Diziler & Filmler Gönül dağı Meryem~Rıfat Sahnesine bir tek ben mi üzüldüm? meryemnn Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dışı güzel olmayanın içini kimse merak da etmez sevmez de. Güncellemeler+1 yıl Ya kimse yok be Güncellemeler+1 yıl Cok sessiz burasi Gönül dağı Meryem~Rıfat Sahnesine bir tek ben mi üzüldüm? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Alphaİst Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Rıfat'ın herkese insan nedir bilirmisin diye sorması, bu soruyu karşısındaki kişi gibi sorması ve kimsenin bu soruya cevap vermemesi çok ince detay olmuş 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hiç izlemediğim bir dizi ama Rıfat'ın sahnesi ağlattı beni. O kadar emek ver aldığı karşılığa bak 😥😪 0 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Bayana el kalkmaz şiddete karşıyım meryeme uçan tekme atarım var son üç bölümdür 0 0 Yorumla
haylazcocuk006 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 78% +1 yıl Aglamamak icin zor tuttum kendimi 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ben sinir oldum bildiğin. Meryem çok nankör 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Meryem haksızlık ediyor işte ah siz kızlar 🤦🏿♂️ 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 513 cevap paylaştı. 80 milyon olarak herkes üzüldü 😎 0 0 Yorumla
powerlifterin1i Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Saçma bi sahneydi nesine üzüldün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Rıfat'ın herkese insan nedir bilirmisin diye sorması, bu soruyu karşısındaki kişi gibi sorması ve kimsenin bu soruya cevap vermemesi çok ince detay olmuş
Hiç izlemediğim bir dizi ama Rıfat'ın sahnesi ağlattı beni. O kadar emek ver aldığı karşılığa bak 😥😪
Bayana el kalkmaz şiddete karşıyım meryeme uçan tekme atarım var son üç bölümdür
Evet ondan sonra bende At'in Intikamini izlemeye gectim
Aglamamak icin zor tuttum kendimi
Ben sinir oldum bildiğin. Meryem çok nankör
Meryem haksızlık ediyor işte ah siz kızlar 🤦🏿♂️
80 milyon olarak herkes üzüldü 😎
Saçma bi sahneydi nesine üzüldün
Izlesem kesin bende üzülürdüm, duygusalimdir :)
Cirkinnnn
Bende üzüldüm
evet merak etmez.