Diziler & Filmler Erşan Kuneri geliyor, hayır o anlamda değil 13 Mayıs'ta Netflix'e geliyor!😏 İzleyecekler kimler? gülikam Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Erşan Kuneri 8 bölümlük kısa dizi tadında Netflix'e geliyor ve geliş tarihi belli oldu; 13 Mayıs. Merakla bekleyenler kimler? 🤩Erşan Kuneri Netflix'te Erşan Kuneri geliyor, hayır o anlamda değil 13 Mayıs'ta Netflix'e geliyor!😏 İzleyecekler kimler? Cevapla Tarih Soruları Dizi Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Nobdymr Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Valla mı? Hahaha süper. "Mavi donun var mı" ile hafızalarda yer edinen ve "Benim adım Erşan Kuneri p*ornocu muyum ben" ile de ne kadar bu işin içinde olmadığını betimleyen malum şahıs 😅😅 0 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Hep aynı oyuncular ve aynı tipler. Sıktı artık. Yeni oyuncuların yetiştirilmesi lazım acilen. Ekranda hep aynı yüzler var. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. İzlemeyi düşünmüyorum Cem Yılmaz ilgimi çekmiyor bayadır 0 0 Yorumla
MrGYC Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Cem yılmaz bana çok antipatik geliyor ve hiçbir filmini izlemedim. Bunu da izlemem muhtemelen. 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl izlerim ben bunu sevdıgım bır karakterdı , komık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Valla mı? Hahaha süper. "Mavi donun var mı" ile hafızalarda yer edinen ve "Benim adım Erşan Kuneri p*ornocu muyum ben" ile de ne kadar bu işin içinde olmadığını betimleyen malum şahıs 😅😅
Hep aynı oyuncular ve aynı tipler. Sıktı artık. Yeni oyuncuların yetiştirilmesi lazım acilen. Ekranda hep aynı yüzler var.
İzlemeyi düşünmüyorum Cem Yılmaz ilgimi çekmiyor bayadır
Cem yılmaz bana çok antipatik geliyor ve hiçbir filmini izlemedim. Bunu da izlemem muhtemelen.
izlerim ben bunu sevdıgım bır karakterdı , komık
Bu adam her karakterde izleniyor.
Pek bi caciga benzetemedim
Kayar msn