmiyorum ama 10. Filmi için adı "FAST X" olarak değişti.
Adı ne olursa olsun sinemalara geldiğinde Türkçe afiş adı muhtemelen hızlı ve öfkeli 10 olacaktır. Değişen adı ile Hız x veya hız 10 anlamsız geliyor. Yeni isim hakkında ve genel olarak hızlı ve öfkeli hakkında düşünceniz nedir?
Game of Thrones dizisi daha kısa sürdü yemin ederim. 😅 Oyuncular, yapımcılar ölene kadar film yemini mi ettiler ben anlamadım. Maksimum 5. Filmde son bulması gerekirdi. Tamamen artık çıtır çerezlik niyetine de izlenmiyor 9. filmi esneye esneye bitirmiştim.
Aynen hocam ya çıtayı uzaya taşıdılar, son sürat giden arabayı köprü halatı ile durdurmak kadar saçma sahneler oldu, ilk filmlerde olsa ohaaa derdik de artık olmuyor.
popülerliğin de sorun yok giderek artırmak için de John Cena gibi kendini kanıtlamış güreşçiden oyuncuları dahil ediyorlar ama kocaman NİYE? sorusu çıkıyor ortaya.
Çünkü düşman düşman olarak kalmayıp dost yapıp aileye alıyorlar adam gibi bir düşman diyeceğimiz öyle kalıp aileye almayıp helal olsun dedittirmiyorlar. Biliyoruz ki ya bişe olmaz yine dünya kurtulacak şu gelen yeni tip akraba çıkacak veya akraba olacak sonunda diye GTA 5 oyunu görevleri yapar gibi izliyoruz artık. Ne duygusal havasını bize geçirir oldular ne aksiyon havasını.
Aslında güzel bir ortak yapımla harika bir son yapabilirler. Hazır zaten uzayada çıktılar, zırt pırt dünyayı kurtarıyorlar.
Transformers biliyoruz hepimiz konuşan robot arabalar hızlı ve öfkeli ekibi ile birleşip ortak dünyayı kurtarıp komedi unsuru bol olan aksiyon ve hız doku bir film ortaya çıkar. Para desen boll vinn diselde izleyici de izler batmaz paraları da böyle yapsalar keşke