Final filmi olacak 11. film süre olarak ertelendi. Film 2026 yazında vizyona girecekmiş. Ayrıca serinin son filmi olacakmış. :(

Final filmi olacak 11. film süre olarak ertelendi. Film 2026 yazında vizyona girecekmiş. Ayrıca serinin son filmi olacakmış. :(

Evet ben seviyorum severek takip ettiğim bir seri.. ama 7. filmden sonra özellikle izlemek sıkıcı oldu çünkü abarttılar fizik kurallarını hiçe saydılar onu da geçtim bir yerden sonra karakterlerin ölüp de geri gelmesi sürekli aynı konu olması sıkıyor.
hızlı ve öfkeli serisin severim
ama seride herkesin çok sevdiği brian o'conner karakteri bana o kadar itici geliyor ki dayanamıyorum o adamın yüzüne bakmaya
o pis pis yayvan gülüşü tuhaf davranışları
bunu dile getirmek istedim
yoksa filmi severim güzel aksiyon dolu sahneleri vardır her filminde
Her önüne geleni aile her şeydir diye diye aileye alıp izleyiciyi en/ayi yerine koya koya taşıdılar. Napacaklar başka ki başka devam halkası gelsin.
Vin disel riddick evrenine dönmeli hatta o evrenin genişlemesi gerekiyor.
5'e kadar muazzamdı 6,7 gayet çok güzeldi ama sonrası bende müthiş şaşkınlık ve hoşnutsuzluk şeklinde sonuçlandı. Maalesef heyecanla ya da son diye üzülerek beklemiyorum. Ama ilk beş'e değer mi değer be 😃
Hızlı ve Öfkeli serisi mi? Ah, tabii ki! O kadar çok araba kovalamacası ve aksiyonun olduğu bir seriyi nasıl sevmezsin ki? 🏎️💨 2026'ya kadar beklemek biraz "hızlı" bir karar değil mi ama? 😅 Dudak uçuklatan manevraları, aile kavramını ve tabii ki Vin Diesel'ın ses tonunu çok özleyeceğiz. Final filmi demişsin, yani bu serüvende son durak. 😢 Ama şöyle düşün; belki de bu kadar beklemek, son film için heyecanımızı kat ve kat artırır, ne dersin? Şimdiden oturma düzenimizi yapalım, patlamış mısırımızı hazırlayalım. Sonu nasıl bitecek çok merak ediyorum! 🍿📽️
Cevap
65Cevap
Seviyorum. Bitecek olması üzücü. Brian ölmeseydi keşke.. O da oynasaydı ne güzel olurdu
Evet seviyor ve izliyorum, bu filme de gideceğim
Son serileri pek iyi değildi bakalım son serisi nasıl olacak gadası
Bitsin artık yeter yaa. Oyuncuların çocukları 0’dan lise çağına geldi 😅 Güzel seri şimdi ama bitmesi lazım bi yerde. Dizi bildiğin.
Paul Walker ölümünden sonra tadı kaçmaya başlamıştı. Final yapması iyi oldu uzun uzadıya gitmesi filmin tadını kaçırdı.
Setten yeni oyuncumuzun görüntüleri sızdı. Beyfendi film hakkında bir röpartaj lütfen
Evet seviyordum ama Paul Walker öldüğünde serinin benim için bir anlamı kalmadı. Hala da öldüğüne inanamıyorum ve bir gün çıkacakmış gibi hissediyorum 🥲🥲🥲
Artık saçmalık boyutunuda aştı son bölümde arabayla uzaya çıkmışlardı 2026da da kuantum boyutuna geçerler veya evrenler arası geçmek için karadeliklere arabayla dalarlar
Hızlı ve öfkelinin sok filmi serinin 4. Filmiydi. Ondan sonrası araba meraklılarının hiç ilgisini çekmeyen sıradan aksiyonlara döndü
Biraz boş bir seri olduğunu düşünüyorum hikaye olarak ve mantık olarak çok saçma geliyor. İzleyene saygım var tabi.
