Dün hiçbir şey yokken kaybedince diyecek bişi bulamadı herkes neyin var diyor diyorki her şey burada ama yokmuş gibi😂 allahım. Bugünde kaybetti sakatlandı sözde😂 geçen katıldığı sezondada taktiği aynıydı. Dikkat ederseniz ne zaman kaybetse ya da kaybedecğeini anlasa rahatsızlık taklidi hep. Neden?
Survivor Sema’nın her oyun kaybettiğinde rahatsızlanmış taklidi yapması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Selam, Evet dediğin şeyi ben de fark ettim Sema'nın işine gelmeyen zamanlarda bu taklidi uyguluyor performans olarak bu yıl hiç iyi başlamadı kötü ilerliyor kitlesinin de olduğunu düşünmüyorum performans yoksa adada çok fazla kalmaz Böyle giderse en yakın zamanda elenir kardeşi Seda ondan çok daha iyi sanki Sema ile Seda Yer değiştirmişler gibi. açıkçası şaşırdım Seda kendini bu kadar geliştirmiş ken Sema'nın performans olarak gerilemesi tuhaf olmuş sanırım çok iyi hazırlanmamış
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bugünde kaybetti sakatlandı sözde öyle mi? :))))))) Bak hele bak bizim üçkağıtçıya :))) harbi aşırı derecede boş birisin!! Birşeyin doğruluğunu kanıtlamadan niye olmayan bir kanıt üzerinden soru sorup insanları yanlış yönlendiriyorsun?
Dün kazandı... Evet yanlış duymadin kazandı ve sakatlandı!!! Hangi gözle izleyip kaybetti diyorsun? Bir doktorda görünmelisin acilen : ))))))) Demek ki neymiş numara yapmıyormus öyle değil mi? Kazanırkende sevinmek yerine sakatlık geçirebiliyormuş!! Sadece kaybedince olmuyormuş böyle şeyler..
Dün iki de iki yaptı bu arada bilip bilmeden soru sorma. Neyse onu yaz detaya insanlarda buna göre yorum yapsın.. yemin ederim senin gibi on yargılı insanlara aşırı derecede kıl ayar oluyorum.
Yenilgiyi hazmedemeyen biri maalesef o yarışmaya uygun birisi değil bazı oyunları kazansa da. Ayrıca o dudak dolgusu beni çok rahatsız ediyor yakışmamış.
Hayatım boyunca bir tek bölümüne dahî bakmadım. Popüler kültürün takip ettiği zaman düşmanı bir yapım olduğuna, bunun cevabı olsa olsa reyting uğrunadır.
gündemim bu kadar ucuz saçmalıklar için müsait değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sema ve seda oranin agasi gibi zaten ama allah var simdi seda semadan 1000 kat daha olgun. mesela evrimin her turlu karaktersizligi yapip kimsenin gormemesi en cok zoruma giden seylerden biri
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kardeşi seda daha delikanlı kazansada kaybetsede dik duruyor kadın takıma ablalık yapiyo