Biraz pişmanım , oglumun sünnet anısı?

Oglumu özel sebeplerden dolayi sünnet ettiremedik korku vs Şu an 15 yasında ve yasıtları oldu gelenek olarak evde yapılmasi gerekiyor bizim oralarda ama olmak istemiyorum dedi babasida olucaksın falan dedi bende bisi diyemedim oglım olman lazım dedim gectiğimiz hafta eve cagırdılar doktoru benim haberiö vardi ama ogluma diyemedim okuldan gelince babasi cAgirdi amcaları teyzeşeri salondayken külodunu indirdi sonra birden tuttular her yerinden salonun ortasında olmıcam falan dedi sünnetcide biraz dalga gecti hala nası olmamis isfe kesilmez bu falan diye korktu ogşum bende yanında durdum ama mahalleden kız arladaslarıda vardi acıkken gördüler utandi haliyle cok kalabalıktı herkeste görücez görücez dediler carsafi serip yatırdılar Zaten ergenlikte oldugu icin biraz büyümüs amcaları falanda salak salak saka yaptılar o durumda bende bırakın falan dedim önce giyinsin tuvalete gitsin diye aldim prdan oglumu anne dedi olmak sitemiyoeum zorlamayın falan oglum artık geldi herles falan beyaz gömleğini giydirdim tubaşete gitti geldi ama aglıyodu sonra girdik salona tamam dedim biz anlastik onla olucak dedim yatırdılar tuttular bacagından gömleği sıyırıp kestiler cok bagırdi tabi ben bakamadim bende cok agladim onu tufaya getirdim gibi oldu bir süre kpnusmadı benle ama simdi aramız iyi oda iyilesiyo cok sükür görmeye gelenlerde illa acın bakalım dediler babasının tarafı özellikle uyurken gösterdim utanmasin diye simdide takılarla güzel bir hediye alıcam ona
Biraz pişmanım , oglumun sünnet anısı?