-Evet Hızlı ve Öfkeli seksi kızlar, yarış arabaları ve hız tutkusu birde heyecan ve aksiyon bolca soygunuda unutmamak gerek çok güzel bir film serisi bir başyapıt.
-8 Filme kadar bence film çok güzel ilerliyordu bunu 7 de yapabiliriz ondan sonra iyice kalitesi düşmeye kitlesine aykırı bir film olma yolunda ilerlemeye başladı o heyecan ve tutkuyu verememeye basladi artık yeni çıkan filmlerler o eski heyecan aksiyon ve yarış macerası yok.
-Yeni filmler hakkında umutsuzum gerçekten tek amaçları bizim türk sineması gibi para kazanıp insanları filmin isim markasiyla kandırmak.
-Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
-8 Filme kadar bence film çok güzel ilerliyordu bunu 7 de yapabiliriz ondan sonra iyice kalitesi düşmeye kitlesine aykırı bir film olma yolunda ilerlemeye başladı o heyecan ve tutkuyu verememeye basladi artık yeni çıkan filmlerler o eski heyecan aksiyon ve yarış macerası yok.
-Yeni filmler hakkında umutsuzum gerçekten tek amaçları bizim türk sineması gibi para kazanıp insanları filmin isim markasiyla kandırmak.
-Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çocukken abim izlerken izlerdim o zamanlar nedense hiç ısınamamıştım o filme bi ara izlerim belki fikrim değişmiş mi bakarım
İzle izle o film dünyada yapılmış en güzel filmlerden biridir ilk 7 filmin tamamı
Yerinde olmayı çok isterdim ilk kez izlemeyi😅
Çok şanslısın
4 den sonra b*ku çıktı ütopik ütopik sahneler efektler saçma sapan doğru düzgün yarış yok vs ilk film hepsine 10 basar
Öyle ilk film en iyisi ama bence 7. Filmden sonra bozdu o filme kadar çok güzeldi hatta rio soygunu en iyilerinden biri
İlk iki film iyiydi sonra saçmalamaya başladılar, spor araba üreticileri yeni ürünlerini tanıtmak için bu filmi kullandılar
Öyle ama bence 7. Filme kadar güzeldi
Zevk meselesi
Yani öyle tabi ama film hikaye olarak 7 ye kadar çok güzeldi ondan sonra boku çıktı final olmaliydi