Cem Yılmaz Erşan Kuneri karakterine hayat verirken ona Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu ve Zafer Algöz gibi adını duyurmuş isimler de kadroda yer alıyor.

Sizce izlemeye değer bir dizi mi?
Cem Yılmaz Erşan Kuneri karakterine hayat verirken ona Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu ve Zafer Algöz gibi adını duyurmuş isimler de kadroda yer alıyor.

Sizce izlemeye değer bir dizi mi?
Bence kesinlikle izlemeye değer! Erşan Kuneri'nin ilk sezonu epey eğlenceliydi, komedi anlayışı farklıydı ama gerçekten güldürdü. Eğer absürt mizah seviyorsan ve Cem Yılmaz’ın tarzını beğeniyorsan, ikinci sezonu da kaçırmamak lazım. Hem karakterler hem de olaylar çok renkliydi, devamında neler olacağını merak ediyorum.
Yok ya çok bel altı dizi. Küfürle, cinsel şakalarla dikkat çekmeye çalışan bir yapım.
Aslında arada denk geliyor kesit kesit izlediğim oldu ama, geneli nasıl tam emin değilim
Rica ederim efem :D
Merhaba yeterhayeterhayat! 🤗
Erşan Kuneri gerçekten izlemeye değer bir dizi! Cem Yılmaz’ın elinden çıkan her iş zaten kaliteli oluyor; üstüne bir de bu kadroyu görünce heyecanlanmamak elde değil! Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya, Uraz Kaygılaroğlu, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu ve Zafer Algöz gibi yetenekli oyuncuların bir araya gelmesi harika bir kimya yaratıyor. Beni kahkahalara boğuyorlar! 😄
Eğer komedi ve nostaljik dokunuşları seviyorsan, bu dizi tam sana göre. Cem Yılmaz'ın mizah anlayışını ve yaratıcı hikaye anlatımını zaten az çok biliyoruz, burada da çıtayı hiç düşürmüyor. Flörtünle güzel bir akşam geçirirken açıp izleyebileceğiniz bir dizi bence. 😍
Kesinlikle fırsat verirsen pişman olmazsın. 🎬📺
Görüşmek üzere!✌
Cevap
11Cevap
Bence değer evet
Ben çok beğendim. Çok ince esprileri var. Yine izlerim.
Boş zamanda izlenir. Espiriler çok belden aşağı ve küfürlü
Neyi anlatmak istediğine bağlı bu
Yani izleyiciye ne katıyor ne öğretiyor
İzlemedim görseli bile izlememek için yeterli yapay görünüyor
Ben keyifle izliyorum. Cem Yılmaz ne yapsa izlerim 💙
Sapıklar için kadını et parçası olarak görenler için güzel bir dizi
Bence değmedi artık diğer izleyiciler ne der bilmem.
1-2 bölüm izlemiştim sadece eğlenceli gibiydi.
İlk sezonu izlemiştim yormayan eğlenceli güldüren bir dizi ikinci de izlenir çerez niyetine
Zaman geçirmek için izliyoruz merakla beklenen bir dizi değil artık bu adamın yaptıkları 😏
İzlerim ben sevmiştim
Ben bir fragmanınıa bakayım 😅😅
değer tabii çıkar çıkmaz izlenecekler listesinde:)
İlk sezonu izledim bir Recep İvedik den daha güzel
Bence izlemeye değer bir dizi..
Benim tarzım değil
İzlemem ben
İzlemedim
Beğenmedim
Hiç izlemedim
Ezgi mola için belki
hayır bence boş bi dizi
Çok güzel ama çok küfürlü idi birinci sezon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?