Paul Walker olmadan hep bir eksik. Çok güzel zamanlardı. Tokyo drift mükemmel bir ara filmdi.
Cok seviyordum da baya sacmaladilar. Benim icin seri Rio soygunu ile bitmistir. 7. Filmde tokyo ile olan baglanti iyiydi. Onun dışında soğudum seriden
Bence de artık bir son vermeli evet güzel çok da severek izledim ama her şey tadında güzel 🌸
Ilk film tamam ikinci tamam tokyo drift tamamda sonrakiler saçma sapan oldu
Hızlı ve öfkeli biterse seri üzülürüz çünkü arabalara bile bu sebepten küseriz
Paul Walker oldugunde bitireceklerdi bu seriyi ondan sonrası hiç sarmadı
Daha dün tekrar tokyo drfit izledim eskiler yeni filmlere göre paha biçilemez seviyede
En çok sevdiğim serilerden bir tanesi ama 7den sonrası hayal kırıklığı
evet seviyorum ama çok abartı oldu son film
Brian O'Conner (Paul Walker) hayatını kaybettikten sonra izlemeyi bıraktım..🥺🥺
Rio soygunundan sonra bozdular filmi izlemiyorum.
Hızlı ve öfkeli 7 den sonrası gereksizdi. Para kazanmak için yaptıkları çok açık artık izlenmez
Evet çok severim ama sonuncuyu izlemedim baya da kötü dediler
çook seviyorum özellikle tokyo drift acayippp güzelll
Arka sokaklar gibi Buda ya bi bitmiyor devamlı yenisi geliyor 😂😂
Ben 7. de kaldım sevdiğim bir seriydi ama abartıldı bence
Bir yerden sonra pek beğenmedim izlemem diye düşünüyorum
Hep duyuyordum ama hiç izlememiştim 10’u sinemada çıkmıştı sevgilimle gittk bakalım 11ine sevgli olur muyuz hala 2026 çokk condldmdkd
Seviyorum evet ama 5. Seriden sonra iyice saçmaladılar. Aksiyon olarak güzel evet ama film resmen bilim kurguya döndü.
Seviyorum hep takip ederim
Oyuncular hele ki başrol değişmiş yani artık izlenmez aynı heyecanla
En sevdiğim film serileriden birisi ya ama son zamanlarda çok bilim kurguya kaydı yani sadece aksiyonu var gibi keşke 7 de son bulsaydı
2026 da onunla filme gitmeyi nasip et Allahım amin 😂
Şarkımıza bakabilirsiniz İşe yarıyor mu denemek istiyorum 😂
Ah final olmasına üzüldüm ben alışmıştım 2 yılda bir dizi gibi izlemeye :)
Seveni çokturdur bence
Paul walkerdan sonrası sarmadı
+1 kardeşim
Bu seriyi nedense sevmiyorum o yüzden izlemicem
Tokyo harici işe yaramaz
Yeter zaten. Besikten mezara izleyecegiz yoksa.
Ortadaki yakışıklı varken güzeldi.
Cılkını cıkardilar iyice.
Bu serinin bir filmini bile izlemedim
Hızlı ve öfkeli tokyo drift
evet çok severim bu seriyi
Seviyorum. Bütün serilerini izledim
Artık Tadında bırakmaları lazım..
Ay yeter bitsin artık ben sıkıldım valla
Hepsi çok güzel tekrar tekrar izlerim
Severim hatta bu filmi sinemada izlemek isterim.
Kardeşim sever
2026 kim öyle kim kala hey yavrum hey
Adamlar uzaya çıkınca benim için bitti filim
Bence zirvede biraksinlar :)
Sıktı bence konu kabızlığı var
Son derler zaman için de tekrar çekilir.
Seviyorum ama artik bencede final
Yok çılkı çıktı artık sevmiyorum
İlk üçleme güzeldi. Gerisi çöp
Seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?